Sexy verhaal: Annelies & Koen & Wout, deel VI

door Myrthe

Lees hier deel v

Haar hele lichaam stond in brand, zweet parelde op haar bovenlip en haar hart klopte op een razend tempo. En het voelde als een absolute bevrijding op het moment dat Wout haar helemaal vulde. Het was een overweldigend gevoel, alsof ze een vulkaan was die op het punt van uitbarsten stond, alsof ze een pan was waarin honderden maïskorreltjes tegelijk ploften, alsof ze een F1-bolide was die na minutenlang stationair draaien ronkend uit de startblokken schoot.

Hij en Koen zaten nu alle twee in haar, voelden elkaars aanwezigheid door de dunne wand van haar vagina heen en leken ook elkaars ritme perfect aan te voelen. Beurtelings duwden ze zichzelf dieper en dieper bij haar binnen en het leek alsof hun drie lichamen aan het versmelten waren tot één. Hun handen bevonden zich op verschillende delen van haar lichaam, maar ze kon niet zeggen wiens handen waar. En dat maakte ook helemaal niet uit. Ze glimlachte verwonderd toen ze één heldere seconde lang besefte dat ze sex had met haar twee minnaars tegelijk. En hoe.

De ademhaling van Koen versnelde en ze voelde hoe de spieren in zijn lichaam verkrampten. Een vloek ontsnapte hem en hij slaagde er niet meer in om het ritme aan te houden. Hij ging sneller en sneller en ze voelde hoe Wout moeite had om hem bij te houden. Het leek alsof ze in twee zou scheuren en ze slaakte een klaaglijk gilletje. Koen stopte onmiddellijk met stoten en ook Wout hield zich meteen stil. Het duurde even voor ze alle drie weer op adem waren gekomen, toen begon Koen haar hartstochtelijk te kussen en het voelde alsof hij haar op die manier voor zich wou opeisen. Wout beschreef met zijn warme handen cirkeltjes over haar rug, alsof hij haar gerust wou stellen. Voorzichtig begonnen ze weer te stoten. Het trage ritme zorgde ervoor dat ze de bewegingen beter voelde dan daarnet. Ze kon niet tegenhouden dat ze opnieuw begon te kreunen en het leek er ook op dat ze er niet meteen mee op zou kunnen houden ook. Het gestoot, de aanrakingen, haar eigen gekreun… het werkte allemaal als een rode lap op een stier. Ze gaf tegendruk, duwde haar borsten tegen de gespierde maar zachte borstkas van Koen, zette haar tanden in zijn onderlip en greep met haar handen achter zich naar de billen van Wout. Het leek alsof haar hele zijn zich nu samenkwam op één plaats. De spieren in haar onderbuik verkrampten helemaal en ze was niet meer in staat tot gelijk welke bewuste beweging op het moment dat ze oncontroleerbaar trillend klaarkwam.

De golven van genot ebden langzaam weg, terwijl Koen en Wout voorzichtig uit haar verdwenen. Hun handen bleven op haar lichaam, aaiden en streelden, en bleven dat doen op het moment dat ze alle drie naast elkaar op het bed lagen. Ze deed haar ogen dicht, dreef lichamelijk en geestelijk uitgeput weg op een wolk van vage herinneringen en verwachtingsvolle dromen, voorlopig niet meer tot denken, noch tot enige actie in staat. Het duurde een tijdje voor ze besefte dat ook hun handen plots helemaal verdwenen waren. Ze draaide zich op haar zij en opende haar ogen. Koen en Wout zaten op hun knieën op het bed en waren elkaar heel wild aan het zoenen. Ze keek gebiologeerd toe, voelde hoe de opwinding opnieuw bezit van haar nam. Nog nooit had ze zich ingebeeld hoe dat eruit zou zien, haar twee minnaars die elkaar kusten, maar meteen kwam het besef dat de werkelijkheid sowieso beter was dan haar mooiste fantasie had kunnen zijn. Met hun ene hand woelden ze door elkaars haren, wild en driftig, terwijl hun andere hand over elkaars borstkas gleed. Het wond hen zichtbaar op. En haar ook. De mannelijkheid van de het schouwspel verbaasde haar, het leek op een gevecht, terwijl het tegelijk ook heel intiem was.

Koen, hoewel honderd procent hetero, had ervaring met sex met een andere man, had haar wel eens verteld over hoe hij vroeger zelfs nog het bed had gedeeld met zijn beste vriend, toen er van een vrouw en kinderen nog geen sprake was in hun levens. Gewoon, omdat het kon en omdat het fijn was. Zijn kont was nu eenmaal het meest gevoelige plekje van zijn lichaam.

Voor Wout daarentegen was dit helemaal nieuw. Ze had zelfs niet geweten dat hij voor zoiets openstond. Ze had altijd gedacht dat sex met een man hem totaal niets zei. Misschien was dat ook wel zo, waren het nu gewoon de omstandigheden die ervoor zorgden dat hij zich hieraan overgaf.

Koen nam het voortouw, greep de penis van Wout vast en begon te trekken en te strelen. Zijn hand ging op en neer, met een regelmatige, bijna ritmische beweging. Wout gromde, duwde het gezicht van Koen ruw tegen het zijne en beet in zijn onderlip. Met zijn hand gleed hij over de borstkas van Koen, duwde zijn duim hard tegen zijn tepel. Ze slikte, terwijl ze met grote ogen bleef toekijken.

6 juni verschijnt deel VII.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy