Sexy Verhaal: Na sluitingstijd

door Lina

Al vanaf het eerste ogenblik dat hun baas hen aan elkaar voorstelde en Max samen met haar achter de bar plaatsnam, vond Margot hem damn fine.

Donkerblond krullend haar, staalblauwe ogen, gespierd maar niet té en een glimlach die een wervelwind aan kriebels in haar onderbuik deed ontstaan.
Dat was helaas duidelijk niet enkel bij haar zo, want alle meiden verdrongen zich aan de bar om hun drankjes bij hem te bestellen. En dat leek hij helemaal niet erg te vinden. Één voor één keek hij hen diep in de ogen en iedere avond was er wel eentje uitverkozen om aan het einde van de bar te wachten tot sluitingstijd om dan aan zijn arm in de nacht te verdwijnen.

Aangezien Margot een allergie had voor players, was dat voor haar ook einde verhaal voor Max. No way dat zij de zoveelste overwinning op zijn palmares zou zijn. Ze gaf het op om aan de meisjes te vragen wat ze wilden drinken, om dan de teleurstelling in hun ogen te zien dat Max hun bestelling niet opnam. In plaats daarvan ging ze wat glazen afdrogen en bekeek het schouwspel van op een afstandje. Om Max er daarna ontzettend mee te plagen.
En hij probeerde het wel hoor, bij haar, maar met een goedgeplaatste sarcastische opmerking hield ze hem steeds op afstand.

Zo ontstond er een leuke collegiale band tussen hen en en was er steeds een goede flow achter de bar. Je kon Max er niet van beschuldigen niet hard te werken. Maar alle meisjes bestelden bij hem en dus de mannen eerder bij Margot. En dat vond ze best. Een beetje onschuldig flirten, drankjes getrakteerd krijgen, en zo nu en dan, als er echt een leukerd bij zat, nam ze ook wel eens iemand mee naar huis.

Op een avond spreekt Max haar daar op aan. Met een gespeelde pruillip en pretlichtjes in zijn mooie ogen vraagt hij: ‘Wanneer ga je mij eens mee naar huis nemen? Ik voel me buitengesloten, zoals bij gym vroeger.’

Margot grinnikt. ‘Ten eerste kan ik me niet voorstellen, gespierd als je nu bent, dat je vroeger overgeslagen werd bij het kiezen van teams bij gym. En ten tweede heb je iedere avond de keuze uit een heel modellenbureau dat zich presenteert aan de bar. Dat is niet aan mij besteed.’
‘Onzin, Mar!’ protesteert hij heftig. ‘Jouw vrouwelijke vormen zijn prachtig.’ Hij laat zijn blik langzaam over haar lichaam gaan.

Margot kijkt hem met een scheve glimlach aan. ‘Waarmee je bedoelt dat mijn kont en heupen breder zijn dan die van je scharrels. Nice one, Max! Terug aan het werk.’ Ze laat het uiteinde van de keukenhanddoek, hard tegen zijn benen flikken, net zoals haar broers vroeger bij haar deden.

‘Auw! Het is al goed, ik geef me over.’ Hij steekt zijn handen in de lucht en gaat verder de koelkasten vullen.

Toch lijkt het alsof de ruimte achter de kleine bar ineens krapper is geworden. De manier waarop hij zijn hand in de kromming van haar heup legt wanneer hij achter haar door schuift, of de geur van zijn aftershave wanneer hij kort naast haar staat.

Wanneer hij de fles Martini neemt die voor haar staat, schuurt zijn arm langs haar borst. ‘Oeps, sorry Mar’, zegt hij snel.

‘Hela mannetje, handjes thuis’, protesteert ze meteen. Toch kan ze niet ontkennen dat haar lichaam op de (onschuldige?) aanraking reageert. In haar onderbuik voelt ze de lust opborrelen en haar tepel tekent zich duidelijk af onder het dunne stof van haar jurkje. Dat is hem duidelijk niet ontgaan, want hij knipoogt glimlachend.
Boos op haar lijf, draait ze zich om. Het is gewoon al te lang geleden dat ze sex had. Daarom reageert haar lichaam gewoon zo heftig, houdt ze zichzelf voor.

De rest van de avond vermijdt ze het om nog te dicht in de buurt van Max te komen, al is dat dus niet makkelijk in de kleine ruimte achter de bar. Enerzijds houdt ze wel van de ‘onschuldige’ aanrakingen. Anderzijds is sex met een collega niet echt een goed idee.

Wanneer ze de deur achter de laatste klanten sluiten, zet Max wat rustige muziek op voor bij het opruimen. Terwijl hij de laatste stoelen en op de tafel zet, schenkt Margot hen een paar drankjes in en gaat op het werkblad zitten.

‘Pfff, druk avondje’, zucht ze.

‘Zeg dat wel.’ Max leunt vlak tegenover haar tegen de koelkast.
Margot kan het niet laten. Ze kijkt overdreven om zich heen. ‘Niemand die op je wacht vanavond?’

‘Waarom? Het mooiste meisje vanavond stond bij me achter de bar’, knipoogt hij.
Ze grinnikt. ‘Praatjesmaker.’ Ze gooit de keukenhanddoek tegen zijn borst.

Hij stapt naar voren en legt de keukenhanddoek naast haar op het werkblad. ‘Jij hebt anders ook veel praatjes.’
Ze slikt, nu hij zo dichtbij staat. Zijn dijen drukken tegen haar knieën en hij zet een hand aan weerszijden langs haar. ‘Misschien moet ik je gewoon zoenen, om je praatjes te stoppen.’ Hij nadert haar gezicht tot op een paar centimeter. Daar, geduldig in haar ogen kijkend, wacht hij op haar. Even barst er een tweestrijd in haar los. Maar het is al zolang geleden dat ze nog eens met een man was. En het feit dat hij wacht op haar goedkeuring en niet meteen zijn tong in haar mond steekt, spreekt voor hem. Consent is iets waarvan de meeste mannen niet weten dat het bestaat. Wanneer ze ziet hoe hij met het puntje van zijn tong over zijn onderlip gaat, kan Margot zich niet meer inhouden. Ze neemt zijn gezicht vast en drukt haar lippen op de zijne. Zijn handen strelen haar rug. Hij zuigt zacht aan haar onderlip en wanneer ze met haar tong zijn lippen likt, zuigt hij die meteen naar binnen. Hij verdiept hun kus en ze trekt hem dichter tegen zich aan. Zijn mond drukt kusjes van haar hals naar haar oor. Gelukzalig laat ze haar hoofd opzij vallen. Hij ruikt heerlijk mannelijk. Ze vlecht haar vingers door zijn krullen en draait zijn gezicht terug naar het hare. Zijn handen vinden hun weg naar haar borsten en strelen die doorheen haar jurkje. Zijn duimen cirkelen rond haar harde tepels waardoor ze nog meer rechtop staan. Ze voelt het tot tussen haar benen. Onwillekeurig doet ze haar benen open en Max stapt ertussen. Hij neemt haar bij haar billen vast en schuift haar naar voren op het werkblad. Dat is blijkbaar de perfecte hoogte, want ze voelt meteen hoe opgewonden en hard hij al is. Hij kreunt: ‘Mar, wat ben je toch lekker. Ik wil je echt helemaal.’ Opnieuw kust hij haar diep en stoot met zijn tong in en uit haar mond, als een belofte naar meer.

Margot kan ook aan niets anders meer denken dan aan hem in haar. Zijn handen glijden van haar knieën naar de binnenkant van haar dijen. Maar net voordat hij haar slipje aanraakt, stopt hij, net als eerst met de kus. ‘Helemaal’, zegt hij zachtjes en kijkt haar vragend aan.
Als antwoord grabbelt Margot naast zich in haar handtas en haalt er een condoom uit en glimlacht uitdagend. Hij schuift haar reeds vochtige slipje aan de kant en vingert haar. Een duim streelt haar clit en twee vingers van zijn andere hand stoten in haar. Dit is meteen zo overweldigend lekker dat haar handen, die de knopen van zijn broek aan het openmaken waren, stilvallen. Ze kreunt luid. Hij duwt zijn gezicht tussen haar borsten en de soepele stof van het jurkje geeft gewillig mee. Ze trekt het verder naar beneden en hij begrijpt de hint snel. Zijn mond sluit zich over haar tepel en zuigt die zijn warme mond in. Haar vingers scheuren de verpakking van het condoom open.
‘Ik wil je’, zucht ze in zijn oor.

Snel doet hij zijn broek en onderbroek naar beneden zodat ze het condoom over zijn stijve kan schuiven. Daarna leidt hij zichzelf bij haar naar binnen. Hij is groot en hard en vult haar meteen helemaal. Hij stoot hard en diep door. Zijn duim zet hij terug op haar clit en zo het duurt niet lang voordat ze beiden tot een heerlijke climax komen. Met haar vingers nog verstrengeld in zijn krullen, komt ze langzaam weer tot haar positieven.

‘Morgen weer?’ vraagt hij met een knipoog.
Ze schudt langzaam haar hoofd. ‘Morgen is mijn vrije dag.’
Hij glimlacht die ongelooflijk sexy glimlach. ‘Wacht je dan op me aan het einde van de bar?’

Meer sexy verhalen:

De ex-affaire (+podcast)

Avondlijke zwempartij

In de tuin spelen (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy