Sexy verhaal: Magic Mike and the sex dungeon

door Kim

Lees ook deel 1 van dit sexy verhaal

Het is de dag van hun trouwen. Mike is zenuwachtig, maar kijkt enorm uit naar het moment waarop hij Jessie tot zijn vrouw mag maken. Zijn vrienden drinken een biertje met hem in zijn kleedkamer terwijl hij zijn kilt gladstrijkt. Geheel tegen traditie in draagt hij een strakke zwarte boxer onder zijn donkerblauw met groen geruite Schotse rok, want wat daaronder verborgen gaat is puur en alleen voor de ogen van zijn aanstaande vrouw.

Jessie kan niet stoppen met glimlachen. Haar rode lokken worden in model geföhnd door haar beste vriendin en haar lippen worden rood gestift door haar zus. Ze kan niet geloven dat ze Mike na vandaag haar man mag noemen. Wanneer ze opgemaakt is loopt ze richting het kamerscherm in de met zon overgoten kleedkamer, om zichzelf in haar veel te dure jurk te hijsen. Het spierwitte kant staat prachtig op haar met sproetjes gezegende huid, maar ze voelt zich wel stout in de jurk. Want eigenlijk is maagdelijk wit helemaal niet gepast.

Na de prachtige ceremonie is het lachen én huilen van blijdschap geblazen, tussen de mensen die samen met het echtpaar proosten en dansen. Mike en Jessie zijn beiden enorm aan het genieten, maar kijken het meest uit naar wat er na het feest komen gaat. Jessie weet alleen nog niet wat haar kakelverse man in petto heeft.

Samen op de motor, voor de verandering een keer met Jessie achterop, rijden de twee tortelduifjes naar een landgoed vlakbij het bos waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Mike doet geheimzinnig om de verrassing niet te verklappen. Eenmaal aangekomen pakt hij een blinddoek die hij over de ogen van zijn blozende bruid bindt. Hij tilt haar op en draagt haar het Victoriaans stenen paleisje binnen.

Het holle geluid van natuursteen keien en een houten trap maken Jessie nieuwsgierig, maar ook een beetje nerveus. Op een goede manier. Ze heeft een licht vermoeden wat haar te wachten staat, maar houdt haar lippen strak op elkaar. Ze is tenslotte een gehoorzame sub.

Mike duwt met zijn voet een dikke houten deur open en zet Jessie voorzichtig op de grond van de ruimte waar hij haar naartoe heeft gebracht. Hij gaat achter zijn nu al opgewonden vrouw staan en fluistert “ben je er klaar voor?” in haar oor. Jessie knikt bevestigend.

Haar blinddoek valt… ze knippert met haar ogen en went snel aan de romantische schemering in de kerker. Fakkels hangend aan de muur branden een erotisch vuurlicht wat weerkaatst op het leer en metaal van de meubelen, speeltjes en attributen. Ze draait zich enthousiast om en kijkt Mike diep in zijn ogen aan. “Oh baby, je weet ook precies wat ik wil hé!”, rolt zwoel van haar tong.

Mike beveelt Jessie om naar de spanking bench in het midden van de kamer te lopen en op haar knieën plaats te nemen. Ze gehoorzaamt braaf en schuift haar benen op de bench, laat haar hoofd zakken en duwt haar billen de lucht in. Mike begint het heet te krijgen bij het aanzicht van zijn gewillige vrouw, nog in haar bruidsjurk. Hij loopt vastberaden op haar af, grijpt haar bij de keel en scheurt met zijn andere hand haar jurk kapot. Hij plaatst zijn lippen op haar rug, likt haar huid en duwt zichzelf vervolgens tegen haar billen aan. Het beest is wakker.

De touwen die Mike om Jessie haar polsen heeft gebonden, maken dat ze niet weg kan van de bench. Ze laat zich bespelen. Ze laat zich zoenen, likken, nat maken, vingeren. Ze laat Mike alles doen waar hij naar verlangd, want alles wat hij wilt is alles wat zij wilt.

Mike kleedt zich uit. Hij gaat naakt voor Jessie staan. Zijn gespierde torso is bezweet. Zijn pik is stijf. Hij loopt naar de behangen muur en kiest een zweep uit. Een tassle flogger bungelt over zijn schouder wanneer hij terugkeert naar de bench en zijn harde staaf langs Jessie haar met kwijl besmeurde lippen laat glijden. Ze snakt ernaar om Mike te proeven. Ze steekt haar tong uit, smekend, piepend. Mike duwt zijn pik haar keel in en geeft Jessie haar zin.

Maar na een beloning volgt een test. Mike pakt de flogger van zijn schouder en streelt zachtjes met de leren tassles over Jessie haar billen. Met zijn pik nog in haar mond kreunt ze van geilheid. Ze smeekt hem praktisch de eerste slag te laten landen door met haar billen te schudden. Mike haalt uit en met het oorverdovende geluid van de snelle beweging slaat hij meerdere malen haar ronde, zachte billen net zo rood als haar wellustige lokken.

Jessie snakt naar adem. Ze is bezweet, gebroken en nog nooit zo opgewonden geweest. Mike maakt de touwen rond haar polsen los, tilt haar op en neemt haar mee naar de metalen kooi in de hoek van de kerker. Er staan kaarsen omheen en er ligt een bontkleed op de spijlen. Mike beveelt Jessie om over de kooi heen te buigen. Ze doet precies wat hij zegt, waarna hij haar polsen en enkels aan de kooi knoopt. Hij trekt haar van wit kant gemaakte string kapot. Ze heeft alleen nog een doorschijnende BH en witte kousen aan. Haar poesje is volledig zichtbaar. Ze is nat, ze druipt van genot. Mike laat zijn vingers testen of Jessie klaar is om gevuld te worden. Haar kreun gepaard met hoe vochtig ze van binnen voelt zegt genoeg.

Mike spuugt op zijn pik, wrijft het speeksel over zijn kloppende eikel en duwt zichzelf voorzichtig in het strakke poesje van zijn pikhongerige vrouw. Hij neukt haar traditiegetrouw, tot de zon opkomt, helemaal kapot. Ze kunnen beiden geen betere start van het huwelijk bedenken.

Meer sexy verhalen van Kim:

Op zoek naar goud

De langverwachte nacht

Cadeau achter de bomen

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy