Weekendtip: het hangende tuin standje

door Lissa

Het weekend staat voor de deur en dat betekent genoeg tijd om nieuwe dingen te ontdekken in de slaapkamer. Met dit standje zijn jullie wel even zoet!

Hoe ziet het eruit?

Het standje ‘de hangende tuin’ wordt ook wel ‘de zwaan’ genoemd. De vrouw hangt met haar bovenrug over de rand van het bed en met haar hoofd naar beneden. De man ligt bovenop, op zijn buik. Het lijkt dus best wel op het klassieke standje missionaris, want het enige verschil is dat de vrouw haar hoofd en bovenlichaam over de rand hangt.


Voordeel: Opwindend

Het standje is opwindend omdat de vrouw zich helemaal lijkt over te geven. Ook stroomt er bloed naar het hoofd van de vrouw en dit kan voor veel mensen opwindend werken, tot dat het te lang duurt…


Nadeel: Je kan het niet zolang volhouden

Als je een tijdje in deze houding ligt, krijg je last van je rug. En waarschijnlijk ook hoofdpijn, omdat het bloed naar je hoofd stroomt. Ook is het voor de persoon bovenop niet erg makkelijk. Die moet namelijk jou en zichzelf omhoog houden.

Maak het comfy

Om het jezelf een beetje makkelijker en comfortabel te maken tijdens dit standje, kun je je armen en je achterhoofd op de grond plaatsen. Maar zoals we net al zeiden, Blijf niet te lang in deze positie. Zeker niet als je rood aanloopt of een drukkend gevoel op je hoofd krijgt. Je kunt ook altijd wat verder op het bed gaan liggen.

Meer over standjes:

De beste dominante heterostandjes voor lades in control

16 Standjes voor op je bucketlist

Borsten in de spotlight: De vier beste borsten standjes

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy