Sexy verhaal: Onze favoriet (+podcast)

door Yentl

‘Hey lieverd.’

Zijn stem klinkt zacht door de slaapkamer. Voorzichtig doe ik mijn ogen open. Ik was eigenlijk al even weggedommeld, maar zijn aanwezigheid wekt mijn aandacht.

‘Hey’ antwoord ik met een zacht lachend gezicht terug.

‘Sliep je nou al?’ vraagt hij lachend.

‘Een beetje.’

Tussen mijn wimpers door kijk ik toe hoe hij zich langzaam begint uit te kleden. Mijn god wat is hij toch sexy, zelfs zonder er enige moeite voor te doen. Ik dwing mezelf om echt goed wakker te worden en ga dan rechtop zitten. De rand van ons deken blijft maar net op mijn blote borsten hangen. Ik blijf hem net zo lang aankijken tot hij het opmerkt.

‘Ben je nou naakt?’

Zijn ogen kijken me ondeugend aan. Ik knik kort om zijn vraag te bevestigen. Met zijn hand grijpt hij naar het uiteinde van de dekens en in een wilde ruk trekt hij ze van me af. Naakt, en een tikkeltje koud, blijf ik liggen. Ik wrijf mijn rechter voet iets over mijn linker onderbeen.

‘Hmmm,’ gromt hij speels en ik begin voorzichtig te lachen.

Mijn naakte lijf heeft direct effect op hem. Ik kan zien hoe zijn pik groeit en steeds harder wordt.

‘Kijk je hiernaar?’ vraagt hij terwijl hij zijn pik in zijn hand neemt.

Opnieuw knik ik kort om bevestiging te geven. Nog voordat ik iets anders kan uitbrengen kruipt hij over het bed naar me toe. Automatisch leg ik mijn benen uit elkaar en laat het gebeuren. Zijn handen glijden vanaf mijn enkels richting mijn heupen. Ze voelen fris aan op mijn opgewarmde huid. Ik heb niet lang onder de dekens gelegen, maar het is blijkbaar lang genoeg geweest om mijn huid op te warmen.

Zodra hij beide handen om mijn middel heeft bevestigd begint hij mijn gevoeligste plek te zoenen. Daar, tussen mijn benen, waar mijn hitte zich bevindt. Ik kreun zacht en geniet van zijn tong tegen mijn zachte huid.

‘Je proeft zo goed, dit is echt lekker thuiskomen.’

Zijn woorden dwalen nog ergens rond in mijn hoofd wanneer hij plotseling gaat zitten.

‘Wat denk je ervan? Zullen we onze favoriet weer eens mee laten doen?’

Yes! Zijn voorstel zorgt er direct voor dat de hitte in mij toeneemt en ik graai naar mijn nachtkastje. Uit de lade haal ik eerst de tube glijmiddel en geef ‘m aan hem. Daarna pak ik de Easy Choice Koppel Vibrator en kijk toe hoe hij het glijmiddel over zichzelf verdeeld, door mijn lippen laat glijden en vervolgens aan mij geeft. Met beleid verdeel ik wat glijmiddel over de koppel vibrator en breng ‘m dan in.


Over de Easy Choice Koppel Vibrator

Ontbreekt er in jullie collectie nog een fijn speeltje voor samen? Zoek dan niet verder. Deze toy biedt gegarandeerd genot voor jullie beiden. En, niet geheel onbelangrijk, maakt het een stuk makkelijker om handsfree klaar te komen voor de dames.

Shop bij EasyToys.nl. Nu besteld, binnen 1 werkdag discreet in huis.

GEBRUIK KORTINGSCODE ‘lottelust’ voor 15% korting bij EasyToys.nl.

toy duo vibrator

Hij voelt zacht, aangenaam en weten wat er zo gaat gebeuren maakt me onwijs opgewonden. Opnieuw grabbel ik in het nachtkastje en overhandig hem de bijbehorende afstandsbediening.

‘Fuck, dit wordt zo lekker.’

Hij pakt zijn stijve vast, positioneert zichzelf tussen mijn benen en begeleid ’m dan bij me naar binnen. Ik kreun zacht en opgewonden. Het voelt warm, vol en zalig tegelijk. Aan de buitenkant voel ik hoe de vibrator zacht langs mijn clit glijdt bij de kleine beweging die hij maakt.

‘Ja?’ vraagt hij met de afstandsbediening in zijn hand.

‘Alsjeblieft’ antwoord ik.

Dan voel ik hoe het speeltje begint te trillen. Van binnen tegen hem aan, tegen mijn binnenkant en op een speelse manier tegen mijn clit. We zijn nog maar net begonnen, maar het voelt nu al overweldigend.

Hij plaatst zijn armen in mijn knieholtes en duwt automatisch mijn billen een stukje omhoog. Op deze manier gaat hij nog dieper in me en wrijft het speeltje mee bij iedere stoot die hij maakt. Mijn gekreun wordt steeds luider en ik verlies de controle over mijn ademhaling. Ik plaats mijn handen stevig in het matras in de hoop dat het me enige houvast biedt.

Opnieuw drukt hij op de afstandsbediening om het speeltje een versnelling harder te laten gaan. De trillingen voelen intens tegen mijn clit. Er klinkt een zacht gezoem door de slaapkamer. Het is niets bij het geluid dat wij samen produceren.

Even verplaatst hij een van zijn handen naar mijn gezicht, streelt mijn wang en laat ‘m vervolgens rond mijn hals rusten. We kijken elkaar diep in de ogen aan terwijl hij ritmisch in me stoot. De wrijving maakt me wild.

‘Het voelt zo lekker van binnen.’ Hij kreunt luid.

Hij heeft gelijk, het voelt intens. Bij iedere beweging glijdt het speeltje heen en weer, steeds weer opnieuw langs mijn clit. Hij kan het niet verbergen dat de trillingen die het speeltje van binnen geeft hem iets doen.

‘Ik weet niet hoelang ik nog kan volhouden.’

‘Kom maar’ hijg ik.

Hij pakt mijn benen weer beet en stoot zichzelf nog dieper bij me naar binnen. Met mijn hand druk ik op het speeltje. Ik druk het zo hard tegen mijn clit aan dat het nergens meer heen kan.

‘Ja. O. Die trillingen. Fuck!’

Na nog twee korte, maar stevige, stoten trekt hij zich terug. Hij pakt zijn glinsterende stijve vast en terwijl zijn lichaam schokt spuit hij mijn onderbuik vol.

‘Jezus, wat lekker,’ lacht hij hijgend.

Wanneer hij is bijgekomen drukt hij zijn pik weer bij me naar binnen en gaat verder waar hij gebleven was. Langs mijn heup voel ik druppels van zijn sperma naar beneden lopen, maar het kan me niets schelen. Zolang dit maar niet ophoudt vind ik alles best.

‘Nog ietsje dan’ zegt hij lachend en hij drukt de koppel vibrator nog een tandje harder.

Luid begin ik te hijgen en mijn mond wordt droog. De trillingen zijn nu zo intens dat ik de hitte in de verte al voel aankomen. Ik voel hoe het zich opbouwt in mijn benen. Hoe het verder naar boven trekt, hoe mijn spieren aanspannen en de warmte het overneemt.

Mijn benen beginnen te trillen en ik schreeuw opgewonden dat ik ga komen. Hij neemt een iets rustiger ritme aan zodat het speeltje precies op de juiste plek blijft zitten. Mijn hele lichaam begint te tintelen, ik sluit mijn ogen en kom genadeloos hard klaar. Mijn lijf voelt statisch en dit is de grote ontlading.

Met moeite weet ik mijn droge mond iets te bevochtigen en wanneer ik mijn ogen open doe zie ik het in zijn ogen. Hij is er ook alweer bijna.

‘Kom maar.’

Met mijn meest ondeugende blik kijk ik hem aan, hij weet precies wat ik bedoel.

Hij voert zijn tempo op. Het voelt gevoelig en ik weet niet goed waar ik het zoeken moet, maar ik laat het gaan. Ik wil dat hij nog een keer klaarkomt. Mijn lichaam is nog aan het bijkomen, maar het maakt me niet uit.

Amper een minuut later laat hij grommend zijn zaad tegen mijn clit aan golven. Ik verwijder het speeltje en druk ‘m uit. Pff, wat is dat toch een goede aankoop geweest. Het is niet voor niets onze favoriet.


De Easy Choice Koppel Vibrator & Glijmiddel Set op een rijtje:

  • Voor koppels
  • Volledig buigzaam
  • 7 vibratiestanden
  • 2 motoren
  • Draadloze afstandsbediening
  • Inclusief glijmiddel
  • Oplaadbaar
  • Waterproof
  • Kleur: paars

Prijskaartje: € 99,00 € 44,95 via EasyToys.nl

GEBRUIK KORTINGSCODE ‘lottelust’ voor 15% korting bij EasyToys.nl.

koppeltoy

Meer om naar te luisteren:

Mini avontuur (+Podcast)

Pretpakket (+Podcast)

Een sexy geheim (+Podcast)

Beeld: Pexels.com / EasyToys

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy