Sexy Verhaal: Get your strap-on

door Izzy

‘Ik heb een strap-on gekocht,’ vertelt Laura.

Het theeglas in mijn hand blijft hangen tussen het tafelblad en mijn lippen. Tot drie seconden geleden was de weggelopen labrador van haar buren ons spannendste gespreksonderwerp. We kennen elkaar al jaren en drinken regelmatig een kop thee samen. Dan kletsen we over koetjes en kalfjes en genieten van elkaars gezelschap. Niet meer en niet minder. Dat was vroeger wel anders.

Pal vooraan bij een concert van Skunk Anansie leerde ik Laura kennen, een jaar of tien geleden. We stonden naast elkaar en drukten ons zo dicht mogelijk tegen de gietijzeren dranghekken aan, om zo dicht mogelijk bij Skin te kunnen zijn. We duwden elkaar aan de kant toen de zangeres langs de hekken liep om iedereen een high five te geven. Uiteindelijk lukte het ons allebei. We staakten de strijd. Euforisch omhelsden we elkaar en voor we het wisten stonden we te zoenen. Zomaar, uit het niets. Omdat het zo verdomd goed voelde.

Twee weken later kwam ze bij me langs. Veel verder dan het halletje achter mijn voordeur zijn we niet gekomen. Op de harde grond, het moet oncomfortabel geweest zijn. Het deerde ons niet. We wilden elkaar, hier en nu. Seks met Laura, het was echt waanzinnig. Waanzinnig geil, lekker, hard, zacht, gewoon precies goed. Elke keer weer. Soms kwam ze elke twee weken, soms twee maanden niet. Laura deed niet aan vastigheid of aan afspraken. En ik vond het prima.

Na een jaar of zes bleef ze plotseling een jaar weg. Toen ze uiteindelijk weer kwam vertelde ze dat ze een vriend had. Een vaste relatie. Toch. Daar paste de waanzinnige seks met mij niet meer in. Een kop thee en een praatje op z’n tijd, dat kon wel. Dus dat deden we. Ik genoot van de seksuele spanning tussen ons. Zodra Laura weg was kleedde ik mezelf uit en liet mijn handen over mijn lijf glijden, alsof het de hare waren. Net zolang totdat ik klaarkwam, en soms daarna nog eens. Ik wist bijna zeker dat Laura hetzelfde deed.

‘Kijk.’ Laura haalt een zwart broekje met een enorme paarse dildo eraan uit haar tas. ‘Ik zou dit graag met je willen proberen.’

Mijn hart bonkt in mijn ribbenkast. ‘Weet je het zeker?’

Ze knikt en kleedt zich uit. Haar lijf is nog net zo prachtig als een paar jaar geleden. Ze reikt me de strap-on aan. ‘Help je me?’

Ik houd het broekje laag voor haar, zodat ze er makkelijk in kan stappen. Haar handen leunen licht op mijn schouders. Voorzichtig kom ik overeind en trek de strakke stof over haar billen. Onze gezichten zijn nog maar centimeters van elkaar verwijderd. ‘Wat ruik je lekker,’ fluister ik. De dildo drukt tegen mijn dijbeen. Hij is groot en dik. Laura’s warme handen kruipen onder mijn shirt en gaan langs mijn buik en borsten omhoog.

‘Je draagt geen bh. Lekker.’

Ik trek mijn shirt over mijn hoofd uit, zoen haar vol op haar mond en laat mijn tong een opening vinden tussen haar lippen. Grommend trekt Laura me tegen zich aan. Haar vingers haken de knopen van mijn broek los en stropen de stof samen met mijn string over mijn billen en bovenbenen.

‘Zitten, jij.’

Resoluut drukt ze me tegen de tafel. Mijn theeglas valt om. Lauwe thee stroomt over de tafel. Het is niet anders. Laura trekt aan mijn broekspijpen en dan zit ik naakt voor haar op de tafel. Zonder haar blik van me af te wenden streelt ze met twee vingers over mijn lippen. Ik voel pas hoe nat ik ben als ze haar vingers diep in me laat glijden. ‘Fuck,’ zucht ik.

‘Dat ga ik zeker doen,’ grijnst Laura. Met haar vingers bevochtigt ze de eikel van de dildo en plaatst deze tussen mijn inmiddels natte lippen. Haar warme handen legt ze op mijn heupen en ze kust me, heel zacht en teder, terwijl ze me langzaam helemaal neemt. De eikel is al in me verdwenen. De dildo wordt dikker en mijn vagina gevulder. En natter, veel natter.

‘Het past niet meer,’ hijg ik. De dildo zit nog niet helemaal in me, maar ik ben helemaal gevuld. Het maakt me bloedgeil. Laura laat zich een paar centimeter terugzakken en legt haar handen op mijn billen. Ze blijft me zachtjes zoenen en begint me te neuken. Het is waanzinnig. Door het formaat is het bijna pijnlijk, maar dat maakt het juist zo verdomd geil en lekker.

‘Het past, kijk maar’ hijgt Laura.

Ik kijk naar Laura, naar hoe ze me neukt. Hoe ze keer op keer de hele dildo in me stoot. En het tempo opvoert. Veel te geil. Veel te lekker. ‘Je neukt me regelrecht naar een orgasme zo,’ waarschuw ik haar.

‘Kom maar.’

Ik wil het wel uitschreeuwen. Dit is niet normaal. Het doet pijn, het is heerlijk, het is waanzinnig. Ik verkramp van binnen. Laura voelt het. Ze trekt zich uit me terug en kust me. Haar lippen smoren mijn schreeuw als ik klaarkom. Na een paar minuten zak ik uitgeput tegen haar aan. ‘Hoe dit ineens zo, na al die jaren?’

‘Altijd al eens willen doen,’ vertelt Laura, ‘over drie weken ga ik trouwen en dan kan het echt niet meer.’ Ze trekt de strap-on uit en kleedt zich aan. Uit haar tas haalt ze een enveloppe. ‘Een uitnodiging. Ik zou het leuk vinden als je komt.’ Ze buigt zich naar me toe en kust me op mijn wang. ‘Dag.’

Ik blijf verbluft achter en trek dezelfde conclusie als altijd.

Laura is waanzinnig.

Dit verhaal is geschreven door: Izzy van der Horst. Bestel haar eerste boek Hoogspanning.

Meer sexy vehalen:

Toon me de weg

Een wilde zomeravond (+podcast)

Familiezaken

Beeld: We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy