Sexy verhaal: Annelies & Koen & Wout, deel V

door Myrthe

Lees hier deel IV

Haar lippen werden door iemand opgeëist en er volgde een minutenlange en gloeiende kus. Zelfs met haar ogen dicht wist ze onmiddellijk met wie ze aan het zoenen was. Zijn stoppelbaard schuurde langs haar lippen en haar mond, zijn tong danste met de hare. Een hand omklemde ondertussen een van haar borsten, masseerde die afwisselend hard en zacht, een andere hand gleed langs haar billen onder haar rokje. Ze kreunde, voelde nu vier handen tegelijk op haar lichaam. Haar jurkje zat haar heel hard in de weg. Alsof de heren haar gedachten konden raden, duwden ze haar wat rechter in de bank. Een van hen, het kon haar niet schelen wie, deed de knoopjes aan de achterkant open, duwde het jurkje over haar schouders. Haar borsten en tepels toonden zich fier onder haar caramelkleurige beha met kant en oranje stiksels. Ze hief haar billen afwisselend een beetje op zodat ze haar jurk helemaal uit kon trekken. De bijpassende string die ze droeg, was niet meer dan een minuscuul stukje kant, bedekte maar een heel klein driehoekje van haar lichaam, hét plekje waar haar verlangen op dit moment het meest voelbaar was. Het klopte en duwde, gloeide en knetterde. Ze kreunde toen sterke handen haar opnieuw achterover in de bank duwden. Nu was het Wout die zijn lippen op de hare drukte en zijn tong elk hoekje van haar haar warme mond liet verkennen. Zijn hand gleed ondertussen over haar schouder, duwde het bandje van haar beha opzij. Zijn vingers zochten haar tepel en ze voelde een schokje op het moment dat hij die plat duwde tussen zijn duim en wijsvinger.

Ze gaf zich helemaal over aan het fijne gevoel dat volledig bezit van haar nam, een mengeling van opwinding en wellust, maar ook een vreemd soort geborgenheid. Deze twee mannen kenden haar lichaam, wisten maar al te goed wat ze leuk vond, ook al varieerde dat soms, afhankelijk van het moment. Op dit moment wilde ze niets en alles tegelijk.

Ze merkte amper dat Koen van de bank was rechtgestaan, besefte dat pas op het moment dat hij haar benen uit elkaar duwde om er tussen te kunnen gaan zitten. Zijn handen gleden van haar buik, over haar billen naar haar knieën. Hij trok haar minuscule onderbroekje moeiteloos naar beneden, liet het aan haar voeten bengelen. Zijn vingers en duimen volgden de holtes tussen haar billen en haar vulvalippen. Het voelde als een straf dat hij minutenlang niet meer deed dan dat. Een heerlijke straf. Toen leek hij zijn zelfbeheersing te verliezen, duwde haar lippen en beetje ruw uit elkaar en liet zijn tong – eindelijk – langs haar gevoeligste plekjes strijken.

Wout beet in haar oor en nam haar intussen ontblote borsten in zijn handen. Ergens onderweg moest ze ook haar beha zijn kwijtgespeeld. Koen likte tussen haar benen, zijn handen stevig rond haar billen. Haar hele wereld bestond op dat moment uit alleen maar dat.

Zij was nu helemaal naakt, de heren hadden nog al hun kleren aan. Ergens in haar achterhoofd begon ze te beseffen dat dat misschien niet echt handig was voor wat nog zou volgen, maar ze genoot te hard van hun aandacht om zelf actie te ondernemen om de situatie recht te zetten. Ze kreunde teleurgesteld toen Koen van tussen haar benen verdween. Wout bleef haar borsten en haar buik strelen, zijn hand zakte lager en lager, maar haar bikinilijn deed dienst als een soort van officieuze grens. Ze hoorde hoe Wout even met Koen sprak. “Trap naar boven, eerste kamer links.” Haar hart maakte een sprongetje. Hij vertelde hem de weg naar zijn slaapkamer. Koen liep meteen de kamer uit en liet haar alleen achter met Wout.

Zijn vingers vlochten zich door haar haren en hij duwde zijn lippen opnieuw op de hare. Ze verloren zichzelf in minutenlang gekus, terwijl ze ondertussen de knoopjes van zijn hemd openmaakte. Haar duimen streken langs zijn tepels en hij kreunde. Hij greep haar handen, duwde haar van zich af. Fluisterend in haar oor hoorde ze hem zeggen dat het tijd werd om naar boven te gaan.

30 mei verschijnt deel VI.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy