Sexy verhaal: Gluren bij de buren

door Yentl

Het is maandagavond half twaalf en ik sta nog een wasje op te hangen. Ik heb er een hekel aan wanneer de droger in de nacht draait. Het maakt zo’n herrie en ik vind het niet altijd een prettig idee om een apparaat te laten draaien terwijl wij slapen. Vanavond is het even niet anders. Ik ben zelf compleet vergeten om de was op te hangen en de andere helft in de droger te doen. Dit tot grote ergernis van mijn vriend. Er zitten namelijk wat kledingstukken bij die hij morgen nodig heeft voor een werkafspraak.

We lagen eigenlijk al in bed. Mijn kant was zelfs al heerlijk opgewarmd. Ik baalde dus extra hard toen ik erachter kwam dat dit klusje nog keurig lag te wachten.

Ik heb snel een badjas over mijn slaapshirt getrokken en ben met frisse tegenzin naar zolder gegaan.

Hier sta ik dan, half in het donker snel de was op te hangen. Ik kijk uit het raam over de daken van de huizen. Het valt me niet alleen op dat je vanaf dit punt bij een heleboel mensen naar binnen kunt kijken. Er zijn ook nog eens heleboel mensen die het licht aan hebben in de woonkamer terwijl de gordijnen nog open zijn!

Kort vraag ik me af waarom al die mensen eigenlijk nog wakker zijn. Wij gaan nooit vreselijk laat naar bed, tenzij er een goede film op de televisie is die door alle reclames enorm lang is geworden.

Ik staar een beetje wanneer mijn oog op één woonkamer valt. Er loopt een vrouw door de kamer. Het lijkt wel of ze in haar lingerie loopt. Er zit een man op de bank. Ze loopt naar hem toe en gaat op zijn schoot zitten. Ze raken verstrengeld in een heftige zoenpartij. Er schiet een soort schaamte door mij heen, ondanks dat de kans klein is dat zij mij kunnen zien. Ik bevind mij te hoog en ik kan mij niet voorstellen dat ze opeens deze kant op zullen kijken. Toch voelt het wat vreemd.

Ik ken deze mensen niet, ze wonen er nog niet zo lang. Ze trekken mijn aandacht. Het gezoen gaat over in een soort wilde wedstrijd wie als eerste zijn of haar kleding uittrekt. De vrouw wint overduidelijk, ze droeg al amper iets.

Na de wedstrijd gaat hij weer op de bank zitten, volledig naakt deze keer. Ze zakt door haar knieën en begint hem te pijpen. Ik sta aan de grond genageld. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden.

Hij pakt haar hoofd stevig vast om dan zelf het ritme te bepalen. Het is een onwijs geil gezicht. Ik voel dat mijn kutje reageert op het verlangen dat wordt getriggerd. Even twijfel ik of ik mijn vriend zal roepen zodat hij mee kan genieten van het opwindende schouwspel, maar ik doe het niet.

Na een korte, maar hevige ‘face fuck’ neemt ze weer plaats op zijn schoot. Hij grijpt haar heupen en bouncet haar hard op en neer. Ik kan de geluiden die door hun woonkamer galmen alleen maar fantaseren. Het moet fantastisch zijn. Met geweld wrijven ze over elkaar heen. Ze zoenen, met recht tongworstelen.

Dit is niet netjes zeg ik tegen mezelf en probeer mij te focussen op de laatste kledingstukken die nog opgehangen moeten worden. Het lukt me niet. Ik ben veel te benieuwd, te nieuwsgierig naar wat de volgende move zal zijn. Hoe lang zouden ze het volhouden? Ze moesten eens weten dat ze een toeschouwer hebben, of misschien zelfs wel meer.

Na minutenlang heftig gestuiter tilt hij haar op en drukt haar tegen de muur. Zijn armen plaatst hij onder haar benen. Deze wiebelen zowat in zijn nek. Ik kan bijna voelen hoe diep hij wel niet bij haar naar binnen moet glijden tijdens dit standje. Ik voel mijn tepels hard worden. Ze omhelst hem innig terwijl hij stevig op haar inbeukt.

Mijn hartslag gaat een tikje harder en ik hang vluchtig het wasgoed op. Dan blijf ik naar ze staren. Ik neem alles in me op. Hoe ze bewegen, de houding die ze aannemen, de plaatsing van hun handen. Ik zie hoe zij haar mond opent, ze moet vast luid kreunen.

Zijn intensiteit neemt af en hij laat haar zakken. Hij doet een stap naar achter terwijl zij naakt richting de keuken loopt. In het voorbijgaan geeft hij haar een tik op haar billen. Ze lacht en schenkt een glas voor zichzelf in. Hij trekt zijn kleding aan en gaat weer op de bank zitten, alsof er niets is gebeurd. Alsof er niets heeft plaatsgevonden. Dat heeft er wel degelijk. Ik ben bloedgeil geworden door dit tafereel. Het idee om bekeken te worden voelt ineens vreselijk opwindend.

Op deze manier is de was ophangen helemaal geen straf. Ik ga snel de trap af. Onderweg laat ik mijn badjas van me afvallen en trek ik mijn kleding uit. In de slaapkamer trek ik de gordijnen een stuk open. Naakt kruip ik bij hem in bed. Wat zij kunnen, kunnen wij natuurlijk ook.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy