Sexy verhaal: Hey, deel 1 (+podcast)

door Rouze

Benieuwd wat haar reactie op dit sexy berichtje is? Op Rouze.me lees of luister je het…

Hey,

Ik weet niet zo goed of het slim is dit berichtje. Of eigenlijk weet ik heel goed dat het niet slim is om je dit te sturen. Dat jij allang gelukkig bent met hem. Maar ik kan niet anders.

Het was raar om je gister weer tegen te komen. Na al die tijd. Jezus, wat zag je er goed uit. Wat zié je er goed uit. Ik was even uit het veld geslagen toen ik binnen kwam lopen en je aan de bar zag staan. Maar ik herpakte me snel. Ik deed net alsof ik je niet had gezien. Liep door naar James, die rechts achterin op mij zat te wachten. Mijn hart pompte als een gek door mijn lijf, maar ik dwong mezelf rustig te blijven lopen. Om niet naar je te kijken. Ik begroette James, met jouw ogen in mijn rug.

Ja, ik weet wel dat je mij toen bekeek. Dat jij mij ook had gezien toen je je omdraaide om terug naar je tafeltje te gaan waar je collega op jou zat te wachten. Via de grote spiegel hield ik je in de gaten.

Jij was ook meteen in de war. Je draaide aan je haar. Het deed me goed om dat te zien. Het deed me goed te merken dat ik ook nog die uitwerking op jou had. Je ging zitten en verschoof je stoel zodat je me beter kon zien. Ik zat met mijn rug naar je toe, maar hield je via te spiegel in de gaten.

En toen ontmoetten onze ogen elkaar.

Fuck.

Ik dacht dat ik al mijn gevoelens wel helemaal doorleefd had. Dat ik helemaal over je heen was, maar toen jouw mooie, jouw heerlijke ogen de mijne vonden werd het me duidelijk dat je – nog steeds – dat bizarre effect op me hebt.

Het duurde maar heel even, onze ontmoeting in de spiegel. En toen draaide ik me om. We stonden tegelijkertijd op, waardoor we elkaar opeens, een beetje verloren (zo voelde het), midden in de ruimte moesten aanraken. Ik drukte mijn lippen tegen je wang en jouw heerlijke vertrouwde geur die mij altijd gek heeft gemaakt drong zich meteen aan mij op.

Onontkoombaar.

Ik legde mijn had op je heup. Het is altijd zo’n onbeholpen gebaar, zo’n hand daar. Maar je heupen moesten aangeraakt worden. Door mij.

Ik nodigde je uit samen met je collega om bij ons te komen zitten. Het was gezellig, we hebben daar lang gezeten. Lang gepraat. Maar eigenlijk kon ik niet echt luisteren naar de gesprekken. Ik kon alleen maar kijken naar jouw mond. Naar je lippen. Naar de lippen die mij zo vaak helemaal gek hebben gemaakt. Die mij zo vaak helemaal tot waanzin hebben gedreven.

Toen jouw been per ongeluk tegen de mijne aankwam kon ik het niet helpen… ik werd meteen hard. Ik moest – op de een of andere manier – denken aan die keer dat we in dat grote huis sliepen met Lisa en Benjamin en de anderen. Toen jij mij bent gaan pijpen terwijl iedereen nog aan het borrelen was. We waren zo geil de hele tijd. Ik weet ook niet waarom juist dat moment bij mij opkwam, maar ik word ook nu weer hard bij de gedachten aan die avond.

Toen je je been niet meteen wegtrok wist ik dat er die iets in de lucht zat tussen ons. Het was een gokje om mijn hand onder de tafel op jouw been te leggen. Je verschoof een klein beetje, je been naar mij toe in plaats van van mij af.

Ik was zo blij dat je een rokje aan had. Dat ik heel zachtjes, zonder dat iemand het in de gaten had, je been kon aanraken. De binnenkant van je dijen kon verkennen. Zo vertrouwd en ook zo fucking spannend.

Toen ik heel langzaam je slipje aanraakte hield je even op met ademen. Je wangen kregen de kleur van het roodroze truitje dat je droeg en waar je borsten – die godvergeten prachtige borsten – zo waanzinnig in uitkwamen.

De nieuwe ronde cocktails verstoorden waar we mee bezig waren. Ik haatte de serveerster op dat moment, maar toen de muziek harder ging en de lichten zachter en jij je naar me toe boog met je lippen tegen de schelp van mijn oor om te zeggen dat je niet lekker meer zat, wist ik dat we precies hetzelfde dachten.

Toen we op de wc waren heb ik je gevingerd en we hebben getongd alsof we dat nog nooit hadden gedaan. Ik vingerde je heerlijke kutje. Eerst verkende ik je clit en daarna gleed ik met drie vingers bij je naar binnen. Jij trok me af. Mijn lul is denk ik nog nooit zo hard geweest. Het gebeurde met een gretigheid waar we volgens mij zelf van schrokken. Het duurde niet eens lang. Het was snel en het was zo fucking geil dat ik spijt heb dat het niet langer duurde. Spijt dat ik je toen we naar buiten liepen weg heb laten fietsen.

Ik wil afmaken waar we aan zijn begonnen.

Zeg het me als ik het verkeerd heb, maar jij wil dat ook.

Morgenavond ben ik in het barretje bij mij om de hoek. Om 9 uur. Ik wacht op je.

Benieuwd wat haar reactie op dit sexy berichtje is? Op Rouze.me lees of luister je het…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy