Sexy verhaal: De collega

door Lisette

Ze staat slechts een paar meter van me af. Haar heupen bewegen langzaam heen en weer op de muziek terwijl ze vrolijk kletst met één van onze collega’s. Het effect is hypnotiserend.

‘Hallo, Jasmine?’ Marie, de secretaresse, zwaait met haar hand voor mijn gezicht. Oh ja, ik was in gesprek. Ik wend mijn gezicht af van Ellen die nog altijd langzaam op de muziek beweegt en hervat het oersaaie gesprek. Vandaag neemt Marie afscheid omdat ze met pensioen gaat en de hele afdeling is uitgenodigd om nog een laatste borrel op haar te proosten. Ik vroeg me af of ik wel moest gaan, ik heb niks met Marie. Om het je eerlijk te zeggen vind ik haar een zuurpruim met een slecht gevoel voor humor. Maar toen ik hoorde dat Ellen ook ging, heb ik me meteen ingeschreven. Ik heb een zwak voor haar, sinds ik drie maanden geleden op deze afdeling ben gaan werken.

‘Weet je zeker dat je het niet erg vindt om te rijden?’ Ik draai me om en sta oog in oog met Ellen, die lachend naar mijn glas jus d’orange kijkt. Ik schud mijn hoofd terwijl ik een slokje neem. Ik heb beloofd Ellen een lift naar huis te geven en daarvoor zou ik alle alcohol in de wereld laten staan. ‘Ik drink deze nog op en dan gaan we goed?’ Ellen gebaart met haar glas wijn. Ik knik weer, mijn mond is droog.

We lopen naast elkaar het parkeerterrein op. Weg van de muziek en druk pratende mensen is de stilte een beetje ongemakkelijk. ‘Ik sta daar.’ Ik richt de sleutel op mijn auto en de lampjes knipperen fel. We stappen in en terwijl we wegrijden kletst Ellen wat over het feestje. Ik kan mijn aandacht er niet bijhouden. Ik zie haar lippen de woorden vormen maar kan alleen maar denken aan hoe graag ik haar zou willen zoenen. ‘Je hoort niks van wat ik zeg, hè?’ Ze lacht naar me en kijkt me verwachtingsvol aan. Ik voel het bloed naar mijn hoofd stijgen. Shit. Ik glimlach verontschuldigend en doe opnieuw mijn best mijn aandacht bij het gesprek te houden. Veel te snel zijn we bij haar huis.

‘Als je wilt kunnen we nog even wat drinken?’ Ik weet er een enthousiast antwoord uit te persen en volg haar het trapje op naar de voordeur. De hal is donker en smal en ruikt naar bloemen. Ellen pakt mijn hand en leidt me de woonkamer in waar ik op de comfortabele bank ga zitten. Ik kijk haar na als ze naar de keuken loopt en weer terug komt met twee glazen en een fles wijn. ‘Eéntje mag wel,’ fluistert ze. Ze reikt me het glas aan en ik neem een grote slok. Ellen gaat naast me zitten en kijkt me aan.

‘Vertel me nu maar eens wat er aan de hand is?’ Ik verslik me half en een straaltje wijn loopt over mijn kin. Ellen strijkt met haar vinger over mijn kin en likt die af. ‘Ik zie hoe je naar me kijkt,’ fluistert ze. Totaal in shock, terwijl mijn hart als een wilde tekeer gaat buigt ze zich naar voren en kust me. Haar tong draait rondjes terwijl haar vingers de rits van mijn jurkje openmaken. Ik kan bijna niet geloven dat dit echt gebeurd. Ze opent de sluiting van mijn bh zonder moeite en laat haar duimen rondjes draaien over mijn inmiddels hard geworden tepels. Ik tril van ingehouden verlangen terwijl ik haar langzaam van haar kleding ontdoe. Ik wil het beeld zo goed mogelijk in me opnemen. Ik speel met het kant van haar bh en strijk met mijn vingers langs haar slipje dat nu al drijfnat is.

In no time liggen kleren overal verspreidt op de grond terwijl Ellen me achterover op de bank duwt en op me komt zitten. Haar ogen schitteren ondeugend als ze zich voorover buigt, mijn nek kust en haar tong langzaam een pad volgt over mijn lichaam. Over mijn borsten, mijn buik en de binnenkant van mijn benen. Ik kreun zachtjes terwijl ik mijn handen door haar haar laat gaan. Als haar tong mijn gevoeligste plekje bereikt, grijp ik de leuning van de bank vast terwijl de tintelingen zich door mijn hele lichaam verplaatsen. Ze kust me opnieuw en laat haar borsten plagend over de mijne glijden. Als reactie kras ik met mijn nagels over haar rug. Er verschijnen rode striemen en ik hoor Ellen goedkeurende geluidjes maken. Lichtjes hijgend kom ik overeind en kus haar intenser. Terwijl ze wat achterover leunt blaas ik koude lucht over haar tepels alvorens er zachtjes aan te likken.
‘Je hebt geen idee hoe lang ik hier al over fantaseer,’ hijgt ze terwijl ze haar vingers weer over mijn intiemste plekje laat glijden.

‘Anders ik wel, ik heb je zo vaak het schoonmaakhok in willen duwen en…,’ Nog voor ik mijn zin kan afmaken laat Ellen twee vingers bij me naar binnen glijden en zoent me opnieuw. Ik bijt kreunend op haar onderlip. Met één hand streel ik haar borsten terwijl de andere afdaalt naar haar kruis. Ze is zo nat dat mijn vingers zonder moeite naar binnen glijden. Ik voel hoe mijn benen trillen en mijn spieren zich aan beginnen te spannen. Ik hoor Ellen naar adem snakken als ik mijn vingers nog dieper in haar stoten. Onze lichamen lijken samen te smelten op onze ritmische bewegingen. Ik kijk nog één keer in haar blauwe ogen voor ik mijn hoofd in haar nek begraaf en kreunend klaarkom met mijn tanden in haar schouder. Nauwelijks een seconde later verliest ook Ellen de controle over haar lichaam en drukt haar nagels met een zucht in mijn rug.

Zo blijven we een tijdje zitten tot ik mijn adem weer onder controle heb en Ellen langzaam uitbrengt: ‘Maandag dan maar het schoonmaakhok?’

Beeld: Pinterest

4 reacties

Pien 14 februari 2017 - 23:33

Komt er een vervolg?

Beantwoord
Lotte 15 februari 2017 - 10:31

Hi Pien, nee voor dit verhaal staat er geen vervolg in de planning ;)

Beantwoord
jakkie 6 juni 2019 - 19:20

Het lijkt me geweldig lekker als er een vervolg komt. . .

Beantwoord
p. 16 juli 2019 - 14:33

Heerlijk geschreven, kon me er helemaal in vinden. xxx

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy