Sexy verhaal: Een nieuw december hoogtepunt (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

Het is zondag 5 december. De dag waarbij we normaal met onze hele familie bij elkaar komen om onze kinderen te overspoelen met veel te veel cadeaus, die na een week al in de hoek van hun kamer belanden. Maar dit jaar zijn de maatregelen weer aangescherpt en vonden de meesten het niet verstandig om bij elkaar te gaan zitten. En dus hebben de kinderen daarnet, vlak voordat ze naar bed gingen, de allerlaatste keer hun schoen gezet. Zodra ze in bed lagen zijn Jamie en ik als een gek aan de slag gegaan om alle cadeaus in te pakken.

Met mijn benen wijd zit ik op het kleed tussen het pakpapier, schaar, plakband en de vele cadeaus die inmiddels allemaal zijn ingepakt. “Pfff…” Zucht ik overdreven hard terwijl ik naar achter leun. “Ik ben kapot.”

“O jee.” Reageert Jamie, mij duidelijk totaal niet serieus nemend. Maar lief als hij is begint hij wel gelijk met het opruimen van alle inpak rotzooi. “Heb je dan nog wel energie genoeg voor je eigen cadeautje?” Aan zijn toon hoor ik gelijk dat hij waarschijnlijk gewoon doelt op een cadeautje in de slaapkamer. Ik ken hem inmiddels langer dan vandaag.

Ik ben dan ook heel verbaasd als hij even later terug komt lopen met een daadwerkelijk ingepakt cadeau in zijn handen. “Wat is dit nou?” Roep ik uit. “Maar Sinterklaas, dat had u toch niet hoeven doen.” Ga ik plagerig verder, maar ik pak het cadeau wel gelijk gretig van hem aan.

Twee seconden later heb ik het papier er al helemaal afgescheurd. ‘Naughty & Nice Advent calendar’ staat er in sierlijke letters op de voorkant van de donkerpaarse doos die ik voor me heb. Al snel heb ik door dat hij opengeklapt kan worden en zie ik 24 pakketjes in verschillende maten tevoorschijn komen. “Wauw”, is alles wat ik kan uitbrengen. Ik heb geen idee wat ik er verder van moet denken, maar het ziet er prachtig uit.

“Mag ik ze allemaal nu open maken? We lopen toch al achter.” Vraag ik gretig. Jamie moet lachen maar stelt voor er eerst één of twee open te maken. “Je kan alles tegelijk helemaal niet aan schat.” Hoewel ik mezelf wel wat hoger inschat en die doosjes er allemaal heel onschuldig uitzien, heeft hij waarschijnlijk wel gelijk. Zoveel heb ik nog niet geëxperimenteerd.

Ik pak het eerste doosje. Couple toy time for two staat erop. Ik maak het open en een U-vormige vibrator komt tevoorschijn. Uit het tweede doosje haal ik een blinddoek. “Perfect.” Roept Jamie uit en hij grist het speeltje en de blinddoek uit mijn handen en legt ze naast zich neer. Dan trekt hij me naar zich toe en geeft me een zachte kus. De kus loopt al snel uit de hand en ik voel zijn tong bij me naar binnen glijden. Mijn hand glijdt door zijn krullen en ik trek mezelf nog dichter naar hem toe. Hij friemelt aan de ceintuur van mijn badjas en ik voel hem open glijden. “Als jij nou eens even gaat liggen”, fluistert hij terwijl hij mij verder uit de badjas helpt en mij met mijn rug op het kleed duwt. Hij duikt boven op me op me. Ik glijd met mijn handen onder zijn trui en druk mijn nagels in zijn rug. Dan sjor ik zijn trui verder uit, ik wil zijn huid op die van mij voelen. Zijn warme, zachte huid. Mijn tepels die tegen zijn borstkas schuren, mijn handen die over zijn gespierde armen reizen.

Dan komt hij overeind en grijpt iets naast hem. “Mag ik?” Vraagt hij, terwijl hij de blinddoek voor mijn neus houdt. Ik knik. Als hij hem om doet moet ik even wennen aan de donkerte. Veel tijd heb ik echter niet, want voor ik het weet hoor ik een heel zacht gezoem naast mijn oor. Dat moet de vibo uit het eerste pakje zijn, denk ik bij mezelf. En ik merk dat mijn lichaam gelijk op scherp staat. Ik voel hoe hij hem zachtjes op mijn oorlel laat rusten. Het doet meer met me dan ik had gedacht. Hoewel het speeltje bij mijn oor is voel ik de tintelingen al tussen mijn benen. Hij laat de toy langs mijn nek glijden en via mijn hals naar mijn tepels gaan. De trillingen maken mijn tepels gelijk keihard. Ik vind het heerlijk. Graaiend met mijn handen in het hoogpolige kleed duw ik mijn borsten omhoog als vraag naar meer. Hij begrijpt de hint en drukt hem een standje hoger terwijl hij mijn tepels er één voor één mee bewerkt. De twee uiteindes van de U-vorm gebruikt hij om zachtjes in mijn tepels te knijpen.

Dan daalt hij verder af naar beneden, laat hem even plagerig om mijn navel draaien en glijdt er dan mee tussen mijn benen. Hoe hij hem traag van mijn liezen naar mijn schaamlippen verplaatst, steeds dichter naar mijn clit toe, doet me kronkelen van genot. Ik ben inmiddels zeiknat en het speeltje glijdt dan ook moeiteloos rond beide kanten van mijn clit. Ik krioel als een kat in het kleed terwijl ik het uit kreun. Net als ik denk dat het niet intenser kan, laat hij het speeltje bij me naar binnen glijden. Mijn adem stokt even voordat ik me er totaal aan over kan geven. Ik laat mijn heupen heen en weer gaan, zodat hij precies over dat ene plekje blijft wrijven.

Ik voel dat ik bijna kom en wil niet dat hij stopt, maar plotseling verdwijnt hij en het speeltje met hem. Het enige waar ik aan kan denken is klaarkomen en ik wil mijn eigen vingers al gebruiken, maar voel hoe mijn hand wordt tegengehouden. Hij drukt mijn beide handen boven mijn hoofd en glijdt dan zelf bij me naar binnen. “Alles oké?” Vraagt hij overbodig. Ik kan alleen maar antwoorden met een uitroep dat ik wil komen. En wel nu.

Terwijl hij in me stoot voel ik hoe hij het speeltje weer langs mijn clit laat glijden. Dat is precies het zetje dat ik nodig heb en met een grote explosie, zo voelt het althans, bereik ik mijn hoogtepunt. Pas als ik weer ontspan merk ik dat ik mijn nagels diep in de bovenbenen van Jamie heb begraven.

Als dit dag één en twee zijn, kan december toch nog wel eens een hele leuke maand gaan worden.

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Over de EasyToys Adventskalender:

Van bondage touwen tot massageolie, dit pretpakket heeft voor ieder wat wils. Vanaf 1 december kun je 24 dagen lang elke dag een vakje openen. Zo heb je elke dag een hitsig moment om naar uit te kijken. Alleen of samen met je partner.

EasyToys Adventskalender

Meer lezen:

Hete herfstavond met strapless strap-on (+podcast)

Angstaanjagend lekker

Vies en lekker tegelijk

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy