Sexy verhaal: Duivels ongeduld

door Kim

Ken je dat gevoel van grenzeloze opwinding, veroorzaakt door slechts de aanblik van een heerlijk stuk man waar je maar al te graag je tanden in wilt zetten?

Hij was een ware adonis. Zo’n uit steen gesneden spierbundel met brede schouders, een stevige borstkas en sterke benen. Oef, en billen van staal. Zijn bezoekjes aan de sportschool waren daar voornamelijk de oorzaak van, maar ook het drummen hielp een handje. En boven dat gespierde lichaam praalde een strakke kaaklijn, verleidelijke glimlach, blauwe kijkers en wilde blonde haren.

De eerste keer dat ik hem zag viel ik als een blok voor hem. Na een avond dansen in Dordrecht was het tijd voor een vriendelijk potje Singstar bij een vriendin thuis. Middenin de groep van 20 dronken mannen viel mijn oog op een onbekend gezicht. Zijn blik ontmoette de mijne en een grijns volgde. Toen het zijn beurt was om de microfoon in hand te nemen daagde hij me uit om tegen hem te spelen. Vol zelfvertrouwen sprong ik van mijn stoel en reikte naar de tweede microfoon. Ik maakte hem compleet in, wat reden genoeg was voor hem om naderhand een gesprek met me aan te knopen. Het praatje liep uit op het uitwisselen van telefoonnummers, wat vervolgens leidde tot een date.

Mijn gedachten vlogen van onschuldig naar duivels met elk nieuw nummer wat hij speelde.

Toen ik erachter kwam dat hij drummer was, stond ik binnen de kortste keren bij elk optreden. De muziek was leuk, maar wat mijn interesse vooral had gewekt was dat hij zijn sets met ontbloot bovenlichaam speelde. Vol passie en agressie sloeg hij zijn drumstel half aan gort. Al zijn spieren gespannen en glinsterend van het zweet, badend in de rode spotlights. Het was voorspel in zijn meest wrede vorm. Mijn gedachten vlogen van onschuldig naar duivels met elk nieuw nummer wat hij speelde. De zaal werd gevuld met loeiharde gitaarrifjes en indrukwekkende drumsolo’s als een opzwepende opbouw naar de climax van mijn fantasie. Dat gevoel, dat grenzeloze gevoel van opwinding, moest ik hem terugbetalen.

Het was een warme zomeravond in Dordrecht en we waren in een drukke kroeg als afsluiter van een muziekfestival. Iedereen was in de beste stemming mogelijk en het bier vloeide rijkelijk. Ik had een blote top en strakke jeans aan met daaronder mijn bad ass motorlaarzen. Ik voelde me de meest ondeugende versie van mezelf en vooral klaar om met zijn hoofd te spelen. Wat hij kan, dat kan ik ook, dacht ik.

Met twee flesjes bier in mijn hand liep ik op hem af. Ik gaf hem het biertje en hij trok me naar zich toe. We stonden midden op de dansvloer tegen elkaar aan. Ik keek hem ondeugend aan waarna ik mijn lippen naast zijn oor plaatste. ‘Wat ik nu écht zou willen is jouw pik langzaam glijdend over mijn tong. Ik wil je harde, stijve, dikke pik pijpen.’ Zijn adem staakte. Hij keek me met grote ogen aan. Op dat moment graasde ik met mijn hand langs zijn kruis en gaf ik hem een knipoog. Toen liep ik plagend weg. Met zijn tong bijna uit zijn mond liep hij achter me aan, maar ik verdween in de menigte en liet ‘m aan zijn lot over.

Ik wil je. Ik wil je nu.

Even later keerde ik terug naar de dansvloer. Uit het niets voelde ik een hand langs mijn rug glijden en nog voor ik om kon kijken greep hij me bij mijn pols. Hij duwde me tegen de muur aan en staarde diep in mijn ogen. Gretig staarde ik terug, wachtend op de woorden die hij zo overduidelijk wilde spreken. ‘Oh, jij deugniet. Jij duiveltje. Ik word bloedgeil van je. Ik wil je. Ik wil je nu.’ Zijn frustratie was als muziek in mijn oren. Ik trok hem mee naar buiten en de eerste de beste steeg die ik kon vinden in. Hij drukte zijn lippen stevig op de mijne en zoende hongerig de aantrekkingskracht naar een nieuw niveau. Handen graaiden waar ze graaien konden. Onder kleding op de blote huid en langs stijve tepels. Hij trok aan mijn haar om mijn nek bloot te stellen aan zijn natte tong en likte als een beest van mijn schouder tot mijn oor. De rillingen schoten langs mijn ruggengraat. Ik stond volledig op scherp. Maar precies op het moment dat ik zijn riem los wilde maken kwamen vrienden van ons het steegje in gelopen om een sigaret te roken. We fatsoeneerde onszelf en maakten een praatje voordat we met de blos op onze wangen onze weg terug naar binnen zochten.

De weg naar zijn huis was een lange. We moesten met de fiets naar een andere plaats. Een rit die zo’n 45 minuten zou duren. Het indammen van onze woekerende vlam was een marteling op zichzelf. Hoe konden we in godsnaam zolang van elkaar afblijven? Vooral na een aantal drankjes, wanneer de speelse stemming er al helemaal in zit. Nou, niet dus. Nog geen tien minuten richting onze eindbestemming stopten we midden op een brug die over de snelweg uitkeek om een potje heerlijk vies te zoenen. Maar vanaf het moment dat zijn warme adem over mijn tong heen vloeide, kon ik hem niet meer weerstaan. Ik keek naar hem. Gehuld in een bandshirt en perfect gesneden zwarte chino waar een zilveren ketting aanhing met daaronder nette skateschoenen was hij het ultieme plaatje. De droom muzikant slash bad boy waar je stiekem nacht na nacht een natte droom over hebt. Het boeide me geen seconde dat we buiten waren. Het was donker, de sterren stonden aan de hemel en er reed af en toe een auto voorbij. ‘Wie kan ons überhaupt zien?’, dacht ik.

Hij gleed diep in me en greep me stevig bij mijn armen.

We renden van de brug af naar een groene berm langs de snelweg. Hij gooide zijn fiets aan de zijkant en we daalden af naar een open plek tussen een paar dichte struiken. We lieten onszelf achterover vallen in het gras en trokken met een haastig tempo onze kleding uit. Zoenend, lachend en vooral erg opgewonden genoten we met volle teugen van sex in de buitenlucht. Ik zat bovenop hem en terwijl ik de intense ontvlamming door mijn hele lichaam heen voelde branden graasde de warme zomerwind lichtjes over mijn blote billen. Zijn vingertoppen gleden met hetzelfde gemak over mijn rug heen toen ik kreunend klaarkwam. Hij draaide me op mijn buik en ging bovenop me liggen. Hij gleed diep in me en greep me stevig bij mijn armen. Hij stootte beheerst maar met gerichte intentie naar zijn hoogtepunt toe. En op het moment dat hij zichzelf volledig liet wegzakken in de hartstocht van het moment fluisterde hij in mijn oor: ‘Jij, duiveltje. You’re gonna be trouble.’

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy