Sexy verhaal: Opgepikt in de mannen wc (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

“Joe. Hee!” Ik spring van mijn stoel die daardoor bijna naar achter omver valt, graai over de grond en ren achter de jongen aan die zojuist zijn bankpasje heeft laten vallen. Als ik achter hem aan door de deur heen ga en om mij heen kijk besef ik opeens dat ik de mannen wc ben in gerend.

Ik sla mijn hand voor mijn ogen en draai me stotterend en excuserend om terwijl ik in mijn ooghoeken nog net zie hoe hij zijn broek naar beneden trekt bij het urinoir. Ik blijf een beetje bij de deur draaien, wachtend tot hij klaar is.

“Kan ik je helpen?” Vraagt de jongen rustig terwijl hij de rits van zijn broek weer naar boven trekt en richting de wastafel loopt. Ik durf me eindelijk weer om te draaien en via de spiegel die boven de wastafel hangt kijken we elkaar eindelijk voor het eerst aan.

Even ben ik helemaal uit het veld geslagen. Ik lijk wel gehypnotiseerd door zijn felblauwe pretogen. Dan dwing ik mezelf terug te komen naar de realiteit. Ik schraap mijn keel om mijn stem weer te vinden: “Hi.” Is alles wat ik in eerste instantie uit kan brengen.

Ik kijk naar het pasje in mijn hand en zie M. Meerland staan. “Hi meneer Meerland.” Probeer ik grappig te doen. Al snel besef ik dat ik niet zo grappig ben als ik hoopte en vervolg: “Je hebt je pasje laten vallen.” Ik strek het pasje naar hem uit en hij droogt snel zijn handen om het aan te kunnen pakken.

“O echt?” Hij kijkt of het inderdaad zijn pasje is en als hij daar zeker van is kijkt hij me weer aan. “Nou, super bedankt.” Hij steekt zijn hand uit om zich voor te stellen en na enige aarzeling pak ik hem vast. “Mark.” Zegt hij. Zijn naam galmt door in mijn hoofd terwijl ik opnieuw in zijn ogen wegzink. “En jij bent?”

“Aisha.” Antwoord ik mij een beetje schamend voor mijn late reactie. Hij houdt mijn hand nog steeds vast terwijl hij vraagt hoe hij me kan bedanken. Ik antwoord dat dat niet nodig is maar hij staat erop. “Nou dan mag je me wel trakteren op een drankje.” Floep ik er uiteindelijk uit. Hij moet lachen hoe plompverloren ik dit zeg, maar stemt wel gelijk toe. We spreken af elkaar later op de avond in het café er tegenover te ontmoeten, omdat we nu nog aan het eten zijn. Hij met zijn vrienden, ik met een vriendinnetje.

Hij zet zijn nummer in mijn telefoon. Zijn vingers glijden langs die van mij als ik hem weer van hem aanpak. Een rilling gaat door mijn hele lichaam en even denk ik dat ik daar ter plekke door mijn benen zak. Wat is dit? Denk ik bij mezelf. Waarom reageert mijn lichaam zo heftig op deze jongen?

Als ik later alles aan mijn vriendin vertel, kan ik zelf nog steeds niet geloven wat er zojuist is gebeurd. “Dat overkomt jou ook weer he!” Roept ze uit als ik klaar ben met mijn verhaal. Ik moet lachen, maar de rest van de avond kan ik mijn aandacht moeilijk in het hier en nu houden. Het voelt dan ook bijna als een opluchting als we afscheid nemen en ik het café aan de overkant binnenloop. Gelukkig is er nog een plekje aan de bar.

Ik pak mijn telefoon en app Mark dat ik er ben. Ik zie dat hij gelijk online is en begint te typen. ‘2 minuten.’ Zie ik in mijn scherm verschijnen. En inderdaad loopt hij letterlijk twee minuten later binnen. Ik zwaai en hij komt naar me toe. We drinken Gin-Tonics, praten over van alles en nog wat en voor we het weten sluit de tent.

Zonder het daadwerkelijk uit te spreken weten we allebei wat er gaat gebeuren. We lopen samen op totdat we voor mijn deur staan. Dan houd ik het echt niet meer. Ik leg mijn hand in zijn nek en trek hem naar me toe. Zijn lippen strijken zachtjes tegen die van mij. Ze zijn zo vol, zo zacht. Ik laat mijn tong uit m’n mond en zachtjes langs zijn onderlip glijden. Zijn tong glijdt ook uit zijn mond en ze dansen langs elkaar en om elkaar heen.

Ik neem net genoeg afstand om me om te kunnen draaien en de deur te openen. Zijn handen blijven mij gretig om mijn middel vasthouden zodat ik naar binnen strompel.

Zodra ik de deur met mijn voet dichttrap moeten verschillende kledingstukken het ontgelden. Hij sjort mijn shirt uit, ik die van hem. Hij trapt zijn sneakers uit en ik mijn hakken. Ik begin aan zijn riem te sjorren en hij helpt me erbij. Dan tilt hij me op en loopt met mij de gang door. “Naar rechts.” Help ik hem de weg naar mijn slaapkamer te vinden. Hij gooit me op bed, trekt razendsnel de rest van zijn kleren uit en begint dan aan mijn broek te sjorren.

“Ik wil je. Neem me.” Hijg ik terwijl hij tussen mijn benen duikt en zich vanaf mijn knieën met kusjes over de binnenkant van mijn dijen een weg naar boven werkt. Terwijl hij zijn tong voor mijn clit gebruikt, glijdt zijn vinger moeiteloos bij mij naar binnen. Na een tijdje voel ik dat ik bijna kom, maar ik wil nog niet. Ik wil samen met hem naar een hoogtepunt toewerken. “Kom in me.” Hijg ik dan ook terwijl ik me onder hem omdraai. Ik graai naast me op het nachtkastje naar mijn Oron en laat het hartje tussen mijn benen zakken terwijl hij in mij glijdt. Als hij heen en weer begint te bewegen druk ik op de aan knop van mijn hartje en laat ik hem op mijn clit rusten. Meer heb ik niet nodig.

Mark grijpt me bij mijn keel als houvast en begraaft zijn gezicht in mijn nek. “Ja, neuk me”, moedig ik hem aan, ik voel een orgasme aankomen: “Ga door, ga door.”

Voor ik het weet voel ik mijn energie concentreren tussen mijn benen. De stimulatie van zowel de Oron als Mark zijn lul in mij zorgen voor een ware explosie die zich door mijn hele lichaam verspreid en alles doet samenspannen.

Wat heerlijk om soms even helemaal voor je eigen genot te gaan, denk ik bij mezelf als Mark naar de badkamer loopt en ik lig uit te hijgen. Dan voel ik wat langs mijn dijen lopen. Ik moet glimlachen, blijkbaar heeft hij er toch ook best van genoten.

Dit verhaal is mogelijk gemaakt door EasyToys

Over de Oron Clitoris Stimulator

De Oron Clitoris Stimulator geeft jouw clitoris letterlijk liefde. Met de 10 verschillende vibratiestanden ga je voor maximaal genot. Nu € 54,95 € 24,98 bij EasyToys.nl

Oron Clitoris Vibrator

Meer lezen:

Spanning in de hotelkamer

Nat in het zwembad

Buiten bekend terrein (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy