Sexy verhaal: Door jouw ogen

door Redactie

Na dagen en weken appen en bellen is het dan eindelijk zover, je gaat me zien. Maar niet alleen zien, ook voelen en proeven. Iets waar je al dagen en nachten over fantaseert. Hoe zou het zijn met mij? Wat ben ik van plan met je? Hoe voelt het om mijn handen op je lijf te voelen en mijn lul overal in je te hebben? Je begint zo langzamerhand wel zenuwachtig te worden, en dan moet je nog een uur voor we bij elkaar zijn!

Plots gaat je telefoon af, een appje van me. Er staat weinig in maar de boodschap is duidelijk.

Van der Valk, meld je bij de receptie en er ligt een kamersleutel voor je klaar. Kamer 1020. Er ligt een briefje op bed met verdere instructies.

Je wordt nog zenuwachtiger. Was dit nou wel zo'n slim idee? Je hebt me nog nooit gezien! Wat is er gebeurd met "we drinken eerst een kop koffie om kennis te maken?". God weet wat er gaat gebeuren als ik die kamer binnen kom. Ik ga me zo direct overgeven aan iemand die ik nog nooit heb gezien!

Eenmaal aangekomen bij het hotel loop je naar de receptie. Je meldt je netjes en de dame achter de balie lacht vriendelijk naar je. "Kamer 1020, op de 10e verdieping, u kunt de lift nemen hier om de hoek". Terwijl ze nog wat meer informatie oplepelt over het ontbijt en het parkeren denk jij alleen maar "ze moest eens weten wat ik hier kom doen, en wat er dadelijk op die kamer gaat gebeuren!". Je knikt lief en neemt de sleutel aan, waarna je rechtstreeks naar de lift loopt.

De lift opent zich en je stapt naar binnen, 10e verdieping, en rustig ademhalen denk je.. ondertussen schiet de lift omhoog en de ene na de andere verdieping verschijnt in het scherm. Tot je bij de 10e aan bent gekomen en het zweet inmiddels in je handen staat. "Stel je niet aan, zeg je hardop in jezelf, ik wilde dit toch zo graag? Nu een grote meid zijn!". Dan stap je de lift uit en loopt de gang door naar kamer 1020.

Je klopt op de deur maar er gebeurt niets… zou hij er nog niet zijn? Nee natuurlijk niet, ik moest toch de sleutel halen! Dan stop je het pasje in de deur en gaat het groene lichtje branden, de deur opent zich. Je loopt de kamer in, waar de gordijnen dicht zijn. Er brandt een lampje en ligt een briefje op bed met daarnaast een tasje. In de kamer is verder niets of niemand te bekennen, je kijkt even rond en controleert de badkamer, ook niemand te bekennen. Dan ga je op het bed zitten en doet je schoenen uit.

Je opent het briefje en begint te lezen: "waarschijnlijk ben je al tot de conclusie gekomen dat je hier alleen bent. Tot nu toe heb je altijd goed je best gedaan voor mij, en ik ga er dus ook vanuit dat je dat vandaag weer doet. In de tas zitten boeien en een blinddoek. Ik wil dat je je uitkleedt en alleen je lingerie aanhoudt. Dan doe je de boeien om en stuur je mij een appje dat je klaar bent. Als laatste doe je de blinddoek om en ga je op bed liggen en wacht je tot ik kom, als ik kom.."

Je zucht diep maar beseft dat er inmiddels allang geen weg meer terug is. Dus begin je je langzaam uit te kleden en doe je de boeien om. Je pakt je telefoon en appt "meneer ik ben klaar om u te dienen, ik verlang naar u en kan niet wachten tot u mij tot u neemt." Daarna zet je je telefoon uit en doe je de blinddoek om, je gaat op bed liggen en wacht op wat komen gaat.

Het wachten duurt lang, het lijkt wel uren te duren, al is het waarschijnlijk niet meer dan een kwartier. Dan ineens hoor je een geluid, de kamerdeur die open gaat. Even stokt je adem; zou hij het zijn? Misschien heeft hij wel een heel andere man de sleutel van de kamer gegeven..

Nee toch? Dat zou hij nooit doen. Zeker niet de eerste keer. Ik ben toch zijn meisje? Hij moet het zelf zijn.. Dan ineens voel je een warme hand langs je gezicht en over je borsten glijden. Je voelt warme lippen langs je nek naar beneden glijden, over je borsten, naar je navel.

Ineens hoor je het geluid van metaal en voel je hoe je benen uit elkaar geduwd worden, twee handen pakken je enkels vast en dan hoor je een klik, en daarna nog een. Je probeert je benen dicht te doen, ook al weet je dat dit vast niet de bedoeling is.. dan merk je dat het niet gaat, je benen worden uit elkaar gehouden en er is geen beweging in te krijgen. Ze worden uit elkaar gehouden door een spreidstang. Dan voel je hoe je bh los wordt gemaakt en worden je borsten ruw vastgepakt en gekneed. Mijn mond sluit zich om je tepels en je voelt hoe ik aan ze zuig en mijn tanden erin zet.

Ik hoor je kreunen en voel je lijf onder mij kronkelen. Je probeert je handen te gebruiken maar ik duw ze terug. Dan verdwijnt mijn mond richting de jouwe en kus ik je intens, terwijl mijn handen zich sluiten om je nek. Langzaam voel je hoe ik je keel steeds verder dichtknijpt en je voelt mijn harde pik tegen je warme kutje aandrukt. Dan trek ik mijn boxershort naar beneden en je slipje uit. Ik laat mijn harde eikel over je lippen glijden, niet in je maar eroverheen, even voelen hoe gewillig je bent.

Dan ineens duw ik je benen omhoog en trek je billen open, je kontje staat wijd open en ik smeer wat glijmiddel in je gaatje. Mijn vingers glijden er in en uit en dan ineens voel je iets kouds in je glijden, een buttplug vult je kontje en ik merk hoe je geniet. Daarna draai ik je om, en leg een kussen onder je, zodat je wat hoger komt te liggen.

Een tijdje is het stil en voel je niets, tot je ineens een striemende pijn voelt, het is mijn hand die hard je billen raakt. Je vraagt je af of dit nou wel zo'n goed idee was, en voor je er helemaal uit bent voel je weer een klap. Je voelt niets anders dan pijn, en voelt de tranen opkomen in je ogen. Dan volgt er nog een klap, en nog een, tot de pijn langzaam naar de achtergrond verdwijnt en plaats maakt voor genot.

Zo gaat het uren door, althans het lijken wel uren, terwijl het in werkelijkheid slechts minuten zijn. Moedig als je bent probeer je mee te tellen met het aantal slagen, heel zachtjes door de tranen heen. Dan hoor je mijn stem "ik hoor je niet meisje, iets harder graag, we tellen af, nog tien". Aarzelend probeer je wat grip te krijgen en je te verzetten, 10 nog, dat beloofd wat. Dan weer een klap, sneller dan verwacht, en harder ook! Je schreeuwt het uit: “tien!”

Gelukkig gaat het je steeds beter af, en langzaam naderen we de laatste drie. Terwijl ik mijn hand ophef merk je dat ik even inhoud, ik besluit je even wat afleiding te bezorgen. "Vertel eens meisje, hoe voel je je?" Nat meneer, antwoord je. Nat en gewillig. Goedkeurend bekijk ik je lippen, die glinsteren van het vocht.

Mijn hand glijdt zacht over je kont en ik voel hoe je billen gloeien. Dan laat ik mijn vingers tussen je billen naar je kutje glijden. Aangekomen bij je lippen voel ik hoe nat ze zijn. Ik glijd eroverheen, eerst langs de buitenkant, en daarna de binnenkant. Daarna stop ik mijn vingers in mijn mond en proef je vocht. "Geen woord gelogen," zeg ik, terwijl ik aanstalten maak om het af te maken. Hardop tel ik met je mee, en na de laatste klap voel je mijn mond bij je oor. "Goed gedaan meisje, ik ben trots op je!" Ik ga naast je op bed liggen en laat mijn handen zacht langs je gezicht, over je schouders, rug en billen glijden. Ondertussen kus ik de tranen van je wangen en vraag je hoe het was. "Heerlijk meneer, dankjewel!" Dan pak ik je vast en druk me stevig tegen je aan.

Na een tijdje tegen je aangelegen te hebben sta ik op, ik loop naar de hoek van de kamer en pak iets uit mijn jas. "Ga maar bij het bureau staan," hoor je me zeggen. "Handen op tafel en je benen uit elkaar, langs de tafelpoten". Je voelt dat ik je bij je polsen pak en langzaam de goede richting inleidt, met een blinddoek om zie je tenslotte niet veel. Eenmaal aangekomen bij het bureau voel je plots mijn handen om je middel, ze gaan richten je borsten en dan ineens voel je de pijn. Tepelklemmen, je had het kunnen weten! Even verstijf je maar al snel raak je gewend aan het klemmende gevoel en begin je het zelfs te waarderen.

"Had jij niet een plug in jongedame?"

Aarzelend zeg je: "Ja meneer, die is er denk ik uitgevallen".

"Dat is niet zo best", klinkt het antwoord. "Ik denk dat ik dan maar een grotere voor je moet pakken". Groter, dat had nou niet gehoeven van je. Maar goed er is weinig keus en dus zul je hem moeten accepteren. Je duwt je kont iets naar achter en voelt hoe ik je billen uit elkaar trek. Aangezien je nat en geil bent, en er nog het nodige glijmiddel in je kontje zit, schuift de plug in een keer naar binnen. "Stukken beter!" klinkt het, en ik kijk je vol bewondering aan.

Dan voel je hoe ik je enkels vastpak, en je benen dicht tegen de de bureaupoten aanzet. Ik pak de spreidstang en plaats hem achter de poten waarna ik je enkelboeien vast klik. Je handen trek ik over de tafel en bind ik vast aan de andere kant. "Zo, precies zoals ik je hebben wil!" Ik pak je haar zachtjes vast en doe het in een staart, terwijl ik ondertussen ruw je kutje vastpak. "Het lijkt erop alsof je klaar bent om geneukt te worden, zal ik dan maar meisje?" Zonder het antwoord af te wachten ga ik achter je staan, pak mijn harde pik in mijn handen en stuur hem richting je kutje, niets te vroeg zo te merken!

Dit is een gastverhaal van een vriend van Esther.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy