Weense Oester: een intiem standje voor intense sex

door Lotte

Iedereen heeft wel een mentaal lijstje van zijn of haar favoriete bedposities. Je weet wel, een paar go to standjes die je keer op keer naar de zevende hemel sturen. Welnu, wij hebben nog een mind blowing standje die niet mag missen in je slaapkamerrepertoire. De Weense Oester: een intiem en intens standje. Enne, je moet wel behoorlijk lenig zijn!

Wat is de Weense Oester?

De Weense Oester – in het Engels: Viennese oyster – is een seksueel standje waarbij de vrouw onderop ligt. Het eerste wat ik me afvroeg toen ik las over de Weense Oester: waar komt deze benaming vandaan? In tegenstelling tot ik verwachtte (en jij misschien ook), staat ‘Weense Oester’ niet voor de houding die de vrouw bij dit standje aanneemt. De Weense Oester is een synoniem voor hoe de vulva van de vrouw eruitziet als ze zich in de positie manoeuvreert. Wij snappen de gelijkenis wel, eerlijk gezegd.

Weense Oester: zo doe je het

Bij deze bedpositie ligt de vrouw onderop en de man bovenop. Maar vergis je niet: dit girl on the bottom standje is alles behalve saai. Als vrouw ga je op bed liggen met je gezicht naar het plafond toe. Gooi je benen dan zo ver mogelijk in de lucht en laat hem bovenop jou plaatsnemen. Hij leunt met zijn knieën en onderbenen op het bed. Laat hem bij je naar binnen glijden (wel eerst zorgen dat je voldoende opgewonden bent). De bedoeling is dat je voeten in je nek liggen. Lukt dat (nog) niet, dan kun je hem jou een handje laten helpen. Laat hem jouw enkels vastpakken en je voorzichtig(!) verder ‘dubbelvouwen’. Ook het dominante element kan ook meespelen in jullie opwinding en de sex extra spannend maken.

Tip: Laat hem niet op-en-neer bewegen, maar van voren naar achteren à la het CAT-standje. Met deze techniek schuurt hij over je clitoris waardoor het eventueel lukt om een hoogtepunt te bereiken! Anders kun je natuurlijk altijd een mini-vibrator of een koppeltoy gebruiken om de kans op een orgasme te vergroten.

Waarom is de Weense Oester zo geweldig?

De redenen waarom jij de Weense Oester eens uit zou moeten proberen:

  • Als vrouw hoef je weinig te doen: vooral genieten!
  • Doordat je benen ver in de lucht hangen, is diepe penetratie mogelijk,
  • Dankzij de hoek die jullie aannemen in de Weense Oester raakt hij jouw G-spot extra,
  • Als je heel lenig bent, kun je elkaar ook zoenen.
  • Het dominantie element kan extra opwindend zijn.

Zo ziet de Weense Oester eruit

Om de Weense Oester zo goed mogelijk uit te voeren is een illustratie van het standje wel zo handig. Daarom hebben we twee illustraties opgezocht die de positie goed in beeld brengen. Yes, zoals we al zeiden: je moet er als vrouw behoorlijk lenig voor zijn.

weense oester

Heb jij de Weense Oester wel eens geprobeerd?

Meer fijne standjes:

A-spot orgasme: de allerbeste standjes voor deze geheime zone

Het Amazone standje: waarom dit je nieuwe favoriete standje wordt

De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren

Beeld: Bad Girls Bible, Unsplash

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy