Sexy verhaal: Die laatste avond (+podcast)

door Saskia

Het is de avond voor de invoer van de avondklok. Hoewel het ons qua feestjes en gezelligheid al steeds moeilijker werd gemaakt, lijkt dit toch echt ons hele leven stil te leggen. Alleen het idee al maakt me verdrietig en heb dan ook gelijk toen het nieuws bekend werd mijn vriendinnen opgetrommeld voor een laatste avond samen. Met z’n drieën hebben we afgesproken bij Jamie thuis en zo tegen elfen is de bijeenkomst zodanig uit de hand gelopen dat de buurman aan de deur staat of we de karaoke set iets zachter kunnen zetten.

De Insta story van ons karaokefeestje die ik net heb geplaatst levert voornamelijk reacties op van gasten die op deze laatste avond ook nog even wat spanning zoeken. Allemaal leuk en gezellig, maar de reactie van degene van wie ik wil dat reageert blijft uit. En dus pak ik de microfoon maar weer op en probeer ik er hier en nu maar van te genieten.

Terwijl ik mijn JLo optreden zo zacht mogelijk probeer te doen om een ruzie met de buurman te voorkomen, voel ik mijn telefoon in mijn kontzak trillen. Al zingend trek ik hem uit mijn zak en houd ik hem voor mijn gezicht om te kijken wie er nu nog aan mij denkt. En dan, net wanneer ik me erbij neer heb gelegd dat ik niks meer van hem ga horen, zie ik toch dat appje van hem in mijn scherm verschijnen. Ik vergeet spontaan mijn performance en mijn hart maakt een sprongetje van opwinding. Waarschijnlijk had ik het eind van de avond niet gehaald zonder hem te appen, maar toch fijn te weten dat hij ook aan mij denkt.

‘Hey. Wat doe jij vanavond?’ Staat er in m’n scherm. Mijn mondhoeken krullen op en ik bedenk me hoe ik op een subtiele manier kan zeggen dat ik naar hem toe wil.

‘Bij jou zijn.’ Typ ik terug. Oké, dat subtiele is niet gelukt. Naja, daar zijn we toch nooit echt goed in geweest.

‘Top. Wanneer kan je er zijn?’ Antwoordt hij gelijk.

Ik zeg dat ik er over een uurtje ben en meld mijn vriendinnen dat ik er zo vandoor moet. Niet veel later sta ik voor zijn deur.

“Ik ben blij dat je me appte.” zeg ik terwijl ik tegen zijn deurpost leun.

“Ik ben blij dat je gekomen bent.” Antwoordt hij.

“Nou dat is nog afwachten.” Ik steek mijn tong naar hem uit terwijl ik naar hem toe loop.

“Hi.” fluister ik, mijn hoofd nog slechts een centimeter van die van hem vandaan. “Hi.” fluistert hij terug. En hij drukt zijn lippen op die van mij. Zijn hand glijdt gelijk naar beneden en vindt mijn billen. Hij drukt me dichter naar zich toe en een gretige diepe tongzoen volgt. Jezus wat heb ik dit gemist. Wat heb ik hem gemist.

Ik ga helemaal in hem op, wil in hem kruipen zo graag wil ik hem. We happen even naar adem. Met zijn duim gaat hij over mijn lippen. Ik laat mijn tong uit mijn mond glijden om nog snel even zijn vinger te kunnen likken.

Dan veegt hij mijn haar uit m’n gezicht. Langzaam duwt hij mijn jas van mijn schouders op de grond. Met één vinger trekt hij mijn trui een stukje omhoog voordat hij beide handen inzet om hem over mijn hoofd te trekken. Ik laat het gewillig gebeuren.

Even staat hij daar voor me, zijn lippen likkend terwijl hij mijn lichaam bewondert. Dan plotseling, tilt hij me op en loopt hij met me richting de slaapkamer. Hij gooit me op zijn bed en gaat voor me staan. Zijn tijd nemend terwijl hij zich helemaal voor me uitkleedt. Totdat hij daar helemaal naakt en er klaar voor, tussen mijn benen staat. Dan begint hij mij verder uit te kleden. Terwijl hij alles van onderen uittrekt, haak ik mijn bh los en laat ik hem naast het bed op de grond vallen.

Hij zoent zijn weg naar boven toe, via mijn dijen, mijn buik, mijn borsten en mijn nek. Terwijl onze tongen elkaar weer vinden probeer ik hem omver te duwen en hij laat het gewillig toe. Ik duik bovenop hem en zoen hem gretig terwijl ik met mijn heupen heen en weer beweeg.

Als we even op adem komen laat hij zich iets naar beneden zakken en duw ik mijn borsten in zijn gezicht. Hongerig begint hij mijn tepels te likken en er zachtjes in te bijten. Dan zet hij zijn handen op mijn billen en duwt hij me verder omhoog zodat zijn hoofd tussen mijn benen terechtkomt. Mijn handen zoeken houvast aan de bovenkant van zijn bed. Met zijn tong likt hij me tot ik adem te kort kom.

Ik kruip van hem af en zoen mezelf een weg tussen zijn benen, waar ik hem eerst een beetje en dan steeds meer in mijn mond neem. Als hij hardop begint te kreunen klim ik bovenop hem en laat ik hem langzaam in me glijden. Ik blijf rechtop zitten en hem aankijken terwijl ik mijn heupen langzaam heen en weer beweeg. Hij laat zijn handen over mijn lichaam gaan en trekt me dan naar zich toe om me te zoenen. Ik verhoog het tempo met mijn heupen als ik voel dat het juiste plekje in me aangeraakt wordt. Hijgend in zijn oor vraag ik hem op me te wachten en net wanneer hij aangeeft dat hij het niet meer houdt voel ik dat ik kom. Samen lijken we elkaars orgasme te verlengen tot we allebei niet meer kunnen en ik mezelf uitgeput in zijn armen stort.

“Ik wil niet gaan.” Zeg ik terwijl we daar zo liggen. “Wie weet wanneer ik weer langs kan komen…”

I know. Ik zou willen dat je kon blijven.” Hij laat even een stilte vallen. “Maar we gaan elkaar snel weer zien, komt goed.”

Ik wilde hem geloven. Maar zonder avondklok was het al uitdaging genoeg, nu is het helemaal kansloos.

Ik besluit niks te zeggen en dit moment maar gewoon zo goed mogelijk op te slaan. Who knows wat er nog gaat komen. Maar meer dan dit had ik me vanavond niet kunnen wensen. En daar moet ik het voorlopig maar mee doen…

Meer lezen:

Toch niet alleen op kantoor (+podcast)

De macht uit handen (+podcast)

Magic Mike and the wooden star

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy