Sexy verhaal: Buiten de lijntjes (+podcast)

door Saskia

Je kent hem wel. Zo’n man die denkt je van je à propos te kunnen brengen met zijn geflirt en schuine opmerkingen. Die denkt dat je een net meisje bent dat altijd binnen de lijntjes kleurt. Dat je nog nooit iets spannends hebt gedaan en dat hij daar verandering in moet brengen. Maar dat hij dat eigenlijk niet durft omdat zijn – voor hem veel te knappe, maar ongelooflijk bitchy – vriendin hem dan waarschijnlijk wat aan zou doen.

Precies zo’n buurman heb ik twee huizen verderop wonen. Hij maakt er al maanden een sport van om mij in verlegenheid te brengen. Met berichtjes op Instagram, maar ook gewoon als ik hem voor de deur tegenkom. Met opmerkingen als: “Wat zie je er toch weer heerlijk uit” als ik langsloop of: “Jezus wat doe je met me?” als ik een vakantiekiekje in bikini plaats. Het was allemaal met een knipoog, maar who is he kidding?.

Zoals bij zoveel mannen durfde hij nooit. Het flirten is al spannend genoeg. Verder gaan ze niet. Ik liet het maar zo, tot die ene middag…

Ik ben eerder klaar met werk en rijd vrijdagmiddag al vroeg de parkeerplaats bij ons huis op. Op het moment dat ik uitstap komt hij net aanfietsen.

“Al klaar voor vandaag?” vraagt hij.

“Ja en nu heb ik opeens een hele middag voor me alleen”, antwoord ik spontaan.

“Oeh lekker. En wat ga je doen?” vraagt hij door zoals alleen hij dat kan, zonder ook maar enige intentie te laten merken.

Ik besluit het hem een keer moeilijk te maken. “Ja, geen idee. Heb jij nog goede ideeën voor me?”

Tot mijn verbazing loopt hij dit keer niet met een grapje weg, maar vraagt hij: “Kom je anders even koffiedrinken, ik ben wel toe aan een break.”

Ik gooi er nog een schepje bovenop. “Is goed, maar heb je ook wijn?” zeg ik lachend. Tot mijn grote verbazing zit ik vijf minuten later met een glas rode wijn bij hem op de bank.

We praten over het weer, over werk, over mijn vakantie met vriendinnen en dat het er allemaal zo goed uitzag op Instagram. Ik vraag me af of hij doelt op de zonsondergangen of op de bikinifoto’s. Hij schenkt mijn lege glas bij… en dan nog eens.

We zijn allebei licht aangeschoten als hij – zo direct als hij wel vaker is – opeens zegt: “Ik vind jou wel zo’n type dat af en toe met andere mannen zoent…”

Ik weet niet wat hij wil horen en blijf hem enigszins vragend aankijken.

“Fantaseer je er weleens over om het met een ander te doen?” gaat hij gewoon verder. Ik heb inmiddels genoeg wijn op om hier niet van te schrikken of giechelig over te doen. Bovendien ben ik een beetje klaar met zijn suggestieve gedrag en dat hij nu nog niet weet dat ik niet te shockeren ben.

Ik kijk hem strak aan en zeg: “Zeker. Jij?”

Maar zo makkelijk als mannen dat kunnen zeggen antwoordt hij nonchalant: “Ik ben een man, dus ja.”

“Heb je nog een voorkeur voor welke vrouw? Of maakt dat dan weer niet uit?” ga ik door. Vastbesloten om hem er dit keer niet zo makkelijk vanaf te laten komen.

“O ja, zeker wel”, antwoordt hij en hij schenkt me nog een keer bij. Maar ik pak de fles van hem over en zet die samen met mijn glas neer.

“Vertel,” zeg ik zachtjes terwijl ik naar achter leun en mijn benen nonchalant uit elkaar zet.

“Jezus, eh…” zegt hij schor. Even blijven we elkaar onderzoekend aan kijken. “Dit moeten we niet doen toch?” Ik zie de twijfel in zijn ogen.

“Wat als je alleen kijkt. Dan doe je niks wat niet mag, toch?” Ik kijk hem uitdagend aan.

“Nee…dan doe ik niks wat niet mag.” Hij staart naar me alsof hij me elk moment kan bespringen.

Ik sta op, draai me om met mijn billen naar hem toe en trek langzaam mijn broek naar beneden. Daarna ga ik weer zitten en met mijn duimen duw ik mijn string uit. Terwijl hij tegenover mij gaat zitten, glijd ik met mijn hand over mijn clit. Ik hem blijf aankijken. Masseer mijn borsten, duw mijn bh opzij en knijp in mijn tepel. Ik stop mijn vingers in mijn mond, lik ze, zuig ze en glijd dan langzaam bij mezelf naar binnen. Ik ga heen en weer en trek mijn vingers er dan langzaam uit om ze vervolgens weer over mijn clit te laten gaan. Ik ben inmiddels heel nat en ik zie dat hij keihard is. Het is zo geil dat hij naar me kijkt terwijl ik mezelf bevredig, dat ik al snel een hoogtepunt voel naderen. Ik kom heerlijk klaar en ik hoor dat hij een kreun laat ontsnappen bij het zien daarvan.

Terwijl ik aan het bijkomen ben, doet hij zijn broek uit. Zijn grote harde lul komt tevoorschijn. Hij grijpt gretig mijn benen en brengt zichzelf razendsnel bij me naar binnen.

“Is dit wat je wilde? Wil je mijn harde lul in dat strakke kutje van je?” En hij begint hard te stoten. Met één hand gaat hij over mijn borst en pakt hij mijn keel stevig vast. Ik voel de druk op mijn keel en het maakt me helemaal gek. Hij ademt zwaar met zijn kiezen op elkaar geklemd en bij elke stoot komt er een harde, diepe kreun vrij. Het duurt niet lang voordat hij keihard en kreunend klaarkomt.

Licht in shock van wat er net gebeurd is, kleden we ons aan.

“Alles oké?” vraagt hij enigszins verontschuldigend.

“Heel goed.” Verzeker ik hem met een glimlach. Ik sta op, pak hém bij zijn keel, geef hem een diepe tongzoen en loop de deur uit.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy