Borsten in de spotlight: De vier beste borsten standjes

door Julia

Of ze nu klein of groot zijn, borsten zijn prachtig ongeacht vorm of maat. Dat hoeven we aan de mannen niet uit te leggen, maar wij vrouwen kunnen er soms nog wat onzeker over zijn. Helemaal niet nodig! Borsten, daar moet je mee pronken en zeker in bed. Met deze vier borsten standjes maak je hem en jezelf helemaal wild…

 

#1 Boezemvriendjes

bortsen standjes boezemvriendjes

Laat je lover op een stoel zitten en klim op hem, zodat hij makkelijk met zijn mond bij je borsten kan. Ga met je borsten in de richting van zijn mond, zodat hij ze lekker kan verwennen. Laat hem speels je borsten likken en duw je tepels naar zijn lippen toe, laat hem erop zuigen en af en toe zachtjes bijten als je dat lekker vindt. Terwijl hij je borsten alle aandacht geeft, ben jij hem aan het berijden. Dubbelop genieten dus!

 

 

 

 

 

 

 

#2 Borsten standjes met Gouden bergen

borsten standjes gouden bergen

Ga op je lover liggen, soort omgekeerde missionaris, jij iets hoger dan hij. Hij heeft zijn benen wijd en jij drukt je benen tegen elkaar aan, wrijf ermee tegen zijn penis, zodat je voelt hoe opgewonden hij van je wordt. Je ligt als het ware als een plank op hem met je borsten boven zijn gezicht, jij hebt de controle, once again, dus ook hierbij geldt doe wat jij lekker vindt. Laat hem naar je borsten happen door plagerig je borsten te ‘dippen’ in zijn mond.

 

#3 Op z’n Russisch

borsten standjes russisch

Een bekend standje, seks op z’n Russisch, seks tussen de borsten, dit standje heeft zijn naam te danken aan de Russen die dol zijn op borsten. Voordat je begint, gebruik veel glijmiddel, dit helpt een schrale huid te voorkomen. Jij gaat op je rug liggen en houdt je borsten zo dicht mogelijk tegen elkaar aan, je lover komt op je zitten, zo ver mogelijk naar voren, zodat hij zijn penis tussen je borsten kan leggen en heen en weer kan gaan. Als je hem extra wilt verwennen, laat hem dan op je borsten klaarkomen of als je het aandurft, in je gezicht.

 

#4 De Boob job

borsten standjes boob job

De blowjob oftewel de pijpbeurt, maar dan anders. In plaats van je mond zet je nu je borsten in om het werk te doen. Dit gaat als volgt: Laat je lover op bed of op de bank zitten en ga op je knieën voor hem zitten, smeer hem lekker in met glijmiddel, pak je borsten vast en wrijf ze op en neer tegen zijn penis aan. Je kunt afwisselen met je handen en met je mond. Maak hem helemaal gek door hem vol verlangen aan te kijken terwijl je dit doet.

Meer over standjes:

– Sexmeubels voor spannende standjes

– Trio sex: de 6 beste standjes

– Deze yoga posities zijn óók sex standjes

 

Beeld: Pinterest, Cosmopolitan.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy