Sexy Verhaal: Een stapje verder in een parenclub

door Izzy

Ein-de-lijk! Het is zaterdag!

De hele week al kijken we reikhalzend uit naar deze dag. Vooral ’s avonds in bed hebben we onze fantasieën en gedachten flink de vrije loop gegeven. Hoe het zou zijn, hoe het zou voelen. Elke avond is geëindigd in een spetterende vrijpartij. Dat belooft nog wat.

Vanavond gaan we voor de derde keer naar een parenclub en we hopen er een leuk stel tegen te komen. De vorige twee keren hebben we onze ogen uitgekeken en het samen gezellig gemaakt. Nu voelt het voor ons allebei goed om een stapje verder te gaan. Niet omdat we elkaar niet willen, maar omdat we elkaar dit extraatje gunnen.

Voordat we daadwerkelijk naar de club gaan begint de voorpret al bij ons thuis.
Ik heb speciaal voor vanavond een nieuw lingeriesetje gekocht en trek het alvast aan. Rood kant. Lekker uitdagend. Het broekje komt tot halverwege mijn billen. De bh drukt mijn borsten licht tegen elkaar aan, voor een spannende decolleté. Onderin mijn kast liggen mijn lange, zwarte laarzen. Ik denk dat deze er perfect bij passen. De enorme spiegel in onze slaapkamer bevestigd mijn vermoedens.
“Zo, hallo zeg!” Mijn man staat in de deuropening en fluit goedkeurend. Hij kleedt zich uit en pakt een zwarte, leatherlook boxershort uit zijn kast. Zijn nieuwe outfit voor vanavond. Hij trekt de boxer aan en komt naast me staan. “Mooi stel, of niet?” “Zeker. Je billen komen goed uit in dat broekje.” Ik streel ze even. Mijn man heeft mooie, ronde billen.
“Je moet je haren los doen. Veel mooier,” vindt mijn man. Hij trekt het elastiekje los. Mijn blonde krullen vallen over mijn schouderbladen.

Een paar uur later zijn we in de club. Het is nog vroeg en daardoor ook nog niet druk. Dit vinden we prettig, lekker op ons gemakje. We eten wat in het restaurant en hebben daarna nog ruim de tijd om even te ontspannen in het wellness gedeelte. Na twee rondes in de sauna vinden we het genoeg. In onze nieuwe outfits gaan we naar de bar. Het is er inmiddels al gezellig druk. We bestellen twee biertjes en zoeken een plekje op de hoek van de bar, zodat we de hele bar kunnen overzien.

“Welk stel vind jij leuk om te zien?” vraagt mijn man.
Net als ik heeft hij al even rondgekeken. “Ik heb een aantal leuke stellen gezien. Het stel bij dat tafeltje links vind ik leuk. En die twee bij de bar. Oh, en dat stel die nu net binnenkomen. En jij?”
Mijn man volgt mijn blik naar de ingang van de bar. “Dat is zeker een mooi stel. Verder vind ik die twee bij de bar ook leuk inderdaad.”
Onze smaak wat mensen betreft komt gelukkig aardig overeen. Het stel wat net binnen is komt langzaam dichterbij. Ze zijn duidelijk op zoek naar een plekje. Uitgerekend naast ons zijn er plekken vrij. Zij zien het ook en stappen eropaf.

“Hoi!”

“Hoi!”

“Zijn deze krukken bezet?”

“Nee hoor, ga lekker zitten.”

Het stel is ongeveer van dezelfde leeftijd als dat wij zijn. De dame is slank en heeft halflang, donker haar. Haar knappe gezichtje wordt gesierd door sproeten. De man is groot en iets forser, maar mooi in proportie. Hij heeft kort, blond haar en een vrolijk gezicht. Ze gaan zitten en beginnen wat met elkaar te kletsen. Ik weet even niet goed hoe nu verder. Clichés als komen jullie hier vaker wil ik proberen te vermijden. Een alternatief heb ik nog niet bedacht. De barman komt langs met twee biertjes. Hij zet de glazen keurig op een viltje voor hen neer. Ik kijk net zolang totdat ik oogcontact heb en hef dan mijn glas. “Proost.”

Het stel glimlacht en proost terug. Mijn man proost ook mee. “Komen jullie hier vaker?”

“Het is voor ons de eerste keer,” antwoordt de dame van het stel, “best wel spannend dus.”

“Dat is zeker spannend. Wij zijn hier nu voor de derde keer,” vertelt mijn man.

“Ah, dan is het dus wel leuk genoeg om terug te komen. Ik ben Sofia trouwens. En dit is mijn vriend Lucas.”

Ze lacht ontspannen en geeft mijn man een hand. Lucas ook. Ze voelen zich duidelijk meer op hun gemak dan een paar minuten geleden. Clichés zijn blijkbaar niet voor niets clichés, bedenk ik me. Dan schud ook ik hen de hand en stel me voor. “Izzy.”

We zitten nog bijna een uur op de hoek van de bar. Het is fijn kletsen met Sofia en Lucas. Ze willen deze avond niet direct alles delen, maar zoenen, strelen en kijken is geen probleem. Voor ons is dat ook helemaal prima. De eerst wat oppervlakkige gesprekken van het begin nemen langzamerhand intiemere vormen aan.

“Wat vind jij een afknapper bij een man?” vraagt Sofia.
Daar hoef ik niet heel lang over na te denken. “Als hij absoluut niet kan zoenen.”
“Eens! Lucas kan goed zoenen, hoor. Probeer maar eens.”
Ik laat me van mijn kruk zakken en stap op hem af. “Blijf maar zitten, dan kan ik er beter bij.” Lucas lacht. Hij heeft mooie lippen. Ik leg mijn handen op zijn dijbenen en kus hem. Hij kust me terug en ik voel hoe hij zijn hand in mijn zij legt. Het voelt goed en vertrouwd. Mijn tong streelt de zijne en we kronkelen om elkaar heen. In mijn onderbuik begint het aangenaam te tintelen. Sofia heeft niets teveel gezegd.
“Kijk nou toch eens wat daar gebeurt.” Lucas draait me voorzichtig om. Achter ons wordt er net zo hard gezoend.
“Jouw man zoent ook heerlijk, zeg.” Sofia heeft er een blos van op haar wangen. Grinnikend kijken we elkaar aan. Lucas drukt een zoen op mijn voorhoofd. “Jullie zijn leuk.”

“Jullie ook. Zullen we jullie rondleiden? Er zijn veel leukere plekken dan hier bij de bar.”

We laten ze eerste de benedenverdieping zien en dan gaan we naar boven. In de meeste ruimtes zijn al stellen aanwezig. In de achterste ruimte liggen twee stellen in een hoekje. Vanuit de deuropening kijken we naar binnen. Er wordt gestreeld, gemasseerd, maar ook gesekst. Het rode kant van mijn broekje begint te gloeien tussen mijn benen. Sofia staat naast me en streelt met haar vingertoppen over mijn buik. Ik buig me iets naar haar toe en kus haar. Het gloeiende rode kant ontvlamt en laait onmiddellijk hoog op. Twee paar sterke handen duwen ons zachtjes naar binnen, naar een kingsize bed in een andere hoek van de ruimte. “Gaan jullie maar liggen,” fluistert Sofia tegen de mannen. “Naakt.” Dan kijkt ze mij aan. De ondeugendheid spat van haar mooie gezichtje als ze haar bh loshaakt en uit haar broekje stapt. “Wat ben je prachtig.” Haar borsten zijn groot en stevig en haar venusheuvel wordt gesierd door een dun streepje schaamhaar. Sofia zwijgt glimlachend, haakt ook mijn bh los en ontdoet me van mijn inmiddels vochtig geworden slipje. “Jij ook. En nu wil ik geneukt worden.” Ze stapt op het bed en gaat schrijlings op Lucas zitten. Zijn erectie verdwijnt moeiteloos diep in haar natte kutje en ze begint hem te neuken. Ik klim achter haar aan het bed op en ga op mijn zij liggen. Mijn man kruipt achter me en direct voel ik zijn eikel tegen mijn natte schaamlippen. Ik geef wat tegendruk en dan glijdt zijn pik helemaal in me.

Ik vind het enorm opwindend om naar Lucas en Sofia te kijken, terwijl ik zelf geneukt word. De blikken op hun gezichten, de genotskreunen, zijn handen op haar grote borsten, haar heupen die steeds wildere bewegingen maken, zijn handen vastgeklemd om haar heupen, de manier waarop ze haar clitoris langs zijn onderbuik schuurt terwijl hij haar steeds harder neukt. Sofia hijgt en haar mond staat iets open. Ze begint harder te kreunen. Ik focus me op haar gezicht, want het maakt me bloedgeil. Ze heeft het in de gaten en kijkt terug. “Ik ga komen, ik ga komen.” Ze klemt haar kaken op elkaar en de blik in haar ogen vertroebelt. Heel even maar. Dan opent ze haar mond en schreeuwt zonder geluid. Ik kom met haar mee, ik kan er niets aan doen. Dit is zo ongelooflijk geil om te zien.

Lucas wacht even tot Sofia een beetje bijgekomen is. “Mag ik je volspuiten?” gromt hij. Ze knikt en hij voert het tempo razendsnel op. Mijn man doet hetzelfde. Steeds sneller en harder. Ik kijk naar Lucas, hoe hij neukt. Hoe hij zijn lekkere pik in Sofia stoot. Hoe de spieren in zijn billen samentrekken als hij kreunend in haar klaarkomt. Ik kan er niets aan doen. Mijn kutje trekt zich weer samen. Achter me hoor ik mijn man grommen en ik voel zijn erectie pulseren. Hij spuit me helemaal vol. Wat een heerlijke avond.

Dit verhaal is geschreven door: Izzy van der Horst (www.izzyvanderhorst.nl)

Meer sexy verhalen

Geboeid door de baas (+podcast)

Twee voor de prijs van één

Nodig

Beeld:

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy