Sexy verhaal: Magic Mike and the wooden star

door Kim

Lees deel 2 van dit sexy verhaal hier

Mike zaagt veel. Zijn Schotse roots en het opgroeien op het platteland hebben ervoor gezorgd dat hij goed overweg kan met een groot stuk hout. Toen hij 19 was besloot hij zijn geboorteplaats en de bossen die hij als geen ander kent in te ruilen voor een leven in Nederland. Hij betrok een knus appartement met grote tuin om in te klussen aan de rand van Rotterdam. Toen hij na 10 jaar de liefde van zijn leven tegenkwam stond zijn wereld vanaf dat moment elke dag op z’n kop.

Met verse boomstronken onder zijn gespierde armen liep hij richting zijn pickup truck. Hij gooide het hout en zijn gereedschap achterin. ‘Sorry dat ik stoor, maar zou ik mogen vragen om hulp? Ik ben de weg kwijt’, werd hem door Jessie gevraagd.

Een bloedmooie, ietwat stoere vrouw met lang, vuurrood en gevlochten haar. Mike draaide zich om terwijl hij de aarde van zijn handen klopte. Toen hij Jessie zag staan, met haar gescheurde jeans, motorlaarzen en strakke tanktop, kreeg hij plots geen adem. Hij wist het meteen, hij moest haar hebben. Hij moest haar voor hem winnen. Al was het maar voor even… maar liever voor altijd.

Jessie bleek na een halve dag wandelen de weg terug door het bos niet meer te kunnen vinden. Ze had geen telefoon bij zich en haar motor stond aan het begin van het natuurgebied. Mike bood haar aan met hem mee te rijden naar haar motor.

Tijdens de rit bestudeerde Jessie zijn gezicht. Zijn strakke kaaklijn, volle lippen en donkere ogen ontwaakten iets in haar wat ze lang niet had gevoeld. Een vorm van verlangen wat ze überhaupt nog nooit zo sterk had gevoeld. Eenmaal bij haar motor aangekomen was het meer dan duidelijk dat de spanning die er van beide kanten hing niet opgegeven kon worden. Jessie vroeg of Mike haar naar de stad kon rijden, of hij dan ook zin had in een glas whisky, als bedankje voor zijn hulp. Hij stemde direct in door haar motor zijn pickup truck in te rijden en de achterklep met opwinding dicht te gooien.

Dat glas whisky werd een fles en die fles werd een week samen doorbrengen. De week werd na een snelle pitstop thuis om schone kleren op te halen een maand.

Jessie bleef maar al te graag bij Mike hangen en al gauw was er een jaar voorbij. Als tiener in Schotland dacht Mike aan hout hakken, meubelen bouwen, naar Nederland verhuizen. Hij dacht aan een simpel en eerlijk leven. Hij had nooit verwacht dat hij alles zou krijgen waar hij over droomde… en nog zoveel meer. Jessie is zijn zoveel meer. En hoe.

Het is januari 2021 en Mike helpt Jessie met verhuizen. Hij heeft haar gevraagd bij hem te komen wonen. Er is namelijk geen seconde in de dag waarop hij niet aan haar denkt. Aan hoe ze naar mysterieuze wierook en gerijpt cederhout ruikt. Aan hoe haar rode haar op woekerend vuur lijkt. Aan hoe haar lippen altijd een beetje vochtig zijn, gewoon van zichzelf. Hij denkt aan hoe het voelt wanneer ze op zijn schoot klimt en hij zijn handen stevig op haar billen plaatst. En aan hoe hij direct hard wordt wanneer ze in zijn oor fluistert dat ze gebruikt wilt worden, zijn speeltje wilt zijn.

Mike is al een tijdje bezig in de tuin. Jessie heeft tot nu toe niet mogen spieken. Hij is namelijk een housewarming verrassing aan het bouwen voor zijn droomvrouw. Een cadeau wat volledig aansluit op de magie van Jessie haar perverse gedachten. Haar verlangen telkens weer, avond na avond, genomen en bezit te worden door Mike.

Maar de dag is bijna daar… Jessie zal snel genoeg beleven wat hij voor haar in petto heeft.

Op de eerste zaterdagavond samen in hun huis vraagt Mike aan Jessie of ze haar mooiste, meest sexy lingerie setje voor hem aan wilt trekken. Inclusief halsband. Ze springt op van voor de open haard en rent de trap op naar boven. Terwijl ze bezig is haalt Mike vanuit de opslag het cadeau naar binnen, maar laat het nog onder een zwart satijnen doek midden in de woonkamer staan. Hij dimt alle lichten. Het vuurtje brandt door en hij steekt tientallen kaarsen aan. De sfeer in huis is romantisch, duister en onheilspellend op de beste manier mogelijk. Vanavond gaat het gebeuren.

Jessie loopt sensueel, langzaam, stap voor stap de trap af. Haar benen gehuld in zwarte kousen met kantmotief, omhoog gehouden door jarretels van zwart leer. Een hoog opgesneden string van kant en een matching leren korset maken het plaatje volledig af. Ze heeft de ketting die aan haar halsband is geklikt in haar rechterhand.

Wanneer ze beneden is en voor Mike staat overhandigt ze hem de ketting. Hij accepteert deze met alle liefde, met alle lust in zijn lijf. Hij trekt haar zachtjes mee naar het cadeau.

‘Verwijder het doek maar liefste, het is eindelijk zover.’, zegt hij statig. Jessie trekt het doet van het gigantisch hoge ding af. De satijnen stof glijdt soepel langs het hout van zijn creatie en valt voor haar voeten neer. Ze kijkt met grote ogen vol verbazing naar een stervormige creatie. Een zwart geverfde, houten ster, groter dan zij zelf is, met zilveren ringen eraan bevestigd. Het is een stervormige bondage muur, speciaal op maat gemaakt voor haar wellustige lichaam en alle vormen die haar maken tot de godin op wie Mike zo gek is. Terwijl ze ernaar kijkt ziet ze voor zich hoe ze eraan bevestigd is en genomen wordt door Mike. Haar kanten string is meer dan doorweekt.

Jessie gaat op haar knieën en maakt Mike zijn broek los. Ze haalt voorzichtig zijn keiharde pik tevoorschijn en pakt deze stevig beet. Ze laat kwijl van haar lippen glijden en op zijn pik vallen, zodat ze deze helemaal nat kan maken. Dan likt ze zijn eikel en trekt ze hem af. Mike grijpt met zijn ene hand de ketting steviger beet en met zijn andere hand duwt hij haar hoofd naar zijn kruis. Zijn pik verdwijnt diep in haar keel. Jessie kwijlt over zijn pik, langs haar lippen, op de grond. Mike kreunt, komt bijna klaar, maar stopt zichzelf.

Hij tilt Jessie van de grond en terwijl hij haar diep in haar ogen aankijkt zegt hij: ‘We hebben de rest van ons leven om te ontdekken op hoeveel manieren ik jou kan nemen, terwijl je vastgeketend bent als de ster van onze persoonlijke pornofilm. Dat is, als je met me wilt trouwen tenminste.’, waarna Mike een ring tevoorschijn haalt.

De zilveren ring glinstert in het kaarslicht. Het is een grote ring. Een ring voor hem, maar ook voor haar. Hij schuift de cockring om zijn harde pik en kijkt haar vragend om bevestiging aan. Jessie grijnst en antwoord: ‘Ja, ik wil met je trouwen. Ik wil niets liever. Behalve dan dat je me de hele nacht, helemaal en vol overgave alles geeft. wat je hebt. Ik ben voor altijd de jouwe, als je me tot de ochtend ons van deze nacht scheidt, keihard neemt.’

Beeld: Unsplash

1 reactie

Joost 22 januari 2021 - 16:19

Heerlijk verhaal. Benieuwd naar een vervolg!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy