Sexy verhaal: Meer waard dan een zeven

door Myrthe

Hij scheurde het papiertje in tweeën, schreef er toen met een zwarte balpen iets op en schoof me er eentje toe over tafel. “Noteer je score en vouw het briefje dan in dubbel.” Ik deed wat hij vroeg, schreef twijfelend een zeven voor het schuine streepje voor de tien en vouwde het papiertje dubbel. Hij had ondertussen ook zijn score genoteerd en we wisselden de briefjes.

Hij had 7,5 genoteerd.

Ik glimlachte voorzichtig terwijl ik naar hem keek. “Waarom zeven en een half?”

Hij beantwoordde mijn vraag met een vraag. “Waarom een zeven?”

Ik zweeg even. Het was zoveel meer waard geweest dan een zeven, maar dat kon ik hem nu echt niet meer zeggen, niet nadat ik hem drie dagen lang wijs had gemaakt dat ik al ontelbare keren veel betere sex had gehad dan met hem.

“Veel punten verloren door het beffen.” Hij knikte, haalde toen zijn schouders op. Ik voelde de drang om hem uit te leggen wat ik bedoelde. “Het was niet slecht, maar ik had er zoveel meer van verwacht. Zeker nadat je onlangs zo uitvoerig hebt verteld over hoe je dat nu precies moet doen, goed beffen.”

Ik herinnerde het me nog levendig. Het was tijdens de donderdagse drink na het werk. Tussen twee pintjes door had hij het plots gehad over hoe je bij het beffen je ene hand op haar venusheuvel gedrukt moest houden, met je tong alle letters van het alfabet moest beschrijven tegen haar clitoris en ondertussen met de vingers van je andere hand traag in en uit haar moest glijden. En dat je je daarbij vooral ook niet moest beperken tot het meest voor de hand liggende gaatje alleen. Na zijn uitvoerige exposé had hij zich gericht tot een van de vrouwelijke collega’s waar hij een aantal jaren geleden een relatie mee had gehad. “Ella, is het waar wat ik zeg of niet? Ik kan dat goed, hé, beffen?” Ella had gekeken alsof ze ter plekke door de grond wilde zakken van schaamte, maar had uiteindelijk toch gemompeld dat het waar was hij zei.

Ik hield mijn hoofd een beetje schuin terwijl ik hem aankeek. “Wil je herkansen?”

Zijn ogen waren donker en ik zag dat hij toch een beetje gekwetst was door de magere score die ik hem had gegeven. “Nee, ik presteer niet onder druk.”

Ik haalde mijn schouders op. “Jammer.”

“Had ik je vrijdagavond om een score gevraagd dan had je het zeker meer dan een zeven gegeven.”

Hij had gelijk. Als ik het me goed herinnerde had ik hem toen zelfs ook letterlijk gezegd dat de twee uur durende vrijpartij met hem erg fijn was geweest. Maar later die avond was ik toch alleen in mijn eigen bed beland en had ik bedacht dat ik voor hem vast gewoon de zoveelste in het rijtje was. En exact op dat moment had ik ook de beslissing genomen dat sex met hem niet geweldig mócht zijn.

“Waarom gaf jij maar een zeven en een half?”

Ik gaf het niet graag toe, maar het had me een klein beetje gekwetst dat hij zo’n lage score had gegeven. Hij met zijn uitgebreide vergelijkingsmateriaal…

Hij roerde met zijn lepel in het kopje koffie dat voor hem stond. “Je verdiende pluspunten doordat ik in je kont mocht, kreeg wel minpunten omdat je me niet gepijpt hebt. Een tien is onmogelijk, zelfs een negen geef ik nooit. Het hoogste dat je kan krijgen is een acht en een half. Een score van zeven en een half is dus niet slecht.”

Ik snoof. “Maar goed is het ook niet.”

Hij haalde zijn schouders op, nam een slokje van zijn koffie.

“Ik wil minstens een acht.” Het vuur brandde in mijn ogen. Hij zag het en grijnsde. Het leek alsof er iets van spot in zijn vertrokken glimlach zat. “Dan zal jij wat beter je best moeten doen.”

“Jij dan ook”, mompelde ik, stil genoeg zodat hij het niet kon horen.

Hij dronk de rest van zijn koffie op en stond toen recht. “Tijd om te gaan. Maar eerst…” Tussen mijn benen voelde ik een vonkje van verwachting. “… ga ik buiten nog een sigaret roken.”

Teleurstelling overviel me, maar ik was vastbesloten om hem dat niet te laten merken. Ik ruimde af terwijl hij buiten stond te roken. Toen hij weer binnenkwam, liep hij op me af. Ik stond tegen het aanrecht geleund. Een walm van sigarettenrook hing rond hem en ik proefde de tabak toen hij me wild en ongeremd begon te tongkussen. Zijn handen omklemden mijn hoofd, zijn lichaam duwde hard tegen dat van mij. Ontsnappen was onmogelijk. Ik voelde zijn opwinding toenemen, net zoals de mijne. Snel en overduidelijk. Zijn handen zochten onder mijn wijde witte T-shirtje naar mijn borsten en grepen die stevig vast. Mijn onderlip zat gevangen tussen zijn tanden.

Het was helemaal wat ik nodig had.

Een seconde lang liet hij me los, terwijl hij me vastbesloten en ruw omdraaide. Hij trok mijn kont tegen zich aan en duwde me met mijn bovenlichaam neer tegen het aanrecht. Ik hapte naar adem, voelde de spanning door mijn lijf gieren, maar verzette me niet en bleef liggen, ook toen hij me los liet. Zijn handen trokken mijn grijze joggingbroek en mijn slipje naar beneden. Toen duwde hij met zijn knie mijn benen dwingend verder uit elkaar. Meteen drong hij bij me binnen. Ik voelde hoe opgewonden ik was, met iedere stoot van hem wat meer. Hij dreef het tempo op, drong steeds dieper en harder bij me binnen. Het was niet meer stoten, het was beuken en rammen. Met zijn ene hand trok hij aan mijn haren, zijn andere hand kwam af en toe met een luide klets neer op mijn billen.

Mijn hele lichaam voelde als één immense vuurbal, ik kreunde onophoudelijk en beet op mijn onderlip. Dit was fantastisch. Hij was fantastisch.

De teleurstelling was immens toen hij plots, van de ene op de andere seconde en zonder ook maar de minste waarschuwing vooraf, helemaal verdween. Ik voelde hem nergens meer. Er was geen hand meer die op mijn billen sloeg, geen vingers meer die aan mijn haren trokken en hij was vooral ook heel erg weg uit mij. Ik kreunde klaaglijk, mijn ademhaling gejaagd en mijn hart bonzend in mijn keel, terwijl ik nog een tijdlang bleef liggen, hopend dat hij terug zou komen en me nog meer van dit zou geven.

Hij stond zijn penis af te spoelen aan de gootsteen toen ik mijn slipje en broek uiteindelijk toch maar omhoog trok. Ik duwde mezelf op en ging op het aanrecht zitten. Mijn haren waren losgekomen uit mijn knot en ik trok de elastiek eruit en bond mijn haren opnieuw samen. 

Ik keek hem aan terwijl hij zijn penis aan het afdeppen was met mijn keukenhanddoek, een geruit exemplaar in wit en groen.

“Wát was dat?”

Zijn ogen smeulden, zijn stem was laag en de zelfverzekerdheid was merkbaar in zijn hele houding. “Iets om aan terug te denken, de volgende keer dat je van plan bent om me maar een zeven op tien te geven.”

Hij pakte zijn mobieltje van de tafel en liep de keuken uit, zonder verder nog iets te zeggen. Ik bleef zitten, begon toen te glimlachen.

Ja, dit was zeker meer waard dan een zeven.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy