Sexy verhaal: Een zwoele nacht in Miami deel 1

door Roxan

Het exitgesprek is voorbij. Waar ik uit mijn gebruikelijke vel zou schieten, bleef ik nu ijzig kalm en gaf ik gecontroleerde antwoorden. Zonder veel emotie hebben we de zaken verder afgehandeld. Geen interessante inkopersfunctie meer. Vanuit de auto bel ik Tom. Na een paar tellen neemt hij op maar alvorens hij ook maar iets kan zeggen ben ik hem al voor. “Tom, we gaan het doen. We gaan naar Miami.” Hij moet lachen.

“Hey Roxan. Hoe is je gesprek gegaan?”

“Fantastisch’ zeg ik cynisch.

Tom weet genoeg. “Kom je door naar mij? Dan zorg ik voor een hapje en heb nog een lekker wijntje liggen. Kijken we ook meteen voor tickets.”

Tom is mijn rots in de branding. Hoewel hij 10 jaar jonger is, brengen zijn rust en evenwichtigheid mij altijd weer terug bij mezelf. En zijn voorkeur voor mannen zorgt ervoor dat wij samen een perfect duo vormen. Bij hem thuis schuift hij zijn iPad onder mijn neus. “Deze tickets zijn nu maar 400 euro!”, zegt hij en er verschijnt een grote glimlach op zijn gezicht. Ik kijk hem aan en we weten allebei genoeg. Miami baby, here we come!

Op Schiphol doen we ons gebruikelijke rondje kiosk en parfumerie. Nadat hij de magazines heeft afgerekend, lopen naar een koffietentje. Tom kijkt om zich heen en ziet een mooie jongen een koffie bestellen. De jongen kijkt hem verlangend aan. Ik moet om ze lachen. Hij had al een aantal leuke adresjes doorgekregen van een aantal hippe gaytenten in Miami waar we zeker even een bezoekje aan ‘moeten’ brengen.

De vliegreis verloopt voorspoedig. Zodra we geland zijn, lopen we snel naar de hal waar de koffers al op de band verschijnen. Ik merk aan mezelf dat er een soort kriebel in mijn buik ontstaat. Niet een vervelende, maar juist eentje waarvan ik weet dat het een voorbode is voor een bijzondere plek of gebeurtenis. Tom belt een Uber en op het moment dat we buiten staan en ik langzaam het eerste beetje Miami in me op kan nemen, wordt de kriebel in mijn buik intenser. De lucht is broeierig. De vibe die ik oppik is uitdagend, avontuurlijk en een tikje mysterieus. Een interessante mix. De taxi verschijnt snel en Tom geeft het adres door.

Bij het hotel worden we hartelijk begroet door de dame in de lobby. Ze wijst ons de kamers toe en zwijgend pakken we onze koffers uit. Ik voel die kriebel terugkomen. Na een snelle douche trek ik mijn stijlvolle zwarte jumpsuit aan en mooie hakken. Samen met de oranje-rode lipgloss voel ik me meteen vrouwelijker. Snel eten we een maaltijd in het hotel zodat we de stad kunnen gaan ontdekken.

We pakken een taxi en laten ons vlakbij gayclub Twist afzetten. Tom heeft daar goede verhalen over gehoord en ik vind het allang best. Je hebt hier zoveel verschillende clubs dat we beiden wel aan onze trekken gaan komen. Letterlijk en figuurlijk hopen we. Lachend om het grapje lopen we naar binnen. De barkeeper kijkt ons nieuwsgierig aan en we blijven even staan om ons te oriënteren. Het blijkt nog helemaal door te lopen naar achter wat we aan de openslaande deuren kunnen zien. We nemen daar een kijkje en zien dan een aantal knappe, jonge mannen in strakke aangesloten broekjes rondlopen. Er is een soort podium waarop ze hun goedgevormde lichamen laten zien. Ze kijken uitdagend rond en proberen je blik te vangen. Her en der worden er dollars in hun broekjes gestopt ter beloning van hun show. We bestellen aan de bar twee gin tonics en gaan achterin staan zodat we een goed zicht hebben op het podium. Het wordt drukker en de bar raakt gevuld met uitgelaten enthousiaste mannen. Ineens valt mijn oog op hem. Hij staat een beetje verscholen achter een groepje toeristen maar ineens ontstaat er ruimte zodat ik hem goed kan zien. Hij heeft een goed gebouwd atletisch lichaam, maar is niet te breed of te gespierd. Hij heeft een gewone boxer aan en lijkt wat mannelijker dan de rest van de dansers. Hij is anders. En alsof hij het voelt, draait hij zijn hoofd naar links en vangt mijn blik. Ik blijf kijken en onze ogen kruisen elkaar. Een golf van opwinding, een soort statisch lading schiet er door mijn buik. Het lijkt wel of die kriebel die ik al de hele dag voel nu eindelijk de ruimte krijgt en is verandert in elektriciteit. Dan draai ik mijn hoofd weer weg en kijk om me heen waar Tom is. Hij is in gesprek geraakt met een knappe danser en ik loop naar ze toe. Ik stel me voor, maar vind het lastig om het gesprek te volgen door de harde muziek. De jongen loopt weer naar het podium en ik vraag aan Tom of we even naar een andere ruimte kunnen gaan. Boven schijnt er nog een soort dansvloertje te zijn. We lopen richting de deur waar hij vlakbij staat. Hij kijkt me indringend aan. Dan zie ik zijn lippen woorden vormen. “Hi, I hope you are not leaving?” Ik hoor een accent maar kan het niet meteen plaatsen. Ik kijk hem aan en zeg hem met een quasi-zekere stem dat we even boven gaan kijken. “See you later then”, zegt hij. Heel even raakt hij mijn arm aan en het lijkt wel of dat het lontje was waarmee hij mijn lijf heeft aangestoken.

We lopen de deur uit en Tom vraagt wie dat was. “Tom, met deze man ga ik naar huis vanavond”. Hij begint te lachen en vraagt wat er in hemelsnaam gebeurd is met me, “Ik heb tien minuutjes met die danser gepraat en jij staat hier met je rood aangelopen hoofd te verkondigen dat je met die gast naar huis gaat?” Ik begin ook te lachen en we lopen naar het andere gedeelte waar ik twee nieuwe gin tonics bestel. Er worden lekkere nummers gedraaid zodat we snel met onze drankjes op de dansvloer staan, maar hij blijft in mijn hoofd rondspoken. Na zo’n drie kwartier vraag ik aan Tom of we toch weer terug kunnen gaan naar die bar beneden waar die dansers rondlopen. Hij ziet aan mijn blik dat het niet zomaar is. Wat dat betreft kent hij me goed. Te goed soms. “Hij heeft indruk op je gemaakt, hè?”, zegt hij dan. “Ja, ik moet dit echt even gaan uitzoeken.”

We lopen weer naar beneden richting die andere bar. Zodra we binnenkomen zien we dat het nu helemaal vol staat met dansers en mannen. Ik kijk om me heen en probeer hem te vinden. Ik zie hem niet. Nog een rondje. Ineens voel ik een hand op mijn schouder en dan weet ik genoeg. Daar is hij weer. Ik hoef niet eens om te kijken, want mijn lichaam heeft al antwoord gegeven: ik krijg weer die elektrische lading. Ik kijk om. “Hi”, zeg ik. Gelukkig is het donker binnen, want anders kon hij vast zien dat de kleur in mijn gezicht verandert. Tom komt terug met twee flesjes Budweiser. Hij kijkt naar me en naar de man die achter me staat. Dan hoor ik ineens een stem achter me. “Hi, my name is Frank” klinkt het en hij geeft Tom een hand. Dan draait hij zijn gezicht naar mij en geeft mij ook een hand en twee zoenen. Ik ruik een zacht kruidig luchtje en ondanks de spanning voel ik me wel op mijn gemak naast hem. We beginnen een gesprek met zijn drieën en Frank vertelt ons dat hij oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek komt en dat hij naast dit werk appartementen verkoopt en verhuurd. Tom zegt dat hij even naar het toilet moet en kijkt mij veel betekend aan, ik snap wat hij bedoelt. De code om aan te geven dat hij ons even met rust gaat laten. Dan sta ik ineens met Frank alleen. Een sexy hetero danser in een boxershort in een gaytent. Hij komt dichter tegen me aan staan en legt zijn ene hand op mijn heup en met de andere haalt hij een krul uit mijn gezicht. Zachtjes kust hij mijn lippen. Eerst nog wat voorzichtig, maar zodra ik zijn kus beantwoord durft hij meer. Hij vindt mijn tong en langzaam bouwen we het ritme op. Eerst zachtjes en daarna gaat zijn tong dieper. Het wordt intenser en ik voel dat ik steeds meer opga in dit heerlijke moment. Dan plaag ik hem door zachtjes op zijn lip te bijten. Als straf verstevigd hij zijn greep en pakt me bij mijn bil waardoor ik voel dat zijn lichaam hierop reageert. Zijn Latino passie is aangewakkerd. Dan worden we onderbroken door een danser die in het Spaans tegen Frank begint te praten. Het is zijn beurt om een show op het podium te geven.

To be continued…

Volgende week zondagochtend komt deel 2 online!

Roxan: Is net als haar krullen, onbedwingbaar, avontuurlijk, lustig op het leven en houdt van mannen en vrouwen. Ze woont in Amsterdam en neem je mee in haar ontmoetingen en fantasie want in elk moment zit een spannend verhaal.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy