16 standjes voor op je bucketlist

door Lissa

Ben jij klaar met alle standaard, saaie of simpele standjes? Dan hebben we goed nieuws! Wij hebben namelijk alle standjes voor heterokoppels die je een keer moet uitproberen voor je op een rij gezet. Wel moeten we toegeven dat ze soms best pittig zijn, maar met wat oefening kom je heel ver en dat is het waard!

1. De spin

Dit standje ziet er op het eerste gezicht misschien wat gek en apart uit, maar sexy is het zeker! De man zit met gestrekte benen en leunt achterover op zijn handen. Jij mag met je gezicht naar hem toe een beetje op hem gaan zitten met aan iedere kant een been. Je leunt ook achterover op je handen. Jullie hebben samen de controle over de bewegingen dus maak het zo gek als je wil!

2. De ballerina

Dit standje is echt voor de lenigen onder ons! Je staat recht tegenover je partner en legt je been op zijn schouders. Want zoals de naam het al zegt, sta je zoals een ballerina. Twee tips: gebruik een krukje als je veel kleiner bent dan je vriend. En als jullie moeite hebben met balans houden, doe het dan tegen een muur!


3. De krab

Hoewel de naam niet erg opwindend klinkt, moet je deze echt een keer uitproberen! Bij dit standje ligt de man op zijn rug en mag jij er bovenop zitten, met jullie gezichten naar elkaar toe. Je benen mogen naar voren over zijn heupen heen. Je rug leun je naar achter, je handen kun je gebruiken als steun op het bed of op zijn benen. Hét voordeel van dit standje is dat bij de penetratie vooral de G-spot gestimuleerd.

4. De lotus

Ben je op zoek naar een intiem standje waarbij je elkaar diep in de ogen aan kan kijken? Dan is dit de absolute must do. Het is een vrij eenvoudig standje en makkelijk om uit te voeren, wel moet je een beetje flexibel zijn. De man gaat zitten in kleermakerszit. Jij moet vervolgens bovenop gaan zitten met je benen om zijn middel heen en gezichten naar elkaar toe. Wil je het nog spannender maken? Leun een beetje naar achter, dan is het makkelijker voor hem om de G-spot te stimuleren.


5. De zijridder

Bij dit standje mag je partner op zijn rug liggen en jij gaat op hem zitten. Je spreidt je benen niet, maar je doet je benen naar één kant, zoals een vrouw vroeger op een paard zat. Deze kan wat lastig zijn en zeker voor jou, je moet namelijk goed kunnen balanceren. Toch moeite mee? Vraag of de man je vast kan houden, It’s all about teamwork!

6. Het botervlootje

Dat je hierna rugpijn krijgt kunnen we je bijna garanderen, maar sensatie is er met dit standje zeker wel! Jij mag op je rug liggen en je benen omhoog doen tot ze de grond raken, je voeten staan dus naast je hoofd. Je kan om deze positie te houden, met je handen je rug ondersteunen, zo hou je je rug in de lucht. En hij squat en dipt zijn penis en en uit jou. Een groot voordeel is met dit standje, dat je bloed naar je hoofd zal stromen, hierdoor wordt de sensatie nog sterker.

7. De kruiwagen

Je hebt dit standje vast weleens gedaan toen je kind was, je handen zet je op de grond neer en de persoon achter je houdt je benen vast. Heeft de man een beetje kracht in zijn armen? Dan is dit zeker een leuk meegenomen! Doordat de man je benen naast zich houdt, kan hij behoorlijk diep naar binnen. Mocht het te zwaar worden voor hem, kan hij op de rand van het bed gaan zitten.

8. De rozenknop

Dit is toch op zich nog een leuke naam voor een standje, hè?! Je moet het standje zo zien: Jij bent de knop. Hij ligt op zijn rug met gebogen en open benen, jij zet je achterstevoren neer op hem. Hij houdt je bij je middel vast en bepaalt het ritme.

9. De beer

Bij dit standje lig je in de foetushouding, met je billen omhoog. Je partner gaat on top en wikkelt zich om je heen, zoals een beer dus! Dit standje is ideaal als je een intiem gevoel wil, het voelt namelijk warm en beschermend aan.


10. De brug

Dit is een moeilijke voor de man, maar kon niet missen op deze bucketlist! Hij doet de brug en jij gaat boven op hem zitten en beweegt op en neer. Bij dit standje is het wel handig dat jullie beide dezelfde grootte en gewicht hebben, om blessure te voorkomen.

11. De schildpad

Het is de bedoeling met dit standje dat jij op je buik gaat liggen en je benen bij elkaar houdt. De man gaat op zijn knieën zitten met één knie aan elke zijde van je benen. Het leuke aan dit standje is dat hij twee keuzes heeft en wat kan variëren. Hij kan zijn torso recht ophouden en zo vanachter in je komen of zijn bovenlichaam op je rug leggen, oefen en kijk wat voor jullie het fijnste is!

12. De vlinder

Dit is het perfecte standje voor op de keukentafel, want alleen in bed is ook maar saai toch? Jij gaat liggen op de tafel! En vervolgens leg je je benen in de nek van je partner. Hij kan zijn handen onder je billen houden. Voor extra ondersteuning kan je je handen naast je op de ondergrond leggen. Beweeg je heupen op een manier die voor jou lekker voelt en zodat er een perfecte hoek voor penetratie ontstaat.

13. Standje 69

Een echte klassieker die je niet kan missen. Tijdens dit standje wordt iedereen bevredigd, wel zo eerlijk toch? En wat dit standje zo origineel maakt is dat er geen penetratie is, het is dus ook geschikt voor twee vrouwen . Je sexpartner ligt op zijn of haar rug en jij ligt daar boven op, maar dan omgekeerd. Dat zorgt ervoor dat de jullie elkaar beide kunnen likken.


14. De The Up and Over

Deze klinkt wat ingewikkeld en test zeker je uithoudingsvermogen, maar dan heb je ook wat! En hét grootte voordeel; door dit standje kan de man diepe penetratie geven wat de G-spot, A-spot en baarmoedermond gestimuleerd. Jij ligt op je rug, met je benen in de lucht en je heupen zijn tegen je partner zijn lichaam aangedrukt. Hij gaat een beetje schuin bovenop je liggen, ondersteunt zijn gewicht met zijn armen en bepaalt de diepte en het ritme.

15. De verliefde pretzel

Dit is een verticaal standje waarbij jullie op één knie zitten naar elkaar toe. Omdat je samen de bewegingen maken is het een heel gelijkwaardig standje. Het fijne aan is dat je uitgebreid kunt zoenen en strelen. Ook kan de man de borsten en de rug van je strelen en hij kan ook nog eens woordjes in je oren fluisteren of je nek kussen, don’t we all love that?


16. Dubbele whopper

Bij dit standje mag de man op zijn rug gaan liggen en jij mag bovenop met je rug naar hem toe op hem plaats nemen. Het is ideaal want jij kan zelf bepalen hoe je zit, rechtop zitten op en neer bewegen, of naar voren of naar achteren leunend. De man heeft bij dit standje ruimte om je aan te raken bij je borsten en clitoris, wat wil je nog meer?

Meer over standjes:

5 Standjes om 2021 seksend mee in te luiden

9 Sexstandjes voor in het wc-hokje (voor heterostellen)

Borsten in de spotlight: De vier beste borsten standjes

Beeld: Pexels en Giphy.com

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy