Sexy verhaal: Annelies & Koen & Wout, deel IV

door Myrthe

Lees hier deel III

Van zodra Wout de deur opendeed, vluchtte ze naar binnen. Ze had een half uur besteed aan het föhnen van haar kapsel, maar daar was nu al niets meer van te merken. Ze zuchtte gefrustreerd terwijl ze met haar handen door haar haren ging in een vruchteloze poging om de schade te herstellen. Toen gaf ze Wout een zoen op zijn mond, terwijl ze nog iets mompelde over vervloekte weergoden en liet haar handen over zijn wangen glijden. Ze voelden zo zacht als een babyvelletje en ze rook hoe gul hij met aftershave was geweest. Hij droeg een donkergrijze broek en een wit hemdje en hoewel hij heel eenvoudig gekleed was, zag hij er ongelooflijk sexy uit en ze moest aan de verleiding weerstaan om zich niet meteen in zijn armen te gooien. Op blote voeten liep hij haar voor naar de woonkamer. Er brandden een paar kaarsjes en de radio speelde zachtjes. Het haardvuur verspreidde een aangename warmte. Ze deed haar jas uit, legde die over een stoel en ging toen met haar rug naar het haardvuur staan. Ze glimlachte toen ze zag hoe vreemd hij naar haar keek. “Even de kilte verjagen.”

Hij knikte, keek toen op zijn horloge. “Je bent te vroeg.”

Nog voor ze de kans had om zijn opmerking te beantwoorden, hoorden ze de deurbel. Ze keek Wout aan. “Hij ook.” Ze liep de woonkamer uit. “Ik ga wel.”

Koen stond met zijn rug naar de deur toen ze hem opendeed en hij draaide zich pas om toen ze voorzichtig kuchte. Zijn warme glimlach bezorgde haar gekriebel in haar onderbuik en ze wou hem ter plekke omhelzen. Zijn haar zat in de gel, zijn baard was bijgewerkt zodat de haartjes exact de juiste lengte hadden om door te gaan voor een stoppelbaard van drie dagen. IJdel… Hij stapte de gang in en volgde haar naar de woonkamer. Daar stond Wout hen nieuwsgierig aan te kijken. Koen stapte onmiddellijk op hem af en schudde hem de hand.

“Wout, Koen. Koen, Wout.” Ze keek van de ene naar de andere terwijl ze hun namen langzaam uitsprak, haar stem trilde minder erg dan ze had verwacht en daar was ze blij om. De blik in hun ogen was aftastend, maar open.

Koen nam als eerste het woord. “Ik ben een collega”, zei hij.

Wout antwoordde. “Ik ben een oude vriend.”

Koen lachte. “Ik ben een nieuwe vriend.” Wout lachte nu ook en ze keek fronsend naar de twee heren. Ze begreep de conversatie niet helemaal, maar het leek alsof Wout en Koen het wel met elkaar zouden kunnen vinden. Inwendig haalde ze opgelucht adem. So far, so good

Ze stak haar handen naar Koen uit om zijn jas aan te nemen en legde die bij de hare over de stoel. Daarna ging ze nog wat voor de kachel staan, terwijl de heren aan het overleggen waren over wat ze zouden drinken. En wat ze nooit voor mogelijk had gehouden in een situatie als deze, gebeurde: ze voelde zich buitengesloten, moest de neiging weerstaan om tussen hen in te gaan en hun aandacht op te eisen.

De hakken van haar bruine pumps tikten op het parket terwijl ze een paar stapjes heen en weer zette voor de kachel. Ze schudde opzettelijk flink met haar kont, maar er was niemand die het opmerkte. Ze droeg een kort oranje kleedje in katoen, de zomen waren afgewerkt met goudkleurige stiksels en de korte mouwtjes vielen in golfjes naar beneden. Ze kuchte even terwijl ze het bruine cardigantruitje dat losjes rond haar schouders zat, uittrok. De heren merkten er nog altijd niets van, waren ondertussen een gesprek begonnen over whiskey en vooral over hun persoonlijke voorkeuren daarin, geturfd of niet geturfd, single malt of blended, Schots of Iers… Blijkbaar hadden Koen en Wout meer met elkaar gemeen dan ze op het eerste zicht had gedacht.

“Wil jij iets drinken, Annelies?” Eindelijk richtte Wout zijn aandacht weer even op haar. Koen stond nog altijd met licht geopende mond naar de indrukwekkende drankenkast te gapen. Ze glimlachte liefjes. “Een beetje water, graag. Spuit.”

Ze had er echt geen idee van hoe ze dit gingen aanpakken, maar ze besloot algauw om het initiatief aan de heren over te laten. Tenslotte waren zij het die haar, onafhankelijk van elkaar, een trio hadden voorgesteld. Koen zou ongetwijfeld wel weten wat te doen.

Even later zat ze tussen Koen en Wout in en liet ze zich onderuit zakken in de donkergrijze kussens van de zitbank. Haar korte oranje jurkje schoof ongemerkt hoger en hoger en dat ontging ook Koen niet. Hij legde zijn hand op haar bil. Ze had het nu niet koud meer, integendeel. Zijn vingers gingen zachtjes heen en weer, steeds verder naar de binnenkant van haar dijen. Haar keel werd droog op het moment dat ze ook de hand van Wout op haar bil voelde. Dit was echt, helemaal echt. De opwinding nam bezit van haar hele lichaam en ze deed haar ogen dicht om ten volle van het moment te genieten.

Lees deel V hier.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy