Sexy Verhaal: In de tuin spelen (+podcast)

door Saskia

Het is al dagenlang prachtig weer en na de hele week gewerkt te hebben kunnen we er dit weekend eindelijk echt van genieten. Mijn vriendin en ik liggen dan ook allebei heerlijk te luieren op een ligstoel in de tuin. Ik lees een flut tijdschriftje en zij ligt plat op haar buik met haar handen onder haar hoofd half te slapen. Ik heb mijn haar in een knot midden op mijn hoofd gebonden en niet meer aan dan een bikinibroekje aan. Het is echt ontzettend heet en de key om het naar je zin te hebben is dan ook zo min mogelijk bewegen.

Na een tijdje in alle rust te hebben gezeten wordt er aangebeld. Ik kijk naast me in de hoop dat mijn vriendin spontaan opspringt, maar helaas. Een zacht kreuntje ontsnapt haar mond als teken dat ze echt niet in staat is op te staan. Met een diepe zucht leg ik het tijdschrift naast me neer en kom ik langzaam overeind. Op mijn weg naar binnen grijp ik een zomerse blouse van een stoel en trek deze aan. Met mijn ene arm houd ik het bloesje dicht, terwijl ik mijn andere hand gebruik om de deur open te maken. Er staat niemand, maar op de grond ligt een pakketje. Vanaf een paar meter hoor ik de al weggelopen pakketbezorger: “Goedemiddag!” Hij zwaait even en loopt dan snel verder naar zijn busje.

Ik pak het pakketje op en duw met mijn voet de deur weer dicht. In de keuken pak ik een mesje en op de terugweg naar de tuin laat ik mijn blouse weer van mijn schouders glijden. Het is echt veel te warm voor kleren vandaag. Op mijn ligstoel maak ik het pakketje open. Ik weet al wat erin zit, ik heb het immers zelf besteld. Toch word ik helemaal blij als ik het prachtige lichtroze doosje van The Tulip Clitoris Vibrator uit de kartonnen verzenddoos trek.

Gelijk verbreek ik het zegel en maak ik hem open. Hij voelt heerlijk smooth en zacht aan en ik ben heel nieuwsgierig hoe hij zal voelen. Even kijk ik naar mijn vriendin naast me. Die ligt nog steeds voor dood op haar stoel. Ik druk op het aan knopje van de Tulip en hij begint gelijk flink te trillen. Na even heen en weer swipen merk ik gelukkig dat hij op de heftigste stand begon.

Op de achtergrond hoor ik de buurman rommelen in de tuin. Zal hij het gezoem kunnen horen? Hij maakt niet heel veel geluid, maar toch? Het zou me moeten afremmen, maar het idee van de buurman aan de andere kant van de schutting, mijn vriendin naast me en het openstaande raam bij de overburen winden me alleen maar meer op. Met mijn vingers glijd ik mijn broekje in. Ik glijd even met mijn vinger naar binnen en voel dat ik al behoorlijk nat ben. Met mijn vingers ga ik een paar keer heen en weer naar binnen en dan over mijn clit zodat ik behoorlijk loop te soppen in mijn broekje.

Ik werp nog een blik naast me en trek dan mijn broekje uit. Ik kan het niet laten, ik wil even een testritje maken. Ik stop de top van de Tulip in mijn mond om hem vochtig te maken en glijd er dan mee tussen mijn benen. Gelijk sta ik op scherp. De twee uiteindes glijden heerlijk om mijn clit heen. Ik probeer de verschillende standjes en vind dan mijn favoriete interval standje. Ik swipe een keertje zodat de vibraties wat harder gaan en beweeg de Tulip langzaam heen en weer van het voorste gedeelte van mijn clit, wat verder en dieper naar achter. Met mijn vrije hand wrijf ik via mijn nek over mijn borst en knijp er stevig in.

Opeens hoor ik zacht gekreun naast me. Ik kijk opzij en kijk recht in de ogen van mijn vriendin. Ze ligt nog steeds op haar buik, maar is met haar hand onder zich naar beneden gegleden. “Ga door schatje.” Fluistert ze. Ik glimlach en focus me dan weer op mijzelf. Haar ogen voel ik nog steeds op mij gericht en geniet ervan dat ze van mij geniet. Ik zet iets meer druk op mijn clit en voel dat ik bijna ga komen. Ik grijp de zijkant van de ligstoel en zet mezelf schrap voor het intense orgasme dat binnen no time mijn hele lichaam doet schudden.

Ik lig nog na te genieten als mijn vriendin zich op haar rug draait en vraagt: “Mag ik hem nu?” Ik moet lachen maar geef ons nieuwe speeltje gelijk door. Sharing is tenslotte caring. Ze likt het uiteinde langzaam met haar tong af terwijl ze me uitdagend aankijkt. Ik voel het alweer opnieuw beginnen te tintelen tussen mijn benen. Dan stopt ze het verder in haar mond voordat ze hem naar beneden brengt en zichzelf met de Tulip begint te verwennen. Ik geniet van het uitzicht.

“Mag ik zo ook weer?” hoor ik mezelf zeggen. Ik krijg een kreun als antwoord.

Dit verhaal is mede mogelijk gemaakt door Easy Toys

Meer over The Tulip Clitoris Vibrator

The Tulip is een stijlvolle clitorisvibator uit de elegante Bloom collectie. De prachtige vormgeving van zowel de vibrator als de verpakking maakt The Tulip een onmisbare toy voor elke vrouw. The Tulip is normaal €79,95 maar nu het speeltje van de maand bij Lottelust en slechts €67,96.

The Tulip Clitoris Vibrator
The Tulip Clitoris Vibrator

Meer sexy verhalen:

Spicy date night (+podcast)

Een hete herinnering

Riskant in het restaurant

Beeld: Easy Toys, Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy