Sexy Verhaal: Nodig

door Myrthe

‘Ik laat je maar. Als je me nodig hebt, bel me.’ Twee seconden later stuurde ze er nog haar nummer achteraan, daarna logde ze uit. Hun virtuele conversatie duurde nu al maanden, en op geen enkel moment had hij haar de indruk gegeven meer van haar te willen dan dat. Als ze eerlijk was, moest ze toegeven dat het haar frustreerde. Het voelde af en toe zelfs als een afwijzing.

Ze legde haar telefoon onder haar hoofdkussen, draaide zich met een zucht op haar zij en trok het donsdeken tot ver over haar oren. Ze dommelde in.

Het onophoudelijke gezoem van haar telefoon rukte haar los uit de halfslaap waarin ze zich bevond. Ze pakte haar telefoon, fronste verward toen ze een onbekend nummer op het scherm zag, maar nam toch op.

“Hallo?”

Een schorre mannenstem antwoordde. “Ik heb je nodig.”

Ze was onmiddellijk klaarwakker, maar was desondanks niet in staat iets te zeggen. Het bleef secondenlang stil, terwijl ze zijn regelmatige ademhaling door de telefoon kon horen.

Haar hart bonkte in haar keel. “Je weet waar je me kan vinden.”

Hij verbrak de verbinding. Verbouwereerd bleef ze naar het scherm staren. Hij zou toch niet echt? Ze slikte een paar keer moeizaam en ging op de rand van het bed zitten. Haar ademhaling klonk gejaagd en ze voelde hoe haar handen klam werden. Ze haalde diep adem en probeerde recht te staan, maar liet zich in plaats daarvan op haar rug op het bed vallen en zuchtte diep. Het hielp een klein beetje om de spanning uit haar lijf te verjagen. Een tussen de gordijnen binnenvallende streep straatverlichting gaf alles in de slaapkamer een oranje gloed.

Ze had –gesteld dat hij echt zou komen – een twintigtal minuten de tijd om… Ja, om wat eigenlijk? Kleren aantrekken, tanden poetsen, haren kamen? Het was halfdrie ’s nachts. Zou hij echt van haar verwachten dat ze er uitzag alsof ze helemaal klaar was om de dag al uitgeslapen in de ogen te kijken? Met een kreuntje kwam ze overeind, stak het nachtlampje aan en ging haar haren uit haar ogen wrijvend voor de spiegel staan. Eigenlijk gelijk besliste ze dat hij het er maar mee moest doen.

Hij had haar nodig. Op dit moment. Dan was dit hoe ze was. Op dit moment.

Enkel gekleed in een veel te wijde afgewassen donkergrijs shirt liep ze blootsvoets de trap af. In de berging streek een koude tochtvlaag langs haar blote benen en schouder terwijl ze de achterdeur van het slot deed. Toen haastte ze zich terug naar boven en kroop weer onder de donsdeken. Het voelde nog warm en ze kreunde behaaglijk terwijl ze zich uitrekte. Haar tepels schuurden tegen de stof van het shirt.

Ze pakte haar mobiel, typte ‘de achterdeur is open’ en draaide zich in foetushouding op haar zij. Halve herinneringen van twintig jaar oud en flarden van recentere virtuele conversaties vochten in haar hoofd om de meeste aandacht.

Ze hield haar adem in toen ze de achterdeur hoorde piepen. Hij was er. De deur piepte nog een keer en viel toen in het slot. Ze slikte moeizaam en kwam haar bed uit. Terwijl ze de trap naar beneden liep, voelde ze zich plots heel erg naakt, maar het was te laat om iets anders aan te trekken. In de woonkamer zag ze hem staan. Hij was groot en breed, helemaal in het zwart gekleed. Zijn kaalgeschoren hoofd weerspiegelde het weinige straatlicht dat door de grote ramen binnen viel. En toch zag hij er kwetsbaar uit.

Zonder na te denken liep ze op hem af en sloeg haar armen om hem heen. Hij klampte zich onmiddellijk aan haar vast, legde zijn grote handen op haar rug en duwde haar dicht tegen zich aan, zijn hoofd op haar schouder. Ze kreeg het warm, zijn gespierde borstkas duwde tegen haar tepels. Hij gromde. “Oh, jij.” Ze voelde zijn adem langs haar hals strijken telkens hij diep in en uit ademde. Ze kreeg er kippenvel van op haar armen, maar de rest van haar lichaam tintelde. Dit voelde vreemd en vertrouwd tegelijk, alsof het gisteren was dat ze tieners waren, tikkertje spelend in de tuin als excuus om elkaar aan te raken.

Haar hand gleed van zijn schouders naar zijn nek en ze streelde met haar vingertoppen langs de stoppels van zijn baard. Ze wilde hem troosten, hem tonen dat ze er voor hem was. Dit was hoe ze dat kon.

Ze schrok heel even toen hij stevig en zelfverzekerd zijn lippen op de hare drukte, maar onmiddellijk gaf ze toe aan de verleiding om haar mond te openen. Haar borsten drukten nog harder tegen zijn lichaam. Haar opwinding nam toe, haar ademhaling versnelde. Op het moment dat ze zijn tong in haar mond voelde, trok een golf van lust door haar lichaam tot diep in haar onderbuik. Het verlangen om zich helemaal aan hem te geven, was niet meer te negeren.

Zijn grote handen dwaalden strelend over haar rug. Ze kreunde zacht. Een hand gleed, onder haar shirt door, over haar middel omhoog. Ze sidderde toen zijn duim over haar gespannen tepel gleed en ze kromde haar rug. Ondertussen liet ze zich gewillig door hem kussen, op haar neus, op haar wang, in haar hals. Ze drukte haar heupen tegen zijn keiharde onderlichaam en voelde hoe ze de controle begon te verliezen.

Ze hapte luid snakkend naar adem en in een spontane reactie daarop liet hij haar los en zette een stap achteruit. Ook zijn ademhaling klonk hortend, zijn ogen gitzwart. Ze stond wankel op haar benen nu ze plots niet meer ondersteund werd, maar het weerhield haar er niet van om een paar seconden later haar shirt over haar hoofd te trekken en het achteloos op de grond te gooien. Hij zette onmiddellijk weer een stap dichter. Het deed haar denken aan een rode lap en een stier en ze moest ondanks alles glimlachen om die gedachte. Hij merkte er niets van, trok met zijn mond een spoor via haar wang naar haar hals en vervolgens naar haar borsten. Heel even streek zijn tong langs haar tepel.

Zijn handen omvatten haar billen en ze sloeg haar benen om zijn middel. Zonder moeite droeg hij haar naar de tafel, waar hij haar op zette en achterover duwde, haar handen boven haar hoofd. Haar bloed suisde in haar oren toen hij met zijn tanden haar slipje naar beneden trok.

Zijn tong drong opnieuw haar mond binnen en zijn handen dwaalden van haar armen naar beneden. Hij liet een spoor van kussen achter op haar wang en nek terwijl zijn mond lager en lager ging. Ze begon de controle opnieuw te verliezen op het moment dat hij aan haar tepels zoog, streelde, likte en sabbelde en zijn hand via haar heup naar beneden liet glijden. Een vinger gleed bij haar naar binnen en ze gromde. De spieren in haar onderbuik spanden zich meteen aan. Ieder plekje van haar lichaam deed pijn van verlangen. Ze beet op haar lip toen hij haar knieën uit elkaar duwde en zich bij haar naar binnen duwde, meedogenloos en hard. Ze hapte naar adem en richtte zich op. Terwijl ze zijn armen om zijn hals sloeg, kuste ze hem met alle hartstocht die ze in zich voelde.

Haar hart hamerde tegen haar borst terwijl ze met haar nagels over zijn huid krabde. Hij begon opnieuw te bewegen. Harder, dieper, sneller, net zo lang tot de ene na de andere golf van genot over haar heen spoelde en ze zich luid kreunend overgaf aan haar orgasme. Zijn lichaam verstrakte toen ook hij zijn hoogtepunt bereikte.

Het duurde een paar minuten voor ze weer normaal konden ademen en al die tijd bleven ze elkaar omhelzen, hun lijven bezweet, hun hart stevig kloppend. “Was dit wat je nodig had?” fluisterde ze, terwijl ze met haar tanden speels in zijn oorlel beet. Hij gromde iets wat ze niet kon verstaan.

Even later logde ze opnieuw in. “Je zal me niet bellen, hé?”

Het bleef even stil. Toen begon hij te typen.

Meer sexy verhalen

In de auto (+podcast)

De hoofdact gemist (of toch niet)

The black box (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy