Sexy verhaal: Begluurd door de buurman

door Myrthe

Hij stond op zijn vaste plekje achter het raam van de logeerkamer, een beetje verscholen achter het donkergrijze gordijn. Vanaf die plaats had hij een perfect zicht op het raam van haar badkamer. In de lente en de zomer kon hij door de weerspiegeling van de buitenlucht en de zon niet in de kamer naar binnen kijken. Maar wanneer het herfst werd en de dagen korter werden, had ze licht nodig wanneer ze een bad nam na haar vrijdagse avondloopje van tien kilometer. Daardoor kon hij alles zien wat er zich in de badkamer afspeelde.

Hij wachtte vol spanning, want hij wist dat het nu niet lang meer kon duren voor het licht in haar badkamer aan zou gaan. Hij had gezien hoe ze net de straat was ingelopen, nadat ze een uur geleden in haar loopoutfit was vertrokken. Dat was voor hem hét seintje om naar boven te gaan en zich te installeren achter het gordijn. Hij had zijn lange werkbroek al uitgetrokken, omdat hij wist dat die toch maar ging knellen zodra hij haar naakte lijf zag. In zijn hand hield hij een zakdoek stevig vast.

De seconden tikten voorbij, terwijl hij de bewegingen in haar huis nauwlettend in de gaten hield. Het licht in de gang werd aangeknipt, daarna ook het licht in de keuken. Hij voelde hoe zijn lichaam onrustig werd van de spanning.

Eindelijk ging nu ook het licht in de badkamer aan.

*

Ze draaide de kraan open en het geluid van stromend water vulde de ruimte. Ze pakte haar favoriete, naar meiklokjes geurende, badschuim, volgens de verpakking ‘een weldaad voor het lichaam en de geest’, en goot een ferme scheut van het goedje in het bad. Daarna zette ze het kleine FM-radiootje aan dat op de vensterbank stond. Terwijl ze dat deed, probeerde ze onopvallend in de richting van zijn huis te kijken. Ze wist dat hij haar van achter het raam van zijn logeerkamer bespiedde, dat had ze een paar weken geleden al ontdekt. Die eerste keer had ze niet goed geweten wat ze er mee aan moest en had ze het gordijn voor het dakraam in de badkamer naar beneden getrokken, terwijl ze nadacht over wat hij gezien kon hebben.

De week daarna had ze het gordijn opengelaten, maar had ze ervoor gezorgd dat hij haar nooit helemaal naakt kon zien. Ze passeerde het raam, ofwel in lingerie, ofwel met een badhanddoek rond haar lijf gewikkeld. Maar het idee dat hij haar lichaam helemaal zou kunnen zien als zij hem daartoe de kans gaf, wond haar op een heel erg foute manier op.

Op de radio zong Tina Turner het feit dat ze iemands private dancer was en ze voelde hoe haar lichaam onbewust begon mee te bewegen op het ritme van de muziek. Ze was nog altijd nat van het zweet en ze trok haar loopshirt uit. Ze zorgde ervoor dat ze dat deed terwijl ze met haar rug naar het raam stond, zodat hij niet meer kon zien dan een bijna naakte rug. Daarna bewoog ze haar bovenlichaam op de maat van de muziek zachtjes heen en weer. Toen ze uit haar zwarte loopbroek stapte, schudde ze even met haar kont, heel kort maar.

Ze zong zachtjes mee met Tina. “I do what you want me to do.” Ze bewoog haar armen sierlijk boven haar hoofd en draaide zich toen om, zodat hij nu een perfect zicht had op haar lichaam, enkel nog in een sportbeha en een zwart onderbroekje gehulde. Een minuut lang bleef ze zo dansen voor het raam. Daarna draaide ze zich weer om, trok haar beha uit en bleef haar lichaam uitdagend heen en weer bewegen.

Hij voelde hoe het verlangen naar haar groter werd met iedere beweging die ze maakte. Hij kon amper geloven wat ze aan het doen was. Het leek wel alsof ze wist dat hij stond te kijken, maar hij durfde niet te denken dat ze dit speciaal voor hem deed. Nooit eerder had ze zo lang voor het raam blijven staan, nooit eerder had ze zo uitdagend gedanst.

Ze kenden elkaar nauwelijks, waren amper een half jaar buren en meer woorden dan de strikt noodzakelijke beleefdheidsformules hadden ze nog niet met elkaar gesproken. En ook al vond hij haar heel erg aantrekkelijk met haar korte blonde haren en haar kuiltjes in haar wangen, hij zou nooit de eerste stap durven zetten om meer van de situatie te maken dan dat het nu was.

Terwijl hij naar haar keek, voelde hij hoe zijn verlangen nu ook letterlijk groter werd. Zijn boxershort begon te knellen en hij zuchtte diep.

Toen ze helemaal naakt was, voelde ze plots een gevoel van schaamte in zich opkomen. Wat was ze eigenlijk aan het doen? Ze vluchtte weg van het raam en stapte het ondertussen helemaal gevulde bad in. Het water was heet en ze voelde hoe haar spieren even later helemaal ontspanden door de warmte. Ze speelde wat met het schuim, hield haar hoofd een paar keer onder water en waste daarna haar haren met een verzorgende shampoo. Toen ze daarmee klaar was, nam ze een sponsje en wreef ze over haar armen, haar benen, haar borsten en haar buik.

Ze voelde nog altijd de wellust die ze ook had gevoeld toen ze voor het raam stond te dansen en door de sensatie van het sponsje op haar buik, en lager, werd dat gevoel alleen maar versterkt.

Ze stapte uit bad, nam een handdoek en ging weer voor het raam staan. Ze droogde zich heel erg langzaam af en hoopte dat hij nog altijd stond te kijken.

*

Zijn boxershort lag ondertussen op de grond, terwijl hij met zijn hand heen en weer over zijn geslacht wreef. De minuten waarin hij haar niet had kunnen zien, hadden zijn verlangen naar haar niet getemperd, integendeel. Nu ze weer voor het raam stond, kon hij zich niet langer meer inhouden. Hij kwam kreunend klaar in de zakdoek.

*

In de lade naast haar bed vond ze wat ze zocht. Ze trok een zwarte kanten body aan en keek in de spiegel. Ze glimlachte naar haar spiegelbeeld, trok toen een warme trui over het minuscule gevalletje heen en liep de trap af naar beneden. Toen ze de deur achter zicht had dichtgetrokken, voelde ze hoe een striemende wind haar blote benen aanviel, maar het kon haar weinig schelen. Gehaast liep ze op hoge hakken in de richting van zijn huis en toen ze aanbelde, ging er toch een rilling door haar heen. Niet door de koude wind, maar door de spanning om wat nu komen zou.

*

Hij keek verrast toen hij de deur opendeed en haar zag staan. Hij probeerde de vochtige zakdoek in zijn hand vlug in de broekzak van zijn in de haast aangetrokken broek te steken, maar zij was hem te snel af. “Dit wil ik als aandenken”, zei ze, terwijl ze de zakdoek uit zijn hand trok. Daarna duwde ze hem naar binnen en sloeg de deur met een harde knal achter zich dicht.

 

Dit is een gastblog geschreven door Myrthe Moon. 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy