Sexy verhaal: Verboden lust

door Kim

Verboden lust is de meest gevaarlijke vorm van verlangen, maar ook de meest spannende. Hetgeen wat je wilt ligt binnen handbereik, maar moraal zorgt ervoor dat je de stap toch niet waagt. Hoe graag je ook wilt. Hoe elektrisch geladen de lucht tussen jou en het lustobject ook is. Dit heb ik maar al te goed geleerd.

We werden aan elkaar voorgesteld in Studio 80, een club in Amsterdam waar ik op dat moment als vaste fotograaf werkte. Hij was de nieuwe stagiair en zou de komende maanden op hetzelfde feest als ik gaan werken. Op het moment dat ik zijn uitreikende hand vastpakte, voelde ik de statische energie van zijn huid naar mijn huid overspringen. Met gestokte adem keek ik hem verbaasd in zijn diepbruine ogen aan. Toen wist ik het meteen. Ik was verkocht.

Maar ik had een vriend en hij een vriendin. We waren beiden gelukkig in onze relaties dus we kozen ervoor om vrienden te zijn. Vriendschap is echter moeilijk als je constant fantaseert over hoe de ander er naakt uitziet. Elke keer als we samen waren verloor ik me in zijn schoonheid. En in zijn voetballerspostuur. En zijn wilde krullen. En zijn ondeugende lach. De flirterige opmerkingen en het onnodige aanraken hielpen ook voor geen meter. Het was een kat-en-muisspel waar we keihard aan meededen. Hij stuurde sms’jes met daarin expliciet uitgelegd wat hij allemaal met me zou doen als hij de kans zou krijgen. Ik stuurde antwoorden terug die hem uitdaagden de fantasie nog verder te pushen. Ik gaf hem toestemming om zijn diepste verlangens de ruimte te geven en aan het licht te laten komen. Hij wilde alles vertellen en ik wilde alles horen.

Met mijn hand verkende ik zijn sterke beenspieren die verstopt waren achter stugge denim.

Na maanden gevuld met close encounters, vaak in de backstageruimte van Studio 80, of ergens in een donker gangetje, spraken we ook bij hem thuis af. We konden ons redelijk inhouden in het openbaar. Op een enkele hitsige blik en langs de nek glijdende warme adem na waren we braaf geweest. Tijd dus om onze wilskracht op een uitdagende locatie te testen. De biertjes gleden met gemak naar binnen terwijl we naar verleidelijke indie bandjes luisterden. Zijn benen klampten om me heen toen we op de bank in de woonkamer zaten. Met mijn hand verkende ik zijn sterke beenspieren die verstopt waren achter stugge denim. Ik draaide me om, keek hem aan en ademde diep in. Met een overheersende hoeveelheid teleurstelling fluisterde ik: ‘We kunnen dit niet doen, niet nu, niet hier’. Ik pakte mijn jas en nam afscheid.

Dat jaar was mijn allereerste keer Ontrouw in Trouw. Een BDSM-getint feest waar iedereen verplicht gekleed in een kinky outfit moest komen. Ik had een strakke, korte leren jurk met metalen tepelkwastjes uit de collectie van een vriendin aan, gepaard met schandalig hoge hakken. Ik voelde me super sexy. Om me heen zag ik pracht en praal in de vorm van zowel man als vrouw. Veel bloot, veel leer, veel kettingen en spikes, lingerie en zelfs avant-garde kostuums. De sfeer was sexy, de mensen waren sexy, mijn gevoel was sexy, alles klopte.

En toen stond daar tot mijn verbazing het object van mijn lichamelijk gedreven affectie. In een strakke zwarte spijkerbroek en afgetrapte boots, met zwarte make-up rondom zijn ogen. Als een rockster recht uit een provocerende videoclip. Hij vroeg of ik mee ging naar de technokelder, waar het pikdonker was en de verleiding in de lucht hing. Verscholen achter een pilaar vonden we een plek naast een windmachine. Mijn haar vloog door de lucht terwijl mijn lichaam sensueel mee vloeide op de zwoele klanken van de muziek. Zijn handen grepen naar mijn billen en hij trok me vervolgens tegen zich aan. Mijn borsten werden plat gedrukt tegen zijn blote bast. Mijn heupen schuurden tegen zijn heupen aan. En met mijn armen om zijn schouders heen gewikkeld kon ik mijn handen zowel door zijn weelderige coupe als over zijn rug laten glijden. Onze lippen snakten naar een aanraking, naar die eerste kus. Maar nog voordat we ons volledig over konden geven aan de loer van die nacht werd ik van hem af getrokken door mijn vriendin.

Zijn paal was al hard voordat ik mijn lippen er omheen kon wikkelen.

Onze ‘vriendschap’ hield stand tot het glorieuze moment waarop onze lust niet langer een taboe was. Het nieuws sloeg zodanig hard in dat alle zenuwen in mijn lichaam op scherp stonden. Ik stapte de backstage van Studio 80 binnen waar ik hem op een bank zag zitten. De ruimte was verder volledig verlaten, maar de deur kon niet op slot. Ik sprong bovenop hem en zoende hem vurig. We zonken volledig in elkaar weg en voelden de ontwaking van een met passie gevuld avontuur. Ik ging op m’n knieën voor hem zitten en knoopte zijn broek los. Zijn paal was al hard voordat ik mijn lippen er omheen kon wikkelen. Terwijl ik hem pijpte zag ik de hitte naar zijn hoofd stijgen. Zijn wangen kleurden rood, zijn nagels groeven een weg mijn nek in en zijn gekreun galmde door de lege ruimte heen. Ik stopte voordat hij de kans kreeg om klaar te komen, gaf hem een vieze, geile zoen en grijnsde naar hem op mijn weg de deur uit.

Aan het einde van de avond fietsten we richting zijn huis. We hadden namelijk nog wat om voort te zetten. Een opstapeling van rauwe, pure, sexuele spanning om op elkaar los te laten. Eenmaal bij hem thuis aangekomen stormden we de trap op. De drempel van zijn slaapkamer gepasseerd stond gelijk aan volledig ongeremd vrij spel. We zoenden elkaar als in een heel slechte porno, nat en veel te overdreven. Ik trok zijn kleding als een gretig schoolmeisje van zijn perfect gebeeldhouwde lichaam af. Hij tilde me op en liet zijn lippen over mijn blote nek heen glijden. Ik klampte mijn handen in de houten balk van zijn zolderdak en hing in complete extase met mijn benen om zijn middel heen gewikkeld. Hij trok me naar beneden en gooide me op bed. Langzaam kwam hij als een jager op zijn prooi af. Ik ontdeed mezelf van mijn jurkje en presenteerde mijn zwarte lingerie-setje als lokaas voor het roofdier. Hij kroop over me heen en streelde voorzichtig mijn gloeiend warme huid van mijn borsten tot aan mijn dijen. De rillingen schoten door mijn benen heen. Ik verlangde naar hem zoals ik dat die eerste dag had gedaan. Hij draaide me om en trok mijn onderbroekje naar beneden. Met mijn billen omhoog gleed hij in me en stootte zichzelf vol overgave bijna klaar. Ik trok hem het bed op en ging bovenop hem zitten. Ik voelde hem diep en hard in me. Het was een sensatie waarvan ik niet had kunnen voorspellen dat het zo intens zou zijn. Hij vulde me volledig op. Zijn armen wikkelden zich om mijn rug heen en met mijn lippen op zijn lippen gedrukt reed ik mezelf klaar. Mijn lichaam stond in vuur en vlam. Van mijn tenen tot mijn oren voelde ik de tintelingen opspelen als een woekerende brand. Ik beet zachtjes op zijn vingertoppen terwijl ik hem verdoofd aankeek met knipperende wimpers. Ik was compleet in de ban van de gewaarwording van onze maandenlange fantasie.

Met een onschuldige blik kroop ik nogmaals op mijn knieën. Mijn ene hand streelde hem ferm maar voorzichtig, de ander was in zijn hand verwikkeld en mijn lippen daalden steeds lager af. Mijn warme adem zorgde voor rillingen over zijn rug en de lik van mijn natte tong over zijn stijve produceerde een geile kreun. Ik nam hem diep in mijn keel en pijpte hem vol passie. Zijn hand greep naar het dekbed, zijn tenen kromden stevig om en zijn gekreun en gemompel werden luider elke keer als ik het tempo versnelde. Mijn hand gleed wat lager af en speelde met zijn ballen terwijl ik hem tot het randje bracht. Hij kwam hard en hij kwam goed. Ook hij kreeg zijn happy end.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy