Sexy verhaal: Dit is wat ze wilde

door Alicia

Zaterdagochtend. Vanavond heb ik een afspraak staan met een stel. Ik voel de spanning in mijn lijf al en ik besluit de dag te beginnen met sporten. Altijd goed om mijn hoofd helder te krijgen. Onder de douche scheer ik mezelf een beetje bij en pak mijn rolkoffer in. Ik vraag me terloops af hoeveel condooms ik mee zal nemen. Ik pak de massageolie in en wat makkelijke kleding voor daarna. Het stel dat me geboekt heeft, had twee verzoeken. In pak en geen sterke parfum. Wordt geregeld. Zodra ik mijn pak aantrek, kom ik al meer in mijn rol. Ik draag tijdens deze opdrachten altijd een ander pak dan die ik privé draag. Voor mijn gevoel houd ik het dan meer gescheiden. Ik bekijk mezelf in de spiegel, een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Ik zie er best goed uit, dit gaat goed komen. Het stel verwacht me in de lobby van het hotel. Niet bij de kamer, zodat we ontspannen kennis kunnen maken.

Ik ben te vroeg. Ondanks mijn spanning en nieuwsgierigheid besluit ik in de auto te wachten. Stipt op tijd stap ik uit, pak ik mijn rolkoffer en loop naar het hotel. Via de grote draaideur kom ik uit in de ruime lobby. Marmeren vloeren, prachtige olijfbomen, en mooie stoelen geven de ontvangstruimte een luxe uitstraling. Het meisje bij de receptie begroet mij vriendelijk.Ze is jong. Te jong om te realiseren wat er zometeen in de hotelkamer waarvan ze de sleutel geeft gaat afspelen. Naast mijn stel voor vanavond, is de lobby voor de rest leeg. Mijn oog valt op haar een mooie vrouw. Ik schat eind 30, begin 40. Ze draagt een zwarte jurk met sexy en chique pumps. De man staat als eerste op om me te begroeten. Zeker en dominant. Hij is iets ouder en draagt een spijkerbroek met overhemd en gilet. Hij geeft me een hand: “Rob”. Nu staat ook zij.  Ze stelt ze voor  als Laura. Ze ziet er zelfverzekerd uit en tegelijkertijd kwetsbaar. Ze kijkt stout en gespannen. Ze weet zich in de lobby geen houding te geven en stelt voor gelijk met de lift naar boven te gaan.

Mijn zenuwen slaan om naar seksuele spanning als we de kamer in lopen.  De suite heeft een dubbele rainshower, jacuzzi voor drie personen, sofa die mogelijkheden biedt en een king size bed. Als we alles willen gebruiken, mogen ze er wel een uur bijboeken.

Ook hier staat de haard aan en geurkaarsjes branden. De kamer ruikt naar vanille. De prosecco staat koud er zijn aardbeien en chocolade. De muziek speelt op de achtergrond. Duidelijk de hand van een vrouw die weet wat ze wil. En vanavond wil ze mij. En haar man.

Laura staat op een schenkt een glaasje bubbels in. Met een ondeugende blik proost ze op een leuke avond. Dan volgt het gesprek over de wederzijde verwachtingen. Dat blijf ik bijzonder vinden. Onbekenden die hun seksuele fantasie met mij delen. Laura wil eigenlijk twee dingen. Ze wil voelen hoe het is om sex te hebben met een andere man. En hoe het is om de aandacht te krijgen van twee mannen. En ik ben hier om aan al haar wensen te voldoen, samen met Rob.

Ik stel voor om te beginnen met een massage. Ik kijk naar Rob, hij vindt dat ook een goed plan. Het voelt raar om mijn stappen te overleggen, maar ik weet dat ik hem moet betrekken in wat ik met zijn vrouw van plan ben. Ik loop naar haar toe en zie dat mijn aanwezigheid haar ademhaling doet versnellen. Ik rits haar jurk los en deze valt langs haar lichaam op de grond. Ze is prachtig. Ik pak haar hand en begeleid haar naar het bed. Ze gaat liggen op haar buik. Rob gaat in zijn boxershort naast haar liggen Ze kijkt naar hem met een blik van vertrouwen en verlangen. Inmiddels heb ik ook alleen mijn boxershort aan en ga ik op haar billen zitten. Ik smeer haar rug in met olie en begin te masseren. Langzaam voel ik dat ze zich ontspant door de zachte, maar ferme aanraking van mijn handen. Rob ligt naast haar op het bed en kijkt hoe Laura op mijn aanrakingen reageert. Ondanks dat haar man erbij is, word ik geil van haar. Wanneer ik aanvoel dat we ons alledrie vertrouwd voelen bij de situatie maak ik haar bh los. Nu kan ik haar rug nog beter masseren. Langzaam ga ik naar beneden. Ik masseer de achterkant van haar benen en ga subtiel over de binnenkant van haar dijen. Ik hoor een zachte kreun ze laat zich nog meer gaan. Laura draait zich om en geeft me vol zicht op haar borsten en tegelijk geeft ze me toestemming deze te kneden met mijn handen en de olie.

Ik zie aan haar dat ze mijn lijf wil aanraken maar ze houdt zich in. Ze is nieuwsgierig naar me. Ze zoekt oogcontact met haar man, een check of de volgende stap oké is. Rob knikt. Hij is inmiddels volledig op zijn gemak, iets wat haar sterkt in haar zelfvertrouwen. Ze hebben duidelijk een goede band. Terwijl ze haar handen langs mijn spieren laat glijden en mijn lichaam in zich opneemt, zie ik dat haar opwinding stijgt. Ze geniet. Intuïtief weet ik dat het is tijd voor meer. Langzaam ga ik met mijn mond op haar borsten en zuig aan haar tepels om vanaf daar naar beneden te gaan. Haar lichaam reageert op wat mijn tong met haar clit doet. Kreunend en kronkelend ligt ze op het bed. Ze smaakt goed. Ook Rob is nu ook behoorlijk opgewonden en begint zijn vrouw te zoenen en knijpt met zijn vingers in haar tepels. Laura verzet zich niet tegen de aandacht van beide mannen en geniet intens en ongeduldig. Ze wacht al zo lang op dit moment en wil niet nog langer wachten. ’Nu wil ik je in me voelen,’ zegt ze zacht.

Klant is koning(in) en in dit geval ben ik daar heel blij mee. Ik pak een condoom doe deze om mijn stijve. Laura spreidt haar benen voor me, maar ze maakt geen oogcontact. Dat contact houdt ze met Rob. Ze is nat en ik glij gemakkelijk bij haar binnen. Mijn pik is groter dan wat ze gewend is merk ik, dus ik begin rustig met stoten. Ze kreunt en accepteert me. Aangemoedigd door haar gekreun voer ik het tempo op. Rob kijkt toe. Hij zet de jacuzzi aan en komt terug naar bed. Hij gaat op zijn knieën op het bed naast zijn vrouw zitten en vol verlangen draait ze haar hoofd automatisch richting zijn lul. Hij begint haar voorzichtig in haar mond te neuken. Terwijl het water stroomt, nemen we haar tot ze niet meer kan en haar lichaam schokkend klaarkomt. Dit is vreselijk opwindend. Ik heb nog niet eerder zo’n geil stel meegemaakt. Dit is wat ze wilde.

Onze lichamen glijden in het warme water van het bad. Laura zit trots in het midden. Tijd om even bij te komen en nu de eerste stap is gezet heerst er een relaxte sfeer. We kletsen over hoe bijzonder het net was. En ze stellen vragen over mijn werk als gigolo.Ik vertel daar liever niet te veel over vanwege mijn privacy en die van mijn klanten. Na een tijdje vraagt Rob of ik ook aan zoenen doe. Ik leg uit dat ik het niet altijd doe en per keer bekijk hoe het voelt. ‘Zou je met mijn vrouw willen zoenen?’ Vreemde vraag eigenlijk van een man. Ik antwoord dat als Laura ook met mij wil zoenen ik dat in dit geval graag doe.

Ze draait haar hoofd naar me toe en onze lippen vinden elkaar vanzelf. Dan stopt ze en begint haar man te zoenen. Met haar linkerhand pakt ze mijn harde pik. Met haar rechterhand trekt ze aan het geslacht van haar man. Ze wil meer en de sfeer in het bad gaat van relaxt naar heet. Ze zoent ons om en om en mijn hand vindt onderwater haar kut. Rob gunt mij de ruimte, wetende dat hij degene is die haar elke dag daar mag verwennen met zijn handen.

Deze geile vrouw staat op en geeft ons heel bewust uitzicht op haar natte lijf. Ze laat zich bewonderen door ons en gaat daarna op haar knieën in het midden van het bad zitten. Eén al sex straalt ze uit. Alle spanning en onzekerheden zijn weg. Ik ga op de rand van het bad zitten en Rob kruipt achter haar. Zijn handen glijden over haar rug en haar billen. Hij bewondert en streelt het lichaam dat hij zo goed kent. Langzaam glijdt hij bij haar naar binnen. En terwijl hij haar neukt, wil zij mij proeven. Ze likt en zuigt en heeft er geen enkele moeite mee mijn stijve diep in haar mond te nemen. Ze geniet hiervan, ik geniet hiervan, meer dan ik vooraf had gedacht. Ze pijpt sneller en ik stop haar omdat ik bijna klaarkom. “Het is oké” zegt Laura zacht. In die wetenschap houd ik me niet meer in, ik geef me over aan de wensen van de klant en spuit haar mond vol met mijn zaad. Duidelijk trots op haar kunnen komt ze omhoog. Rob glijdt uit haar en gaat nu ook op de rand van het bad zitten. Aan zijn hardheid te zien heeft hij genoten van de handelingen van zijn vrouw. Nu is het mijn beurt om te kijken. Ik zie hoe ze de pik van haar man in haar mond neemt, exact wetend hoe hij het lekker vindt. Ze pijpt hem anders dan bij mij, vol overgave, dankbaar voor het moment die hij haar zojuist heeft gegund. Rob reageert meteen en heeft niet veel nodig tot ook hij zichzelf leegt in haar mond.

We glijden alle drie terug het water in om bij te komen. Al vrij snel merk ik dat het genoeg is, mijn aanwezigheid wordt te veel. Dit stel gaat samen nagenieten en verwerken.

Ik droog mezelf af, kleed me aan en pak mijn spullen bij elkaar. Dan is het tijd voor het meest vervelende deel van de avond, het zakelijke. Het voelt goedkoop. Bizar ook. Rob bedankt me en geeft me de enveloppe met geld, en ik bedenk me dat hij me bedankt en me en betaald voor het neuken van zijn mooie vrouw.

Laura is inmiddels in slaap gevallen, ik zeg Rob gedag en stap uit hun fantasie en rijd naar huis.

Thuis kijk in de envelop en zie dat er een kaartje bij het geld zit met de tekst: Thank you for your part in our journey. X L&R

Dit verhaal is geschreven door Alicia. Neem een kijkje op haar eigen blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

2 reacties

Anne 7 augustus 2017 - 22:35

Heerlijk om te lezen. Op fb gaf ik geen like, omdat niet iedereen hoeft te weten dat ik dit lees ;). Goed geschreven en geeft mijn droom weer een stapje richting werkelijkheid. Dit wil ik ook… Dit heerlijke verhaal laat mij weer praten over dit onderwerp met mijn partner ♡

Beantwoord
Alicia 6 september 2017 - 10:34

Hoi Anne,
Bedankt voor je reactie! Leuk om te lezen. Mijn man en ik hebben er 10 jaar over gepraat voor we het in werkelijkheid hebben uitgevoerd. Dit verhaal is fictie maar wel gebaseerd op onze ervaring. Wil je meer weten over hoe dat is gegaan, kun je me altijd een mailtje sturen. Ik heb er ook een blog over geschreven. Alicia@misssexandthesuburbs.blog

Liefs Alicia

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy