4 stille sexstandjes

door Lotte

Hebben jij en je vriend nul privacy als het aankomt op intimiteit? Misschien omdat je nieuwsgierige kinderen hebt, met huisgenootjes woont, nog het ouderlijk huis nog niet hebt verlaten. Hoe dan ook, er zijn constant mensen in huis die jullie passionele momenten kunnen verstoren. En dat maakt het best lastig om wat sexy time met elkaar in te plannen. Maar daar is een oplossing voor. Met deze vier stille sexstandjes kunnen jullie ongestoord vrijen.

Stille sexstandjes 1: De badkamer quickie

Sluit jezelf en je lover op in de badkamer voor een vluggertje op de wastafel. Check van tevoren of de wasbak stevig genoeg is. Ga er dan op zitten of tegenaan leunen. Je vriend pakt je bij je billen en komt in je. Vouw je benen om zijn middel voor diepe penetratie.

Stille sexstandjes 2: Slowly spooning

Lepeltje-lepeltje sex, maar dan héél langzaam. Je lover ligt achter je op zijn zij, jij ligt ook op je zij en hij glijdt dus heel langzaam in je. Bouw het tempo wel een beetje op, maar blijf het rustig aan doen. Ook erg fijn voor als je moe bent en je toch sex wilt, maar niet echt de energie hebt voor ingewikkelde standjes. Stille sex gegarandeerd!

Stille sexstandjes 3: Speedy Gonzales

Loopt je huisgenoot net de deur uit voor een boodschap? Een uitgelezen kans voor jou en je vriend om een quickie te doen. Buig naar voren met een knie rustend op het bed, vervolgens komt hij van achter in je. Voor gevorderden kun je dit standje ook anaal doen, al raden we het niet aan als je zo weinig tijd hebt. Check de beste sexstandjes voor een vluggertje.

Stille sexstandjes 4: Verborgen handjes

Zitten jullie gezellig samen op de bank te Netflixen en wil je het wat spannender maken? Pak er dan een dekentje bij en raak elkaar onder de dekens aan. Begin niet meteen bij elkaars intieme delen, maar werk van bovenaf. Dus streel eerst zijn borst, kriebel een beetje en ga dan langzaamaan richting zijn zaakje. Ook niet meteen in zijn broek, eerst erop totdat hij zo opgewonden is dat hij je bijna smeekt om hem te verlossen. Hij kan tegelijkertijd jouw bevredigen. Of je doet het om de beurt.

Meer over sexstandjes:

Weense Oester: een intiem standje voor intense sex

5 sex standjes perfect voor lazy days

4 sexstandjes die wel lukken als je vol zit van het kerstdiner

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy