NIEUWE AFLEVERING DE K(L)ETSPODCAST (+WINACTIE)

door Esther

Seizoen drie van DE K(L)ETSPODCAST is in volle gang, wat betekent dat er om de week op vrijdag weer een nieuwe aflevering verschijnt op Souncloud en Spotify. Ook in het derde seizoen kletst Esther met wisselende co-hosts over spraakmakende onderwerpen. Niks is te gek en alles mag gezegd worden. Vaker wel dan niet worden er sappige onderwerpen besproken en komen er juicy stories naar boven. Tijdens de opnames van DE K(L)ETSPODCAST zijn we in ieder geval altijd eerlijk.

10 dagen Tinder

In de aflevering van vandaag kletst Es met Rachel Elisabeth. Zei is de auteur van het boek: ‘Tien dagen Tinder’. In het boek gaat hoofdpersoon Megan met behulp van Tinder uitzoeken wat ze leuk en lekker vindt op het gebied van seks. Het gesprek gaat over de seksuele ontdekkingsreis die Megan in het boek doormaakt, en hoe wij dit in het echte leven ook kunnen toepassen.

Wanneer heb je voor het laatst geketst?

Elke aflevering begint met de vraag: “Wanneer heb je voor het laatst geketst?” Zowel Rachel als Es vertellen in deze aflevering over een geslaagde vrijpartij. Het antwoord op de vraag “Was het lekker?”, is van beide dames dan ook volmondig “Ja!” Rachel vertelt over een hete nacht in een hotelkamer met haar man en ook Es heeft een spannend verhaal met een oude bekende.

Iedereen verdient een seksuele ontdekkingsreis!

Rachel en Es komen tot de conclusie dat we allerlei dingen hebben aangeleerd die ons belemmeren om van seks te genieten. Iedereen verdient het om te ontdekken hoe ze het meest van seks kunnen genieten. Voor sommigen is Tinder misschien de manier, en voor anderen begint het juist bij jezelf. Wat voor voor iedereen opgaat, is dat we van de schaamte af moeten. Uiteraard is dit makkelijker gezegd dan gedaan.

Win het boek: ‘10 dagen Tinder’

Rachel geeft een e-book weg aan de luisteraars van DE K(L)ETSPODCAST! Ben je na het luisteren van de aflevering nieuwsgierig naar dit spannende 18+ boek? Check dan snel op Instagram hoe je het boek kan winnen. Wie weet zit jij binnenkort met rode oortjes op de bank te lezen.

Meer K(L)ETSPODCAST

Op Spotify en Soundcloud vind je alle afleveringen van DE K(L)ETSPODCAST die eerder online kwamen. Wil je meepraten; volg DE K(L)ETSPODCAST dan op Instagram en slide in de DM’s. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kletspartners en onderwerpen, dus schroom niet om ons een berichtje te sturen met vragen, antwoorden of ideeën.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy