Meneer de manager

door Esther

Ondanks dat het nu al een aantal maanden lijkt alsof corona niet meer bestaat en we de pandemie ver achter ons hebben gelaten, heb ik af en toe nog het gevoel dat ik twee jaar lang aan feestjes moet inhalen. Vandaar dat ik net iets te regelmatig in de stad te vinden ben op willekeurige avonden op zoek naar plezier en avontuur. De meeste mensen gaan natuurlijk uit in het weekend, maar ik heb juist een zwak voor de rustige avonden. Naar mijn mening zijn de kroegen net wat gezelliger als je een beetje fatsoenlijk kan bewegen. De laatste keer dat ik op een zaterdag uitging, voelde ik me net een sardientje in blik. Daarbij ben ik van mening dat mensen die door de week uitgaan, gezelliger zijn. De sfeer is ongedwongen, mensen zijn relaxt en spontaan en je weet gewoon dat het hoe dan ook uit de hand gaat lopen.

Afgelopen zondag was weer zo’n dag. Na een braaf etentje met de familie, had ik afgesproken met Sanne om nog een cocktail te drinken bij een vriend van ons aan de bar. Met een Espresso Martini in de hand, kijk ik om me heen.

“San,” zeg ik met een ondeugende smile op m’n mond. “Wat gaan we doen vanavond?”

“Het is zondag Es,’ zegt ze terwijl ze haar best doet me serieus aan te kijken. “Ik moet morgen gewoon om negen uur achter de laptop zitten.” Voegt ze er aan toe. Ik kijk haar aan met een overdreven pruillipje en zie dat haar ogen beginnen te glinsteren. Uiteindelijk duurt het niet lang voordat ik haar overtuigd heb om nog één klein drankje te doen bij onze oude stamkroeg.

Als we de Yip Fellows binnenlopen, worden we ontvangen alsof we celebrities zijn. De bartender begint te joelen en zet gelijk drie shot glazen op de bar. Terwijl we naar de bar lopen, groeten we wat oud-collega’s en vage kennissen en delen we hier en daar een luchtkusje uit. We tikken de shots achterover alsof het water is en bestellen Gin tonics om een beetje gehydrateerd te blijven.

Sanne en ik hebben een gedeelde passie voor foute muziek, dus voelen we ons helemaal thuis op dit soort plekken. We schudden de billen en draaien de heupen op nummers van Pitbull en Daddy Yankee totdat Sanne zegt dat ze nu echt naar huis moet. Ik twijfel of ik met haar mee zal fietsen maar besluit dat ik nog niet naar bed wil. Of beter gezegd, niet alleen naar bed wil. We nemen afscheid van elkaar en ik pak mijn telefoon erbij. Wie zou ik nu nog kunnen appen, vraag ik mezelf.

Ineens moet ik denken aan een oud collega die voornamelijk nachtdiensten werkte bij Hotel Krasnapolsky. Ik zoek hem op op insta en stuur snel een berichtje. “Hey schat, werk je nog bij Kras. Ben in de buurt. Zal ik even langs wippen?” Sneller dan verwacht heb ik een antwoord. Het blijkt dat hij tegenwoordig bij een ander hotel als nachtmanager aan de slag is. “Je kan langskomen, het is niet ver. Krijg je van mij een rondleiding.” schrijft hij.

Als ik voor de grote deur van het hotel sta, zie ik Sam achter de receptie vandaan komen. Hij lacht naar me met zijn perfecte tandpasta smile als hij de deur opent. “Welkom prinses.” zegt hij terwijl hij me aankijkt en de deur voor me open houdt. “Dat pak staat je goed zeg, Meneer de manager.” zeg ik terwijl ik hem eens goed bekijk. Hij lacht, draait de deur weer op slot en gaat me dan voor. “Wat wil je eerst zien Es?” vraagt hij. “Dat je dat nog moet vragen,” zeg ik lachend. “Laten we maar beginnen bij de bar.”

Het is donker in de knusse bar maar Sam weet zonder moeite alles te vinden wat we nodig hebben. Ik hang aan de bar terwijl Sam twee glazen water vult. “Wil je ook champagne of heb je al te veel gezopen?” vraagt hij terwijl hij me ondeugend aankijkt. “Ik heb precies genoeg gezopen.” antwoord ik eigenwijs. Hij komt achter de bar vandaan en gaat me voor naar een knus hoekje bij de openhaard. “Hier kunnen we wel zitten.” zegt hij en ploft neer op de grote leren bank.

We geven elkaar een snelle update over ons leven, werk en de laatste roddels van de Amsterdamse Horeca maar al snel voel ik Sams hand op mijn been. “Es,” zegt hij. “Ik lees stiekem je verhalen.” Hij kijkt me doordringend aan waardoor ik een beetje verlegen word. “Je bent niet de enige hoor.” zeg ik en giechel zacht. “Ik moet nog iets bekennen,” zegt hij terwijl hij me aan blijft kijken. “Tijdens al die nachten alleen in dit hotel, fantaseer ik wel eens dat er een mooie blondine bij me langs komt en dat ik haar dan zoen op deze bank.”

Zonder zijn blik los te laten, schuif ik nog dichter naar hem toe. Ik sluit langzaam mijn ogen en voel hoe hij zijn hand in mijn nek legt en mijn gezicht naar het zijne trekt. Net iets te gretig zoen ik terug als zijn lippen de mijne raken. We lijken beiden even te schrikken van mijn enthousiasme. Ik lach verlegen waarom hij me een knipoog geeft. “Wat ben je toch ook een stouterd.” zegt hij en trekt me weer naar zich toe. Terwijl we zoenen, zwaai ik met beleid mijn been over zijn benen heen en kom zo op zijn schoot zitten met onze gezichten nog altijd naar elkaar toe.

Ik voel zijn handen van mijn nek, over mijn rug naar mijn billen gaan. Hij knijpt met twee handen stevig in mijn kont. Op mijn beurt tast ik nu zijn lichaam af. Zelfs door het overhemd heen, voel ik dat hij een gespierd bovenlijf heeft. Ik trek mijn hoofd terug om zijn ogen nog even te kunnen bewonderen. Zelfs in de donkere bar, zie ik hoe zijn ogen glinsteren. Ik laat mijn hand nog wat verder naar beneden zakken en blijf hem strak aankijken. Ik voel dat ik niet de enige ben die opgewonden is. “Mag ik?” vraag ik met hese stem terwijl ik aanstalten maak om zijn riem los te maken.

Bij wijze van antwoord kust hij me weer en geeft me een speelse tik op mijn kont. Als zijn riem los is, rits ik zijn broek open en laat mezelf van de bank afglijden. Als ik op de grond tussen zijn benen zit, kijk ik omhoog. Weer zie ik die twinkeling in zijn ogen en kan het niet laten even te glimlachen. Ik laat mijn handen over zijn boven benen glijden en trek dan voorzichtig zijn boxer iets naar beneden. Plagend lik ik het topje van zijn pik. “Oh Es,” zegt hij. “Je maakt me nu al helemaal gek.” Weer glimlach ik even en vraag dan of hij zijn broek uit kan doen. Zonder antwoord te geven komt hij iets van de bank omhoog en laat zijn broek en boxer op zijn enkels zakken.

Ik verbreek het oogcontact en laat mijn blik naar beneden gaan. Zijn harde lul is niet te missen en lijkt bijna trots omhoog te staan. Met mijn lange nagels kriebel ik eerst zijn bovenbenen en kietel daarna heel zachtjes zijn ballen. Ik hoor hem zachtjes kreunen wat mij weer aanspoort om een stapje verder te gaan. Ik pak zijn pik vast en lik van zijn ballen tot zijn eikel voordat ik het topje in mijn mond neem. Ik laat mijn lippen langzaam op en neer gaan over zijn stijve lul en geniet van de geluidjes die ik uit zijn mond hoor komen.

Plotseling hoor ik iets anders. Geschrokken kijk ik op en kijk Sam aan. “Volgens mij hoor ik koffers.” fluister ik. Sam kijkt vlug op zijn horloge en vloekt. “Kut, het is al vier uur. Kamer 306 komt uitchecken. De taxi staat waarschijnlijk ook al voor de deur.” Met een bloedgang hijst hij zijn broek omhoog die nauwelijks dicht gaat omdat hij nog half stijf is. Beduusd blijf ik op de grond zitten terwijl hij naar de receptie sprint.

Ik hoor hem met de gasten praten en moet mijn best doen mijn lachen in te houden. Ik pak mijn telefoon om Sanne een update te geven van het verloop van mijn avond. Terwijl ik een verhaal typ naar Sanne, zie ik een berichtje van Sam binnen komen. De schoonmaker is er dus ik moet naar buiten zien te sneaken. Ik sta op en zoek mijn spullen bij elkaar om vervolgens naar beneden te lopen alsof er niks gebeurd is.

Als ik langs de receptie naar buiten loop. Zie ik hoe Sam zijn gasten helpt met de bagage.   Hij groet me alsof ik ook te gast ben in het hotel en houdt dan netjes de deur voor me open. “Dank u wel, meneer.” zeg ik overdreven netjes en geef Sam snel een knipoog voordat ik me omdraai en richting mijn fiets loop.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy