Sexy Verhaal: Familiezaken

door Izzy

‘Hoe lang is je broer precies op zee geweest?’ Terwijl ze op het antwoord wacht, wikkelt Melanie gedachteloos een losse haarlok om haar vinger. Ze zit onderuitgezakt in de passagiersstoel en haar voeten rusten op het dashboard. Warme wind waait door het open raam langs haar blote benen. Het gaat niet meer afkoelen vanavond.
‘Ruim vier maanden,’ antwoordt Koen. Hoewel er amper verkeer is, blijft zijn blik strak op de weg gericht.
‘Wauw, vier maanden. Vier maanden met alleen maar mannen op een boot. Kevin zal wel blij zijn om vannacht weer naast Marjan te liggen. Denk je niet?’
‘Hmm.’
Het stel is op weg naar een feest. Marjan heeft een welkomstfeestje georganiseerd voor Kevin. En als Marjan een feestje geeft, dan kun je er de klok op gelijk zetten dat het ergens uit de hand gaat lopen. Want grenzen, die kent Marjan eigenlijk niet.

Melanie draait zich naar Koen toe en legt haar hand op zijn knie. Langzaam laat ze haar hand omhoog glijden langs de binnenkant van zijn dijbeen. ‘Stel je voor, dat je vier maanden geen vrouw zou hebben gevoeld…’
‘Mel, niet doen. We zijn er bijna.’ Resoluut pakt Koen haar hand en legt deze hand terug in haar schoot. Hij blijft stoïcijns voor zich uit kijken.

Zo gaat het steeds vaker de laatste tijd. Hoewel ze het heel fijn hebben samen, wil het op seksueel gebied niet lopen. Elke keer als Melanie toenadering zoekt, krijgt ze de deksel op haar neus. En waar het aan ligt? Niet aan haar, volgens Koen. Hij is gewoon snel moe en heeft sowieso een laag libido. Melanie daarentegen weet soms niet waar ze het zoeken moet. Regelmatig trekt ze zich even terug om zichzelf te verwennen, met haar vingers of met een seksspeeltje. Even stoom afblazen. Zalig voor het moment, maar een oplossing op lange termijn is het niet.

‘We zijn er, liefje.’ Koen heeft de auto geparkeerd en buigt zich even naar Melanie toe. Hij kust haar zacht op haar wang en laat zijn blik over haar lichaam glijden. ‘Dat jurkje staat je goed, zeg.’ Ze stappen uit en samen lopen ze richting de voordeur van het huis van Kevin en Marjan. Al voordat ze aan kunnen bellen trekt Marjan grijnzend de deur open en slaat haar armen om hen heen. ‘Dag lieverds! Kom verder. We zitten lekker in de tuin. Allebei een wijntje?’

‘Broer!’ Vanuit de tuin komt Kevin het huis binnenlopen. Hij spreidt zijn armen en drukt zich dicht tegen Koen aan.
‘Broertje! Wat goed je weer te zien!’ Koen sluit zijn broer in zijn armen en slaat hem liefdevol op zijn gespierde rug.
‘Hé, Mel, lekker ding,’ Kevin maakt zich los van zijn broer en kust Melanie op beide wangen. Ze krijgt er een kleur van. Dan begeeft het gezelschap zich naar de tuin.

Middenin de tuin staat een groot zwembad. Daaromheen zijn tafels en stoelen opgesteld en er is eten en drinken te over. De avond vliegt voorbij en voordat ze het weten zijn de laatste gasten vertrokken en zitten de broers met Marjan en Melanie nog aan een tafel te borrelen. Plotseling staat Marjan op en trekt haar jurk over haar hoofd uit. ‘Wie het laatst in het zwembad is moet de volgende fles wijn halen!’ Ze trekt een sprintje richting het zwembad en duikelt in haar ondergoed over de blauwe kunststof rand. Heel even staan de andere drie perplex. Dan gooit ook Melanie haar jurk uit en springt achter haar schoonzusje aan.
‘Kevin en Koen!! Jullie moeten wijn halen!’ gillen Marjan en Melanie in koor. Giechelend en aangeschoten dansen ze door het zwembad. De broers kijken hoofdschuddend toe en lopen naar het woonhuis voor een nieuwe fles.

‘Hahaha, gelukt!’ Marjan trekt Melanie naar zich toe en drukt een zoen op haar mond.
‘Wat doe je?’ Even kijkt Melanie haar schoonzusje verbaasd aan.
‘Jou zoenen. Ik vind je mooi, en lekker. Is het oké?’
Zonder iets te zeggen kust Melanie haar zachtjes terug. Pas als de broers weer naar buiten komen laten ze elkaar los. Koen plonst achter Melanie in het bad en trekt haar dicht tegen zich aan. Kevin doet hetzelfde bij Marjan.

‘Mmm.’ Melanie ligt met haar ogen gesloten tegen Koen aan. Tussen haar benen voelt ze twee vingers spelen. Dat is lang geleden. De vingers trekken het kruisje van haar slipje opzij en strelen haar lippen. Heel langzaam kruipen de vingers omhoog en masseren haar clit. ‘Oeh!’ Melanie kan een kreun van genot niet onderdrukken. De vingers zakken weer naar beneden en glijden diep in haar. Eerst langzaam, dan steeds sneller. En ritmischer. Plotseling drukt een duim zich recht op haar clit en beweegt deze op hetzelfde ritme mee.
‘Ik ga zo komen,’ fluistert Melanie en om zich ervan te verzekeren dat haar zwager en schoonzus niks de gaten hebben, opent ze haar ogen en kijkt recht in het gezicht van Marjan. ‘Kom maar,’ fluistert ze. Marjans duim blijft haar clit masseren en ze laat haar vingers weer diep in Melanie verdwijnen.
‘Marjan!? Fuck. Fuuuuuck!’ Melanie kan niet anders meer dan zich er volledig aan overgeven. De spieren in haar vagina spannen zich hard aan rondom Marjans vingers. Een paar tellen later golft de ontlading door haar lijf. Damn, wat lekker.

Met gesloten ogen wacht Melanie totdat de golven helemaal weg zijn. Pas dan draait ze zich voorzichtig om in het warme water en kijkt naar Koen.
‘Sorry schatje, ik dacht dat jij het was,’ fluistert ze en kust zachtjes zijn hals. Haar hand glijdt van zijn borstkas naar zijn onderbuik. Ze heeft zin in meer. Aan de andere kant van het bad zit Marjan schrijlings op Kevin zijn schoot en ze wordt zichtbaar geneukt. Maar Koen komt overeind en geeft Melanie een kus. ‘Ik ben kapot, ik ga alvast slapen. Vermaak je. Tot zo, liefje.’ Dan stapt hij uit het bad en loopt naar het woonhuis.

‘Verwacht hij dat je met hem mee gaat?’ vraagt Kevin.
Melanie schudt haar hoofd. ‘Blijkbaar niet.’
‘Gaat het wel goed tussen jullie?’ vraagt Marjan.
Melanie knikt. ‘Jawel. Ik hou van Koen, en hij van mij. Alleen voor hem hoeft sex niet zo nodig. Ik heb af en toe wel zin in een goede pik, snap je?’
Marjan knikt. ‘Kevin heeft een goede pik. Kom eens staan, schatje.’ Kevin komt overeind en leunt met zijn billen tegen de rand van het bad. Zijn natte slip laat niets aan de verbeelding over. Marjan heeft geen woord teveel gezegd. Even kijkt Melanie haar schoonzusje ongelovig aan, maar Marjan moedigt haar alleen maar aan. ‘Toe maar, het is goed.’

Melanie zakt op haar knieën en stroopt Kevins slip naar beneden. De huid op zijn eikel is glad en strakgespannen. Heerlijk. Ze laat haar lippen eroverheen zakken en draait langzaam een rondje met haar tong. Kevin kreunt goedkeurend. Marjan streelt haar rug. Het kleine vlammetje in haar onderlijf is aangewakkerd. Verlangens en gevoelens laaien hoog op. Het is bloedheet opeens. Dit spel, de intimiteit, het geil zijn, ze heeft het gemist. Even laat ze Kevins eikel los. Dan opent ze haar mond en laat zijn volledige erectie diep in haar mond verdwijnen. Kevin hapt grommend naar adem.
Langzaam laat Melanie zijn pik weer uit haar mond tevoorschijn komen en trekt Marjan dichterbij. Nu is het haar beurt. Marjan kruipt tussen zijn benen en likt zijn ballen. Dan trekt ze met haar tong een streep omhoog naar het topje van zijn pik. Melanie kijkt gebiologeerd toe. Wat een geil gezicht. Als Marjan haar lippen langzaam over Kevins erectie laat zakken kijkt ze Melanie even aan en knipoogt. Dan sluit ze haar ogen en begint haar man vol overgave te pijpen.
‘Stop. Stop. Dit is veel te lekker,’ kreunt Kevin.
‘Mag ik het afmaken?’ fluistert Melanie. Een zachte, strelende hand in haar zij laat weten dat het prima is. Marjan trekt haar dichterbij en laat zijn pik uit haar mond glijden. Kevin zucht van opluchting. Melanie legt haar handen op zijn billen en knijpt er even in. Plots laat ze haar mond in één beweging helemaal over zijn erectie zakken. Nog eens. Sneller. Nog dieper. Haar nagels in zijn billen. Zijn eikel diep in haar keel.
‘Verdomme Mel, ik ga spuiten,’ roept Kevin. Dat is precies wat ze wil. Eerst trekken zijn bilspieren zich samen. Keihard zijn ze. Tussen haar lippen en op haar tong begint zijn pik te pulseren. Warme stralen zaad dalen neer achterop haar tong. Pas als Kevins erectie begint te verslappen laat ze hem langzaam los. Ze komt overeind en spuwt zijn zaad over de rand van het zwembad. ‘Doorslikken kan ik niet maken,’ grinnikt ze, ‘dat zou pas echt vreemdgaan zijn.’

Dit verhaal is geschreven door: Izzy van der Horst (www.izzyvanderhorst.nl/hoogspanning-bestellen)

Meer Sexy Verhalen:

De hele nacht lang (+podcast)

Een heerlijke zomer

Na sluitingstijd

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy