Sexy verhaal: Overgeven aan het onvermijdelijke

door Alicia

Vanwege een verbouwing op ons kantoor huurt mijn werkgever voor twee maanden een kantoorruimte bij een klant. Op een zolderverdieping in een oud stadspand zijn nog vier werkplekken beschikbaar en dat is net wat wij nodig hebben. De verdieping daaronder wordt bemand door het detacheringsbureau waarmee wij samenwerken. De zolder is simpel, de inrichting kaal maar netjes en geeft een mooi uitzicht over de stad. De keuken en toiletten zijn voor gezamenlijk gebruik.

Het is maandagochtend en ik kom als eerste aan op kantoor. Ik houd ervan om in alle rust op te starten. Ik zet een grote pot koffie voor beide bedrijven. Terwijl de koffie pruttelt en de keuken zich vult met de vertrouwde geur van het zwarte vocht, leun ik tegen het aanrecht. Collega’s druppelen langzaam binnen. Dan loopt hij langs de keuken, stopt en kijkt verschrikt mijn kant op. Ik was denk ik niet helemaal wat hij verwachtte. Hij herstelt zich snel en bekijkt me van top tot teen. Ik zie hoe zijn ogen van mijn bloesje naar mijn pantalon en mijn pumps gaan en weer terug. Ik laat hem kijken.

Hij is jong, speels en brutaal en dat vind ik heerlijk.

We stellen ons aan elkaar voor en de elektrische lading is heel duidelijk aanwezig tussen hem en mij. Lex heet hij. Hij blijkt nog maar net klaar met zijn studie en dit detacheringsbureau is zijn eerste werkgever. Ik schat in dat hij 14 jaar jonger is dan ik. Hij heeft donker haar en een stoute blik. Categorie leukerdje! Hij pakt zijn koffie, geeft me een brutale knipoog en we gaan ieder aan het werk. Mijn gedachte dwaalt af. Misschien is deze tijdelijke oplossing nog niet zo verkeerd.

Twee weken verder ben helemaal gewend aan de nieuwe situatie. De bedrijven schuiven bij elkaar aan tijdens de vrijdagmiddagborrels. Die zijn erg gezellig, de nieuwe mensen om me heen zorgen voor extra energie. Ik betrap mezelf erop dat ik net even iets meer mijn best doe om er op en top uit te zien als ik naar kantoor ga.

Elke keer als ik Lex tref in de keuken maakt er iets in mijn onderbuik een sprongetje. En hij weet het. Een kleine aanraking als we toevallig beide in de keuken staan. Zijn geur als hij net even te dichtbij langs me loopt. Er is een prikkeling tussen ons en ik ben soms bang dat collega’s dat merken. Hij is jong, speels en brutaal en dat vind ik heerlijk. Vorige week tijdens de vrijdagmiddagborrel voelde ik zijn voet stiekem over mijn been gaan onder de tafel. Oververhit probeerde ik te luisteren naar de gesprekken. De kleur op mijn wangen zei genoeg. Hij daagde me uit en ik genoot.

Komende vrijdag zijn er een aantal collega’s vrij of moeten eerder weg.  Wij zullen dan de enige zijn op de borrel. Ik ben er al de hele week zenuwachtig om. Er gaat iets gebeuren. Dat voel ik. Er komen niet veel kansen om met z’n tweeën te zijn en over een paar weken ben ik weer weg. Deze mogelijkheid wil ik niet onbenut laten.

Vrijdagochtend is aangebroken. Ik sta onder de douche en terwijl ik met een spons vol schuim over mijn lichaam glijd fantaseer over vanmiddag. Ik denk aan het leukerdje met zijn bruine ogen en gespierde armen. Ik ben nu al opgewonden. Ik moet klaarkomen. Er is niet veel tijd, want ik wil niet te laat komen. Ik pak de douchekop, zet de massagestand aan en laat de krachtige straal zijn werk doen op mijn clit. Ik kneed mijn borsten, knijp zachtjes in mijn harde met schuim bedekte tepels. Het duurt niet lang tot een kort orgasme mij verlost van het verlangen. Gelijk voel ik voel me rustiger.

Wat trek ik aan? Sexy, makkelijk en toegankelijk. De leren kokerrok valt af. Te strak. Ik kies voor een hoog gesloten zwart jurkje met een keurige lengte. Weinig bloot en toch zijn de lijnen van mijn lichaam zichtbaar. Zwarte kanten bh. Geen slip. Pumps maken het geheel af. Ik bekijk mezelf in de spiegel en ben tevreden.

“Ik heb geen slipje aan,” zeg ik stoerder dan ik ben.

Weer ben ik als eerste op kantoor. De koffie staat aan en ik leeg ondertussen de vaatwasser. Lex is ook vroeg en komt vlak na mij binnen. Hij vult zijn koffie kopje en ik grijp mijn kans, het is mijn beurt om hem uit te dagen. “Ik heb geen slipje aan,” zeg ik stoerder dan ik ben. Hij lacht en laat langzaam zijn hand langs mijn billen glijden. “Even controleren,” fluistert hij. Hij staat dichtbij me en ik ruik hem. De geur van deze man doet mijn lichaam reageren, maar hij deinst terug. Er komen meer collega’s binnen. Ik zucht een keer diep. Dit wordt een lange dag.

Tegen half vier loopt het kantoor langzaam leeg. Ik kan me niet meer concentreren. Hij en ik zijn de enige aanwezige in het pand. Ik loop naar beneden naar de keuken en zet de nootjes klaar. Ik pak een biertje voor Lex en een prosecco voor mezelf. Dan verzamel ik al mijn moed bij elkaar en loop zijn kantoor binnen. Ik leun tegen de deuropening in een poging sexy te zijn en bekijk hem hoe hij zit te werken. “Tijd voor de vrijdagmiddagborrel,” zeg ik. Hij kijkt op, lacht en zegt, “Even iets afmaken en dan kom ik bij je”. Ik loop naar de vergadertafel en schenk met trillende handen de prosecco in mijn glas. Om mezelf te kalmeren neem ik alvast een slok. Dan komt hij binnen. Mijn hart gaat tekeer alsof ik op een afgrond sta en ga parachute springen.

Hij lijkt de rust zelve en geniet duidelijk van mijn fysieke reactie op hem. Ik ben niet verliefd, ik ken hem amper en toch wil ik hem. Hij pakt zijn biertje neemt een slok en zegt, “Wat zie je er mooi uit vandaag. Geen slipje toch?” Ik voel mijn wangen rood worden. Ik twijfel even hoe ik moet reageren., maar ik wil het niet meer uitstellen. Ik wil mezelf verlossen uit mijn lijden. Ik loop op hem af en ga naast hem staan. Ik streel met mijn hand over zijn brede kaaklijn en zeg stout: “Voel maar.” Zijn hand glijdt omhoog, zijn vingers vinden mijn warme plekje. Langzaam stopt hij twee vingers in me. Een kreun ontsnapt uit mijn mond, mijn benen zijn slap. Hij haalt zijn hand weg, likt zijn vingers af en zegt, “Je smaakt lekker.”.

Zijn handen glijden langs mijn benen en hij spreidt ze.

Ik loop terug naar mijn stoel en neem nog een flinke slok van de koude bubbels. “Ik wil meer proeven” zegt Lex en tot mijn schrik kruipt hij onder de vergadertafel. Zijn handen glijden langs mijn benen en hij spreidt ze. Bedreven begint hij me te likken. Zijn tong draait rondjes om mijn bloeddoorlopen lippen. Ik zit als een koningin in de stoel te genieten van wat deze man mij geeft. Hij komt omhoog, geeft me een zoen, en ik proef mijn eigen nattigheid.

Hij pakt mijn hand, trekt me voorzichtig omhoog. In één behendige beweging draait hij me om en gooit hij me voorover op de vergadertafel. Eindelijk! In de verte hoor ik het scheuren van een condoomverpakking en voor ik het weet schuift hij mijn jurk omhoog en stoot hij zijn stijve, dikke pik in me. Ik slaak een kreet van genot. Opeisend en zeker van zichzelf beukt hij op me in. Steeds sneller in en uit. Allebei kunnen we de spanning niet meer aan. Het is alsof weken van opgebouwde sexuele energie in één keer samen komt en vuurwerk veroorzaakt. Ik houd het niet meer en geef me over aan de ontploffing. Een schreeuwend orgasme volgt. En terwijl mijn lichaam nog natrilt, explodeert hij in me.

Ontspannen en nagenietend drinken we samen nog iets. Wat de komende weken ons gaat brengen weten we niet. Dit moment, waarbij we ons samen hebben overgegeven aan het onvermijdelijke, zullen we niet snel vergeten.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy