Eerste hulp bij een glippende penis

door Julia

Je ligt samen met je vriend of scharrel in bed en jullie gaan helemaal in elkaar op. Het is lekker, jullie verhogen het tempo, je voelt het orgasme al bijna aankomen en dan, floept zijn penis eruit. Shit. Een glippende penis is een veelvoorkomend probleem, dit is wat je eraan kunt doen.

Het kan een behoorlijke domper zijn als je net lekker bezig bent en zijn penis glijdt eruit, maar no worries het overkomt de beste. LotteLust geeft tips om uitglijden te voorkomen.

Oorzaak

Veel mensen denken dat een penis die eruit floept vooral te maken heeft met de grootte, dat is niet helemaal waar. Het heeft voornamelijk te maken met bepaalde sexstandjes, hoe hij je penetreert en vanuit welke hoek hij in je stoot wat het lastig maakt om gedurende de sex in je te blijven zitten.

Wat te doen

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om een glippende penis te voorkomen. Check van tevoren of zijn piemel een kromming heeft. De vorm van zijn jongeheer kan namelijk te maken hebben met hoe goed hij in de vagina blijft. Is zijn penis ietwat gebogen? Zorg er dan voor dat je tegen de kromming in gaat tijdens de sex. Zo blijft ie beter op z’n plek. Een kromme penis hoeft trouwens helemaal geen probleem te zijn, het kan juist heel lekker zijn omdat hij hierdoor beter je G-Spot kan stimuleren.

Als het aankomt op sexstandjes kun je je houding aanpassen. Bij de cowgirl bijvoorbeeld; ga op hem zitten en leun naar voren zodat je in een hoek van 90 graden zit. Laat hem in je komen en zak naar beneden, tot hij helemaal in je zit, en lift jezelf dan weer omhoog. Belangrijk is dat je ervoor zorgt dat hij helemaal in je zit. Hoe dieper hij in je zit, hoe minder kans dat hij eruit glijdt. En wat de cowgirl betreft is het niet alleen een kwestie van op en neer gaan, je beweegt ook naar voor- en achter. Vooral dat laatste helpt om te voorkomen dat zijn penis ontsnapt.

Als het toch gebeurt

Ook al volg je bovenstaande tips op, het kan natuurlijk altijd gebeuren dat zijn piemel er alsnog uitfloept. Reageer dan niet meteen geïrriteerd, maar probeer wat anders. Pak bijvoorbeeld zijn penis vast en begin hem af te trekken of stimuleer je clitoris er mee. Zo blijf je allebei opgewonden en kun je het vervolgens weer oppakken met een ander standje.

Beeld: Pinterest

Meer over de penis:

Help! Ik heb een hekel aan pijpen, wat nu?

Must try: vier sexstandjes als hij een grote penis heeft

Wijsheden over pijpen die elke vrouw moet weten

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy