Sexy verhaal: Alicia in Wonderland

door Alicia

Dolblij ben ik als Dave me vertelt dat hij me straks meeneemt naar Maastricht voor een onverwachts weekendje weg. Hij heeft het hotel en alles al geregeld. Ik hoef alleen een toilettas mee te nemen, ik ben gek op spontane acties en vlieg Dave om zijn nek. Daarna haast ik me naar de badkamer, pak mijn toilettas en mijn mooiste lingerie-setjes. Binnen tien minuten ben ik klaar voor vertrek.

“Waarom eigenlijk helemaal naar Maastricht?”, vraag ik nieuwsgierig.

“Dat gaat je nu nog niets aan, maar het zal snel duidelijk worden.”

“Ah, kom op! Vertel nou”, smeek ik hem terwijl ik mijn hand langs zijn kaak laat glijden en ik hem zachtjes in zijn nek kriebel. Hopend hem in de verleiding te brengen, zodat hij zijn plannen uit de doeken doet.

Kranig wijst hij mijn charmes af. Hij zet de radio demonstratief harder en maakt zo duidelijk dat dit gesprek ten einde is. De rest van de reis staar ik naar buiten en probeer ik te bedenken wat de reden van dit weekend kan zijn. Ik kom er niet uit.

We slaan van de hoofdweg af en komen uit bij een kronkelpaadje, aan weerskanten van het pad is gras en water. Rustig rijden we verder en ik zie het kasteel in de verte uit het schemerige landschap opkomen.  We rijden door tot aan de grote hekken die automatisch voor ons opengaan en ons binnenlaten op het kasteelterrein. Ik kijk mijn ogen uit. Het kasteel is opgebouwd uit een gelige steensoort, de sierlijke kozijnen zijn grijs en de puntige torens onderbreken de lucht. Het grote balkon is bezaaid met bloemen. Wij rijden door de kasteeltuin met de strak gesnoeide buxussen en witte rozen. Het geheel heeft iets sprookjesachtig en ik kan mijn glimlach niet onderdrukken.

We worden persoonlijk begeleid naar ons moderne appartement die is voorzien van alle luxe. De oude sfeer van het kasteel aan de buitenkant en het comfort binnen: ik hou van dit contrast. Ik klap gelijk de luiken van de hoge ramen open om een stukje buiten binnen te laten. Het tafereel geeft ons uitzicht op de tuin. Uitgelaten ga ik opzoek naar de slaapkamer. Het liefste sleur ik Dave meteen mee het bed in, ik wil hem bedanken, want het is geweldig hier. Ik pak zijn hand en trek hem mee richting de slaapkamer.

“Ho, ho, geduld jonge dame, de avond is nog jong.”

Dave loopt naar de keuken en komt terug met een champagnekoeler met een fles, Dave kennende, goede champagne. Hij heeft echt aan alles gedacht!

De champagne popt en ik kan mijn geluk niet op. Dave vult onze glazen.

“Proost”, zeggen we in koor terwijl we elkaar aankijken. Nu zie ik pas dat hij gespannen is.

“Ben je er klaar voor?” vraagt Dave.

“Voor jou altijd”, antwoord ik uitdagend.

“Straks ben je vast niet meer zo brutaal.”

“Kom maar op.”

Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de slaapkamer. Eindelijk actie!

Ik wandel achter hem aan de slaapkamer binnen, tot mijn verbazing zie ik op het bed een nieuw lingerie-setje liggen. Het is een met kant geaccentueerd korset met jarretels en kousen. Daarnaast liggen een klein zwart jurkje en bijpassende pumps.

Hij heeft kosten noch moeite gespaard.  Ik had me ingesteld op een lekkere neukpartij. Als ik zijn aankopen daar zie liggen realiseer ik me dat dat nog niet gaat gebeuren.

“Je mag gaan douchen en dit daarna aantrekken voor me.”

“En dan?”

“Dan neem ik je mee naar een de wondere wereld van Alice.”

“Wie is Alice?”

Dave lacht. “Ik neem je mee naar het verhaal van Alice in Wonderlust.”

Ik slik, niet goed wetend wat ik hiervan moet vinden. Het overvalt me een beetje. Natuurlijk hebben we het hier regelmatig over gehad, maar nooit eerder de stap gezet.

“Waarom vertel je me dit nu pas?”

“Ik wilde je verrassen, maar dat niet alleen. Ik vertel het je nu pas vertel zodat je er vooraf geen spanning van zou voelen. Dat wilde ik je besparen. Alles is geregeld. Het feest is besloten en alleen voor genodigden. Ik heb echt moeite moeten doen om ons op de gastenlijst te krijgen. Maak je geen zorgen. Het wordt echt leuk en als je het niets vindt zijn we zo weer hier. Vertrouw me.”

“Ik moet het even op me in laten werken, Dave.” En ik loop naar de badkamer.

De regendouche is breed genoeg voor twee, maar ik wil even alleen zijn. Dave z’n motivatie is begrijpelijk, maar jeetje, het is nogal wat. Grondig laat ik de spons over mijn lichaam glijden en ik besteed extra aandacht aan het scheren. Als ik straks dan toch in een mini ‘baljurk’ naar een feest ga, moet het wel netjes zijn daar beneden. Ik smeer mezelf in met een bodylotion waarop staat dat deze naar witte lotus ruikt. Volgens mij heeft niemand ook maar een idee van hoe een witte lotus ruikt, maar de geur die uit dit potje walmt werkt kalmerend.

Zodra ik mijn kousen aantrek, voel ik een soort transformatie in mezelf ontstaan. De eerste schrik zakt weg en begin een beeld te vormen van hoe het vanavond zou kunnen zijn. Nieuw, spannend, prikkelend, geil. Dave komt binnen in een donker pak die hem verrukkelijk staat. God, wat hou ik van die man, ik kan hem deze avond onmogelijk weigeren. Hij helpt me met het dichtknopen van het korset.

“De lingerie en het jurkje zijn een goede keuze. Je hebt erg je best gedaan. Dank je.”

“Alleen het beste voor mijn mooie vrouw”, zegt hij terwijl hij me in mijn jurk helpt te hijsen. Het is een strak model en laat de rondingen van mijn lichaam goed zien. Ik voel me er sexy in, maar het idee dat ik me in het openbaar zo blootstel maakt me nog wat verlegen. Dave neemt me mee naar de grote spiegel.

“Kijk eens goed naar jezelf en hoe mooi je bent!” Het is geen verzoek.

“Je moet altijd trots zijn op jezelf en ik ben een gelukkig man met jou”, zegt hij en hij kust liefdevol mijn wang.

En korte wandeling brengt ons naar het kasteel die nu zacht verlicht is. De rode loper ligt uit en overal staan kaarsen en vuurkorven. Als een ware prinses loop ik trots aan Dave z’n zijde als we het kasteel betreden. We worden opgevangen door twee zeer aantrekkelijke mannen. Beiden ook in een mooi pak. De één heeft een rood masker op en de ander een zwarte. Red and Black begroeten ons en bieden ons een glas champagne aan.

Mijn wangen kleuren rood in het bijzijn van de mannen en Dave begeleid me naar de ontvangstruimte waar ik mijn champagne in een teug opdrink. Niet echt chique, wel noodzakelijk.

Dave en ik kijken onze ogen uit. De personages uit Alice in Wonderland zorgen voor het nodige vermaak en alle gasten zien er prachtig uit. Ook de aankleding is tot op de puntjes verzorgd, we voelen ons echt alsof we in een konijnenhol zijn gesprongen en in een totaal nieuwe, erotische wereld zijn beland. We verplaatsen ons naar de dansvloer waar de muziek al swingt, the queen of hearts haar grande entree maakt en de festiviteiten kunnen beginnen. Steeds meer voel ik me op mijn gemak en mijn verlegenheid verdwijnt volledig naar de achtergrond door de open sfeer die hier heerst.

Ik ben blij dat Dave me heeft meegenomen. Inmiddels is mijn jurkje uit en dans ik op de sensuele klanken die de dj draait. Overmand door een gevoel van vrijheid leef ik me helemaal uit. Ik dans naast een mooie brunette die langzaam dichterbij komt en voor ik het weet staan we samen te dansen. Ze heeft een sexy kanten bh aan en een klein slipje. Haar huid is licht en een beetje bezweet.

“Ben je alleen?”, vraag ik boven de muziek uit.

“Nee hoor, mijn man staat daar aan de bar.”

Ik kijk op en zie een heel aantrekkelijke man alleen aan de bar. Zijn donkere golvende haren zijn achterovergekamd. Zijn blik is strak op ons gericht en ik vind dat opwindend. De brunette kennelijk ook en samen dagen we hem uit met onze dans. Als Dave terugkomt loopt hij op me af, even denk ik dat hij boos is. Hij brengt zijn lippen bij mijn oor en zegt: “Goed bezig kleintje.” Hij geeft mij een kus op de wang en de brunette gunt hij een knipoog.

“Willen de dames misschien iets drinken?”

“Graag!”, roepen we beiden en Dave loopt richting de bar. In mijn ooghoeken zie ik dat hij aangesproken wordt door de man van de brunette. Die heeft vast gezien dat hij bij ons stond. Nu kijken beide mannen naar ons en als vanzelf reageren we daarop. De brunette komt nog dichter in mijn ruimte, ik voel het naakte deel van haar huid tegen de mijne. Voor het eerst is een vrouw op deze manier dichtbij en het is opwindend. Ik voel de tintelingen tussen mijn benen en weet niet of dat komt door de brunette of door het feit dat er twee mannen staan te genieten van ons spel op de dansvloer.

Dave houdt twee glazen gin-tonic omhoog als gebaar dat onze drankjes er zijn. Ik draai mijn hoofd naar de brunette toe zodat ik kan voorstellen naar de bar te gaan. Reebruine ogen kijken me aan en met gespeelde onschuld duwt ze haar lippen op de mijne. Even schrik ik, maar de zachtheid van vrouwenlippen voelen fijn. Heel fijn zelfs. Ik word warm vanbinnen en mijn lippen beginnen te tintelen, ik voel hoe mijn wangen rood worden en een lichte kreun ontsnapt uit mijn mond. Gelukkig staat de muziek hard. Met tegenzin verbreken we het moment en lopen we richting de bar. De mannen staan nog net niet te applaudisseren, maar te zien aan de lichte bobbels in hun pantalons vinden ze het vermakelijk.

We stellen ons aan elkaar voor. Sanne en Erik heten ze, tenminste, voor vanavond. En meer wil ik ook niet weten. We lopen naar de loungebanken naast de dansvloer en genieten van onze drankjes terwijl we elkaar ietsje beter leren kennen. “Zouden de mannen afspraken gemaakt hebben?”, vraag ik me af. “Moet ik even alleen met Dave praten?” Een hand op mijn been haalt me uit mijn gedachte.

“Wat kijk je serieus”, zegt Sanne.

“Gaat het goed met je?” Het is een vraag die je van Dave zou kunnen verwachten, maar die gaat te veel op in zijn gesprek met Erik.

“Ja, het gaat goed, dank je. Het was fijn net op de dansvloer, maar voor mij een eerste keer.”

“Dat zou je niet zeggen, je deed het heerlijk. Smaakt het naar meer?”

“O ja zeker, meer dan ik ooit gedacht had”, geef ik toe, en verlegen wend ik mijn blik af. Sanne pakt mijn kin en dwingt me op deze manier haar aan te kijken en weer brengt ze haar lippen op de mijne. De mannen zijn in een keer stil.

“Misschien is het tijd om naar boven te gaan”, oppert Erik.

Even zeg ik niets, ik wacht op Dave en wat hij wil.

“Dat vind ik prima, maar als deze dames elkaar verder willen ontdekken stel ik voor dat we een afzakkertje nemen in ons appartement hier in het kasteel.”

Verbaasd kijk ik naar Dave. Ik zou hier tegenin kunnen gaan om de simpele reden dat we vooraf geen afspraken hebben gemaakt. Maar nu ik deze sensuele vrouw geproefd heb, nu ik hier ben in deze magische omgeving, nu ik mijn onzekerheden opzij heb gezet wil ik niets liever dan haar hele lichaam verkennen.

“Uitstekend plan”, zegt Erik zonder ook maar een moment met Sanne te overleggen. Zouden ze ons al gespot hebben? Of al eerder afspraken gemaakt hebben? Het doet er niet toe. We zijn het met elkaar eens en de heren halen onze jurkjes en mantels en we verlaten het kasteel.

“Eenmaal op onze kamer pakken we nog een gin-tonic uit de minibar. Situaties als deze vragen nu eenmaal om een extra drankje. Het lukt me echter niet het drankje op te drinken. Mijn nieuwsgierigheid wint het van de dorst. Waarom ik opsta weet ik niet. Misschien om Dave subtiel te laten weten dat dit echt is wat ik wil. En ik wist niet dat ik dit wilde tot vanavond. Ik pak Sanne haar hand en samen lopen we richting de slaapkamer. Met hun drankje nog vast volgen de mannen ons. Vanaf dit moment gaat het niet meer om het spel der verleiding die we eerder voor onze mannen opvoerden. Het gaat niet meer om een uiting op de dansvloer. Op dit moment voel ik me zo fysiek aangetrokken tot deze mooie vrouw dat alles in mijn lichaam schreeuwt om door haar bevredigt te worden.”

“Inmiddels liggen we volledig naakt op het bed. Op een ongekende tedere wijze streelt ze mijn huid. Haar vingers glijden langs de stof van mijn korset naar beneden. Haar twee vingers glijden bij me naar binnen. Haar bewegingen veroorzaken een intense sensatie tussen mijn benen. Ik kreun en beantwoord haar strelen door mijn handen op haar volle borsten te leggen. Lichtroze tepels verharden onder mijn knepen. Ze versnelt haar vingerbewegingen en weet al snel de juiste plek te raken. Mijn orgasme overvalt me, maar ik laat het komen. Ondanks mijn orgasme wil ik meer van haar. Nu stoppen is geen optie. Met mijn mond dwaal ik af naar haar onderste lippen en geef ik haar met mijn lippen wat zij mij zojuist gaf. Ik lik Sanne en ik proef haar zilt zoete vocht. Ze geniet duidelijk en dat vult me met trots. Ik versnel de bewegingen met mijn tong, met mijn handen nog steeds op haar borsten. De mannen hebben vol zicht op mijn achterkant, maar ook dat boeit me niet. Sanne kreunt het uit, een erotisch geladen geluid vult de ruimte terwijl ze haar benen om mijn hoofd spant.”

“Vlak daarna voel ik een hand op mijn billen, ik draai me om en zie Dave staan. Inmiddels is ook hij naakt, zijn pik staat vlier omhoog. Ook Erik is naakt en klaar voor de strijd. Sanne en ik gunnen elkaar een bijna liefdevolle glimlach en we storten ons op de mannen. Zij op haar Erik. Ik op mijn Dave. Naast elkaar neuken we. De mannen zijn duidelijk opgelucht dat ze weer betrokken worden in het spel der lust. Dave zijn harde stoten zijn een aangenaam contrast na de zachtheid die ik met Sanne beleefde. Terwijl Dave mij achterlangs neemt, kijk ik aan de andere kant van het bed hoe Sanne Erik vol overgave pijpt. Het is overweldigend geil, vind ook Dave, want niet veel later voel ik hoe hij zijn zaad bij me naar binnen laat schieten. We ploffen naast elkaar op het bed, uitgeput zien we hoe Sanne het laatste restje zaad van Erik weg slikt.”

“De sfeer is nog steeds goed, ook zonder de seksuele spanning kunnen we het met elkaar vinden. Ze zouden best kunnen blijven slapen, er is nog een slaapkamer. Dave beslist anders en terwijl Sanne en Erik onder de douche staan, belt hij een taxi voor het stel. Heel blij ben ik dat hij de controle heeft over zijn emoties en de situatie goed inschat. Ik heb ruimte nodig na alles en ik wil alleen zijn met Dave. Douchen, slapen, nagenieten en dit sprookje een mooie plek geven in onze herinnering.”

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk dan op Wonderlust.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Pinterest 
Dit artikel is in samenwerking met The Couple Next Door

4 reacties

Diana 20 februari 2019 - 14:56

Wat een heerlijk verhaal weer! Ik heb genoten!

Beantwoord
Alicia 20 februari 2019 - 21:23

Dank je! Het was leuk om over te schrijven! X A

Beantwoord
Josephine 28 februari 2019 - 16:32

geweldig om dit te lezen.

Beantwoord
Alicia in Wonderland – Miss Sex and the Suburbs 14 april 2019 - 14:20

[…] Lees verder bij LotteLust […]

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy