Zo gebruik je een dubbele dildo

door Lotte

Anno 2021 kan bijna iedereen praten met vriendinnen over haar nieuwe geweldige vibo, maar nog niet elke sextoy is uit de taboesfeer. Zoals de dubbelzijdige dildo. Een intimiderend apparaat waar we je graag meer over vertellen.

Samen of alleen

Door het intimiderende uiterlijk heb je de dubbele dildo misschien nog niet durven te gebruiken. Of je dacht misschien dat het niet voor jou bedoeld was. Een van de misverstanden over dit type sexspeeltje is dat het alleen voor lesbische vrouwen is. Een koppel met twee vrouwen kunnen het zeker gebruiken, maar je kunt het ook in het gezelschap van een man of solo gebruiken.

De soorten dubbele dildo’s

Als je aan dit speeltje denkt, popt al snel het beeld op van één lange dildo met aan de uiteinden een eikel. Alsof twee gewone dildo’s aan elkaar zijn gelijmd, zeg maar. Dat is slechts één van de soorten. Net zoals er bijvoorbeeld luchtdrukvibrators, bulletvibrators en Tarzan vibrators zijn, zijn er ook verschillende varianten van de dubbele dildo.

dubbele dildo

U-vormige dubbele dildo

De naam zegt het al: de dildo heeft een U-vorm. Deze is niet geschikt om te ‘delen’, maar gebruik je alleen. Je kunt hiermee jezelf dubbele penetreren: in je vagina en je anus. Als je van een ‘gevuld’ gevoel houdt, dan is deze toy wat voor jou. De bocht kun je gemakkelijk gebruiken als handvat om de dildo te bewegen.

Er zijn ook U-vormige dildo’s met een zuignap. Als je van handsfree solosex houdt, is dit ideaal. Je kunt ‘m op verschillende manieren gebruiken. De dildo duw je tegen een vlakke ondergrond, zoals de vloer, badkamertegel of een spiegel (die stevig vastzit). Je kunt allerlei standjes proberen… van girl on top tot doggy style.

Bij het gebruik van een anaal speeltje is het belangrijk dat je veel glijmiddel gebruikt. Het liefst op basis van siliconen, dit droogt minder snel op. Zorg dat je opgewonden en ontspannen bent. Begin altijd langzaam en voer het tempo alleen op als het goed voelt.

Rechte dubbele dildo

Deze dildo is gemaakt om samen met iemand te gebruiken. Een man of vrouw, want je kunt deze dildo vaginaal of anaal gebruiken.

Het klinkt misschien makkelijk, maar in de praktijk kan het lastig zijn. Als beginner kunnen jullie het beste face-to-face tegen over elkaar zitten. De dildo breng je tussen jullie in, eerst bij de een dan bij de ander. Vervolgens kun je samen naar elkaar toe bewegen, dat vergt wat oefening tot het soepel en lekker verloopt. Ook kan een van de twee het middelste gedeelte vastpakken en heen en weer bewegen. Andere standjes om te proberen met dit speeltje zijn doggy style en met de billen naar elkaar.

Ook hier geldt weer: neem de tijd! Vooral als-ie ook anaal wordt ingebracht. Gebruik hierbij veel glijmiddel en forceer niets (zie tips hierboven).

Tip van EasyToys: “Wil je een uiteinde van je dildo vaginaal gebruiken, nadat je deze anaal hebt gebruikt? Maak deze dan altijd eerst schoon om nare infecties te voorkomen!

Pegging dildo

Wil je je partner penetreren, maar ook zelf genieten? Dan kun je een pegging dildo gebruiken die ook pleasure geeft aan de drager. Het speeltje plaats je in een pegging harnas. De dildo aan de binnenkant brengt de drager bij zichzelf in. Met de andere kant kan ze haar partner verwennen. Het stoten voelt hierdoor extra lekker aan voor de drager.

Als je het anaal doet, vergeet niet veel glijmiddel te gebruiken!

Laatste tip:

Deze tip geldt voor elk sexspeeltje: maak ‘m voor en na gebruik schoon. Als je de dildo gaat delen, let er dan ook op dat het veilig doet.

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Beeld: Pexels/EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy