De fijnste standjes voor na het kerstdiner

door Rosanne

Je kent het vast wel. Het kerstdiner was net iets te lekker waardoor je een foodbaby van 6 maanden hebt. Wild in de slaapkamer aan de slag gaan zit er niet in met zo’n volle maag. Daarom heb ik voor jou de beste/fijnste standjes op een rijtje gezet voor na het kerstdiner.

Handje contantje

Zit je echt bomvol en heb je geen puf om actief bezig te zijn? Dan is handwerk de beste optie voor jou! Je kunt elkaar teasen en wie weet dat als het eten wat meer gezakt is, dat het tot meer leidt *knipoog* Maar een klassieke handjob doet ook al wonderen. Je kunt hierbij naast elkaar liggen, zij aan zij.

standjes

Trillend genot

Als je weinig moeite wilt doen, maar toch van elkaar wilt genieten dan zijn speeltjes ook een goede mogelijkheid! Je kunt dit gebruiken naast het handwerk of in plaats van. Laat de speeltjes het harde werk doen en ga voor minimale inspanning met maximaal genot.

Klassiek

Uit Engels onderzoek van Redonline blijkt dat in de aanloop naar de feestdagen er massaal gegoogeld wordt naar ‘de beste standjes om niet moe te worden’. De feestdagen zijn altijd erg druk en iedereen is in de weer. Vaak ben je al wat moeier door alle drukte, dus een wild potje seks staat niet op het menu. In dat geval is de klassieke missionaris voor jou ideaal!

Knus

Nog een ander knus standje is lepeltje-lepeltje. Bij dit standje gaat de ene persoon achter de ander liggen. Met weinige inspanning kun je al voor een hoop genot zorgen. Daarbij hebben jullie beiden de handen vrij voor extra stimulatie op andere plekken!

standjes

Lui

Iedereen kent wel de klassieke doggy. Maar dat kan soms nogal wat moeite kosten. Ik heb voor jou een variant voor als je weinig energie hebt! In plaats van op je handen en knieën, ga je op je buik liggen. Je lover gaat boven op jou liggen met zijn benen buiten jouw benen. Je kunt je heupen wat kantelen voor wat extra stimulatie.

69

Standje 69 is ook ideaal voor de luie kerstdagen. Jullie kunnen beiden liggen op jullie zij, waardoor er weinig inspanning is. Wat hand en mondwerk brengt jullie zo tot een hoogtepunt. Want wie houdt er nou niet van een potje orale seks?!

Meer over standjes

De beste sex standjes volgens mannen

De lekkerste lesbische seksstandjes

De beste standjes om een seksspeeltje voor twee te gebruiken

Beeld: Giphy & Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy