Sexy verhaal: Mag ik alles met je doen? (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via Soundcloud

Sexy Verhaal via Spotify

Daar ligt ze dan. Volledig naakt en aan mij overgegeven op haar eigen bed. Ze heeft me een vrijbrief gegeven om alles met haar te doen wat ik wil. En ik ben van plan daar volop gebruik van te maken. Met de handboeien uit de Kinky me softly Set die ze op haar nachtkastje heeft liggen heb ik haar handen boven haar hoofd aan elkaar vastgebonden.

Wie had ooit gedacht dat ik kerstavond zo zou doorbrengen. Niet jolly bij de kerstboom met een hoop eten en cadeaus. Maar hier in bed, met dit goddelijke wezen tussen mijn benen. Want nu toch de hele wereld weer dicht is en de spannende avonturen verder ver te zoeken zijn, had ik vanmiddag Madelief maar een appje gestuurd. En die wist geloof ik niet hoe snel ze moest zeggen dat ik langs kon komen.

Met mijn gezicht hang ik vlak boven de hare. En ik zie hoe haar ogen vol verlangen naar mij kijken. Ik weet niet wat we normaal gesproken van elkaar zijn: Zijn we vrienden? Of scharrels? Friends with benefits misschien? Wat het ook is, vanavond is ze bij mij. En van mij. Ik breng mijn hoofd nog dichter naar de hare toe en plaats mijn lippen tegen die van haar aan. Wat bedoeld was als een geruststellende kus van mijn kant, loopt uit in een intense tongzoen. Ik voel hoe onze borsten met elkaar dansen terwijl onze tongen elkaar strelen. Uiteindelijk kom ik langzaam overeind en verken ik met mijn ogen haar prachtige bovenlijf. Mijn handen glijden over haar lichaam van haar armen via haar zij naar beneden, genietend van de volle ronde vormen van haar lichaam. Plagerig geef ik een pets tegen haar borst, die daardoor heerlijk heen en weer stuitert. Ze vindt het lekker hoor ik. Wat voor mij een reden is om overeind te komen en het nog eens te doen, maar dan net iets harder. Wat stuiteren ze toch ontzettend lekker. Stevig pak ik haar heerlijke tieten vast. Ik kan mezelf niet bedwingen en begin ze hardhandig te kneden. Speels zet ik mijn tanden erin.

Dan zie ik in mijn ooghoeken de paarse veren van de kietelaar uit het pakket liggen. Laat ik het eens over een andere boeg gooien en een zachte twist toevoegen, denk ik spontaan bij mezelf. Ik bedek haar ogen met de blinddoek om haar te verrassen en pak dan de kietelaar. Eerst laat ik hem over haar armen en buik gaan, de onschuldige plekjes. Ze moet er een beetje van giechelen. Dan laat ik de kietelaar rondjes om haar borsten draaien, steeds dichter naar haar tepels toe. Ik plaag haar tepels ermee tot ze keihard zijn en ze smeekt om meer. En meer kan ze krijgen.

Ik gris de tepelklemmen uit het tasje en zet ze voorzichtig op haar tepels. Bij de eerste hapt ze al naar adem en bij de tweede kreunt ze het uit. Wat geil om haar zo te zien kreunen. Ik pest haar door een tik tegen de klemmen te geven, waardoor nog een kreun uit haar mond ontsnapt. Kronkelend ligt ze tussen mijn benen en smeekt ze me door te gaan. Ik beveel haar om haar benen te spreiden, zo ver als ze kan. En met de kietelaar streel ik dan over haar schaamlippen en ertussen. Ze duwt haar heupen omhoog, tegen de kietelaar aan. Ik besef dat ze toe is aan meer en duik met mijn hoofd tussen haar benen.

Ik duw haar billen uit elkaar en met mijn tong leg ik een weg af, van tussen haar bilspleet naar het puntje van haar clit. En nog eens. En nog eens. Totdat ze zeiknat is. Met mijn middelvinger glijd ik bij haar naar binnen. Ik beweeg hem heen en weer om hem goed nat te maken en trek hem er dan langzaam weer uit. Haar vocht druipt van mijn vinger. Die vinger laat ik vervolgens naar achter glijden en rond haar anus draaien. Als ze aangeeft dat ze wil dat ik naar binnen ga, druk ik mijn vinger erin. Even laat ik haar wennen aan het gevoel. Dan begin ik langzaam een beetje te bewegen. Terwijl mijn vinger erin blijft zitten, begin ik haar clit met mijn tong te bewerken. Eerst de ene kant erlangs, dan de andere kant. En dan, met het puntje van mijn tong, vind ik dat plekje waardoor ze helemaal wild wordt. Smekend en kreunend ligt ze onder me te kronkelen, totdat haar adem stokt en haar lichaam verstijft. Met grote schokken komt ze klaar en ik blijf doorgaan tot haar lichaam eindelijk ontspant.

Als ik haar heb verlost van alle bondage en klemmen, krult ze in een bolletje op onder de dekens. Ik kom achter haar liggen en streel haar mooie gladde rug. Mijn vingertoppen wissel ik af met vederlichte kusjes. En zo vallen we samen op kerstavond in slaap.

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Over de Kinky Me Softly set van Rianne S:

Nieuwe sokken of een douche-pakket is zó standaard. Leg deze kerst iets spicy onder de boom voor een kinky kerstavond. In het Kinky me Softly-tasje van Rianne S zit alles wat je nodig hebt voor een BDSM-spel voor beginners.

Kinky Me Softly set van Rianne S

Meer lezen:

Sexy Verhaal: Vies en lekker tegelijk

Sexy Verhaal: Een nieuw december hoogtepunt (+podcast)

Sexy Verhaal: Het grensverleggende spel – deel 6 (+podcast)

1 reactie

cor groenheide 5 januari 2022 - 10:26

Goedemorgen met Cor. Wat een heerlijk verhaal over kinky. Wij zelf doen ook aan kinky, en ook heerlijke zweepjes erbij. . Dat de billen heerlijk rood worden en dat is zo heerlijk dat nagloeien van de zweep. ok over haar borsten en tepels dat ze mooi rood zijn, dat mijn paal er keihard er van word en haar poesje erg nat word super toch.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy