6 fabels over mannen en sex

door Lotte

Mannen: we houden van ze én af en toe haten we ze ook. Vrouwen en mannen kunnen als water en vuur zijn, maar toch zijn er veel stereotypes die niet kloppen. Altijd zin, dominant en niet gevoelig? Think again! Wij zetten de grootste fabels over mannen op een rijtje.

Klaarkomen is altijd makkelijk

Je hebt de Snelle Jelles, maar ook de Slome Henkie’s. En van alles ertussenin. De ene man is wat sneller en moet juist moeite doen om uit te stellen, de ander heeft juist meer tijd nodig en wil misschien oefenen om sneller te climaxen. Dan kan het ook nog per moment verschillen. Wil je graag samen met je vriend/scharrel komen, lees dan deze tips.

Ze hebben altijd zin in sex

Ja, en vrouwen hebben nooit zin in sex. Deze twee stereotypes horen thuis in 1950, want zowel mannen en vrouwen hebben een gevarieerd libido. De man heeft de ene keer meer zin dan de andere keer. Dit stigma is waarschijnlijk de reden dat mannen deze smoesjes gebruiken als ze écht geen zin in horizontale tango hebben.

Mannen willen altijd de leiding nemen in bed

Elke man heeft natuurlijk zijn eigen slaapkamer voorkeuren. Over het algemeen vindt een man het juist heel fijn als de vrouw de touwtjes in handen neemt. Een man wil ook eens gedomineerd worden. Hoe pak je dat aan? Zo word je dominanter in bed.

Bij mannen draait sex alleen om het fysieke

Hij geeft het vast niet snel toe, maar voor hem is sex soms ook ‘de liefde bedrijven’. Vooral als hij niet zo goed is met lieve woordjes en romantische gebaren, is dit zijn manier om te laten zien hoeveel hij van je houdt. Awwwww…

Ze vertellen hun vrienden álles over hun sexleven

Mannen staat bekend om hun lockerroom talk, maar dat is milder dan je denkt. Mannen vertellen over hun sexleven in grote lijnen, terwijl vrouwen juist alles details onthullen: zijn lengte, hoe lang het duurde, waar het was, wat ze achteraf deden et cetera.

Meer over sex:

Intiem zonder sex: 6 manieren

Wat kan ik doen tegen pijn aan het begin van de sex? – VrijVraag #38

Waarom word ik emotioneel tijdens of na de sex? – VrijVraag #40

Beeld: Pinterest

1 reactie

Pieter 27 oktober 2019 - 17:19

Om heel eerlijk te zijn, is de seks het geweldigst wanneer er van beide kanten liefde aanwezig is. Omdat je dan merkt dat de vrouw naar jou hunkert en het maakt alles net wat intenser.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy