Truth or drink met happy ending

door Esther

Na onze date van afgelopen zomer hadden Reinier en ik nog sporadisch contact. Hij stuurde me af en toe iets grappigs door of stelde me een vraag over het een of ander. Ik houd er niet van om mensen zomaar te negeren of blokkeren maar ik denk niet dat het enthousiasme van mijn berichtjes afspatte, als ik uit beleefdheid weer wat terugstuurde. Toch wist Reinier uiteindelijk wel weer mijn aandacht te trekken, toen hij een voicememo stuurde. Ineens werd ik eraan herinnerd dat ik zijn stem zo fijn vind. Hij heeft een licht plat accent waardoor hij ondeugend en jongensachtig overkomt.

Een man met een fijne stem kan ik natuurlijk niet laten gaan zonder een aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op te nemen. In de 10e aflevering speelde ik Truth or Drink wat erg in de smaak leek te vallen, dus liep ik al een tijdje met het idee om nog een keer zo’n aflevering op te nemen. Tot mijn grote verbazing bleek Reinier hier wel voor in. We leggen de agenda’s naast elkaar en besluiten uiteindelijk op een donderdagmiddag af te spreken op het Lottelust kantoor.

Het idee van Truth or Drink is dat je om de beurt een vraag stelt aan de ander, die op zijn beurt eerlijk antwoord moet geven. Als je niet wil antwoorden is er maar één uitweg; een shot nemen. “Wellicht kom ik dan eindelijk echt iets over je te weten,” zegt Reinier lachend als ik hem uitleg hoe het spelletje in z’n werk gaat. “Ik kan redelijk goed tegen drank hoor,” antwoord ik. “Misschien krijg je wel helemaal geen antwoorden en neem ik gewoon voor elke vraag een shotje.” zeg ik en kijk hem uitdagend aan. “Jou dronken meemaken vind ik ook al een hele eer, dus daar neem ik dan maar genoegen mee.” zegt hij terwijl hij zich installeert aan tafel.

“Ik zag net in de trein een filmpje van BNN waar ze onderzoeken of de vloeistof die een vrouw produceert als ze squirt, urine bevat,” vertelt Reinier ineens. Ik kijk hem verbaasd aan.

“Ik heb wel het idee dat het deels urine is hoor,” zeg ik. Reinier legt me uit dat er in de video gezegd wordt dat urine en squirt vloeistof verschillende pH-waardes hebben en ze daarmee dus aantonen dat het weldegelijk iets anders is.

“Hmm,” zeg ik terwijl ik er nog even over nadenk. “Dat vind ik op zich wel een geruststellende gedachte. Maar,” ga ik verder. “Hoe komt het dan dat je makkelijker squirt als je moet plassen?” vraag ik.

“Dat je moet plassen, wil niet zeggen dat je ook urine ejaculeert. Op het moment dat je een volle blaas hebt, staat er meer druk op alle klieren en buisjes in die regio, waardoor je makkelijker squirt. That’s all,” verklaart Reinier.

“Goed om te weten,” zeg ik met een glimlach om mijn smoel.

“Kan jij eigenlijk squirten?” vraagt hij na een korte stilte.

“Eh ja,” zeg ik aarzelend. “Het is me wel eens overkomen, maar zou zelf niet weten hoe ik het voor elkaar moet krijgen.” Terwijl Reinier nog een opmerking maakt over squirten, begin ik met het klaarzetten van de microfoons.

Ik schenk voor ons allebei een groot glas wijn in en maak een paar korte testopnames. “Je moet wel echt wat dichter bij de microfoon zitten, schat,” zeg ik terwijl ik met mijn koptelefoon op geconcentreerd luister naar Reiniers warme stem. “Zo beter?” hoor ik hem zeggen en knik goedkeurend terwijl ik de instellingen van de microfoon nog een beetje probeer te optimaliseren.

“Oké dan,” zeg ik uiteindelijk vast beraden.

“Ben je er klaar voor?” vraag ik terwijl ik opkijk van mijn laptop.

“Ik wel hoor,” antwoordt Reinier koeltjes. Waarop ik op de record button druk en direct vrolijk begin te kletsen.

Reinier is alles behalve preuts en heeft er weinig moeite mee om over sex te praten. Tijdens onze date was ik daar al achter gekomen, maar toch ben ik aangenaam verrast als hij ook tijdens de opname zo openlijk praat over zijn ervaringen en wat hij lekker vindt. Na een korte introductie stel ik hem de eerste vraag. “Anale sex, go or no go?” lees ik voor van het kaartje.

“Zeker een go,” antwoordt Reinier zonder te twijfelen.

“Zowel geven als nemen,” voegt hij eraan toe. Ik probeer mijn verbazing niet door te laten schemeren terwijl ik doorvraag.

“Bedoel je dan bijvoorbeeld met een voorbinddildo?”

“Ja, dat kan zeker leuk zijn,” antwoordt hij. “Maar het is best lastig om vrouwen te vinden die daarvoor open staan en het ook echt leuk vinden om te doen.” We kletsen nog even door over dit onderwerp en gaan uiteindelijk verder met de rest van de vragen.

Tussendoor grijpt Reinier af en toe zijn kans om door te vragen over bepaalde onderwerpen. Hij probeert te achterhalen hoe ik tegen vreemdgaan aankijk, of ik wellicht verliefd ben op mijn favoriete scharrel en waarom ik nog nooit een relatie gehad heb. Ik betrap mezelf erop dat ik na een tijdje, en een flink aantal shots Bacardi, toch meer loslaat over mezelf dan dat ik normaal zou doen op een date. Halverwege het spelletje, lassen we een plaspauze in. Nadat we ieder naar de wc zijn geweest, duik ik de keuken in om een nieuwe fles wijn te pakken.

“Ik heb wel zin om te zoenen,” hoor ik Reinier zeggen terwijl ik met mijn rug naar hem toe sta.

“Daar was ik al bang voor,” zeg ik lachend. “Maar dat gaat niet gebeuren vanavond,” zeg ik met mijn favoriete scharrel in mijn achterhoofd.

Terwijl ik terugloop naar de tafel waar Reinier alweer achter zijn microfoon zit, merk ik dat ik al redelijk aangeschoten ben. Ik ga weer zitten en neem eerst een paar grote slokken van mijn glas water voordat ik onze wijnglazen bijvul.

“Hoe vind je het tot nu toe gaan?” vraagt hij.

“Je bent superopen, dus denk dat het een interessante aflevering wordt voor de luisteraars,” zeg ik terwijl ik de de microfoons weer aanzet.

Reinier gaat direct verder waar we gebleven waren en leest de volgende vraag voor: “Wat is je grootste sexblunder?”. Omdat ik daar twee weken eerder al een hele aflevering over opgenomen heb en geen zin heb om nu met Reinier te bespreken wat voor gênante dingen ik allemaal wel niet gedaan heb, besluit ik niet te antwoorden.

“Je weet wat dat betekent hè?” zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht. Ik knik en schenk zwijgend mijn shotglas vol voor de zoveelste keer die middag.

We stellen elkaar nog een zooitje pikante vragen en nemen ieder de nodige shots, tot het alweer tijd is voor de laatste vraag.

“Aan jou de eer,” zeg ik. Reinier pakt het laatste kaartje en wordt direct enthousiast bij het lezen van de vraag.

“Dit vind ik een hele interessante,” zegt hij. “Lees voor!” roep ik ongeduldig.

“Wat is je meest memorabele orgasme?” vraagt Reinier me. “Maar gezien je toch moet editen, ga ik eerst even plassen want ik houd het niet meer. Dan kan jij even goed nadenken over je antwoord.” zegt hij en springt vervolgens op om naar het toilet te gaan.

Dronken staar ik voor me uit en probeer terug te denken aan een aantal van mijn meest spectaculaire hoogtepunten. Mijn gedachten gaan heen en weer van vluggertjes op kantoor en in toilethokjes naar lange romantische vrijpartijen met een vent waar ik verliefd op was. Ik schrik een beetje als Reinier ineens weer voor me staat. Ik voel dat mijn wangen gloeien van al die geile herinneringen en merk dat ik mezelf niet echt meer in de hand heb. Reinier komt dicht bij me staan en ik kijk omhoog. Onze lippen vinden elkaar als vanzelf en voor ik het weet zijn we verwikkeld in een heftige tongzoen. Ik schuif mijn stoel naar achter en sta op. Ik sla mijn handen om zijn nek en laat mijn vingers door zijn haar gaan. Mijn hoofd is leeg, ik denk helemaal nergens meer aan. Het enige wat ik nog voel is een vlaag van beestachtige geilheid die mijn lichaam over lijkt nemen. Een soort instinct dat ik niet negeren kan. Ik voel zijn handen over mijn rug gaan om me vervolgens stevig beet te pakken in mijn taille. Moeiteloos tilt hij me op en zet me neer op de hoge tafel die tegen het raam aanstaat. Ik schuif mijn benen uit elkaar zodat Reinier ertussen kan komen staan. Hij zoent me weer en voor ik het weet voel ik hoe zijn hand onder mijn rokje verdwijnt. Ik heb kousen aan in plaats van een panty dus het kost hem weinig moeite om mijn string uit te trekken.

“Kom op de rand zitten,” zegt hij met hese stem terwijl hij door zijn knieën zakt. Ik doe wat hij vraagt en schuif gelijk mijn rokje omhoog. Met een brutale blik in mijn ogen spreid ik mijn benen nog iets verder en kijk toe hoe hij zijn mond naar mijn vagina brengt.

Ik leun achterover en geniet van de zachte aanrakingen van zijn tong. Ik kreun zachtjes om duidelijk te maken dat hij goed bezig is. “Blijf dit doen,” fluister ik om zeker te weten dat hij begrijpt dat hij vooral niet moet ophouden.

“Wat gebeurt er als ik dit blijf doen?” vraagt hij tussen het likken door.

“Dan kom ik,” antwoord ik zachtjes. “Als je dit nog een minuut doet kom ik zo klaar.” Kort daarna houd ik het niet meer en hoor ik mezelf luid kreunen. Ik zak door mijn armen terwijl ik schokkend klaarkom. Reinier komt weer rechtop staan en kust me maar geeft me nauwelijks tijd om bij te komen van mijn orgasme. Terwijl we zoenen, voel ik zijn vingers alweer bij me naar binnengaan. Hij lijkt goed te weten wat hij doet en vingert me vrij snel maar niet op een ruwe manier. Terwijl hij kalm blijft, weet ik nauwelijks wat me overkomt. Ik voel een sensatie die ik denk te herkennen van die ene keer dat ik onverwachts squirte. Voor ik echt besef wat er gebeurt, voel ik mijn buikspieren krampachtig aanspannen en de spiertjes in mijn vagina samenknijpen.

“Holy shit,” hoor ik Reinier zeggen maar het klinkt net of hij heel ver weg is.

“Oh fuck schatje, je squirt,” roept hij. “Ja goed zo, laat je lekker gaan,” gaat hij verder. Pas als ik onder me naar de natte vloer kijk, besef ik echt wat er zojuist gebeurd is.

“Gaat het wel?” zegt Reinier zachtjes terwijl hij mij aankijkt. Ik knik en glimlach om hem gerust te stellen. Hij buigt voorover en zoent me. Ik laat mijn handen over zijn lichaam glijden tot ik zijn harde penis voel. Behendig maak ik zijn knoop los. Ik lik mijn hand en pak dan met mijn vochtige hand zijn penis vast. Langzaam beweeg ik mijn hand en voel hoe hij steeds harder wordt. Zijn geilheid maakt mij weer opgewonden dus spring ik van de tafel af. Ik draai me met mijn rug naar hem toe, leun voorover en steun met mijn ellebogen op de tafel waar ik net op zat. Ik steek mijn hand naar achter en voel Reiniers harde lul. Zachtjes duw ik mijn kont zijn kant op en trek mijn rokje nog iets hoger op. Hij grijpt me bij mijn heupen en ik voel hoe zijn penis langzaam bij me naar binnendringt. Hij stoot rustig en in een steady tempo. Als hij iets versneld is het net alsof mijn vagina herinnerd wordt aan het heftige orgasme dat ik net had, en voel ik weer een intense tinteling in mijn onderbuik.

“Ik wil je zien,” hoor ik Reinier zeggen terwijl hij zijn lul langzaam uit me trekt. Ik draai me om en voor de tweede keer die middag word ik op de tafel gezet. Reinier is lang genoeg om me te kunnen penetreren terwijl ik op het randje zit. Ik klem mijn benen om zijn middel voor wat houvast en zie zijn harde pik in en uit me glijden.

“Fuck wat is dit lekker,” zegt hij en begint dan iets sneller te bewegen. Ik laat me iets achterover hangen en steun op mijn ellebogen waardoor elke stoot precies raak lijkt. Weer gaat er een gevoel door me heen dan bijna onbeschrijfelijk is. Alles begint te tintelen tot ik weer voel hoe mijn spieren aanspannen en mijn vaginawand sterk pulseert. Ik knijp mijn ogen dicht en het is net of mijn lichaam het orgasme eruit moet duwen maar de ontlading die volgt is bijna magisch.

Als ik mijn ogen open, kijkt Reinier me aan. “Dat was zo geil,” zegt hij met grote ogen. Ik kijk weg en glimlach verlegen. “Ik weet niet zo goed wat me overkwam.” zeg ik zachtjes. “Volgens mij kwam je keihard klaar,” zegt Reinier bijna trots. Ik knik. Ineens kijkt hij verschrikt om zich heen.

“Shit!” roept hij. “Ik moet gaan!” Ik heb totaal geen besef van tijd maar herinner me ineens dat Reinier natuurlijk op tijd weg moet in verband met de avondklok.

“Het voelt heel kut om je nu zo achter te laten,” zegt hij met een schuldige blik in zijn ogen. Ik verzeker hem ervan dat het niet uitmaakt en dat hij maar beter snel de deur uit kan gaan. Hij hijst zijn broek omhoog, schiet zijn jas aan en nog geen minuut later rent hij de deur uit.

Een tikkeltje beduusd kijk ik om me heen en spring dan voorzichtig de tafel af. Ik trek mijn rokje naar beneden en ga op zoek naar mijn string. Als ik mijn onderbroekje weer aan heb, pak ik een rol keukenpapier en maak de vloer droog. “Het kan verdomme ook nooit normaal…,” zeg ik tegen mezelf.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy