Sexy verhaal: Een stomende scène

door Saskia

Het was een doorsnee maandagavond. Rosa is kapot van haar lange werkdag en is na een magnetron maaltijd en een heerlijke warme douche lekker met een kop thee in haar bed gekropen. Ze loopt een beetje achter op de rest van de wereld, maar heeft eindelijk ook een voor haar nieuwe favoriete serie waar ze helemaal verslaafd aan is. Outlander speelt zich af in Schotland in de 18e eeuw, maar Rosa kijkt het vooral omdat ze heeft gehoord dat het er steamy aan toe gaat tussen de mega lekkere hoofdrolspelers Claire en Jamie. Ze is nu echter al een paar avonden bezig met kijken en nog steeds valt het haar een beetje tegen wat voor sappigs er is gebeurd so far. Al bijna in slaap gevallen kijkt Rosa hoe Claire en Jamie op haar beeldscherm elkaar het ja-woord geven en zich daarna samen terugtrekken op de slaapkamer.

De eerste seksbeurt tussen de twee is na twee keer knipperen al klaar, maar gelukkig proberen ze het snel nog een keer. En deze keer wordt het langzamer en gedetailleerder in beeld gebracht. Rosie voelt zichzelf warmer worden wanneer Claire Jamie commandeert zijn shirt uit te trekken en hij dat diep in haar ogen kijkend voor haar doet. Als Claire zijn torso met de toppen van haar vingers aftast kan ze zijn huid bijna op haar eigen vingers voelen. Zijn strakke billen voelt ze in haar handen. Dan, als Claire voor hem gaat staan en aan het touwtje van haar onderjurk trekt, bedenkt ze dat zij dat is. Dat zij degene is die voor Jamie staat en haar onderjurk langzaam opentrekt waardoor haar borsten zichtbaar worden. En ze de jurk daarna van haar schouders op de grond laat glijden. Dat ze daar samen naakt en kwetsbaar tegenover elkaar staan en elkaar diep in de ogen aankijken. Hoe hij haar billen vastpakt en haar optilt op bed gooit en boven op haar klimt. Hoe hij haar hard neemt. En ze hem daarna opzij duwt en de rollen omdraait.

Haar naakte lichaam begint te kronkelen onder de lakens. Ze graait naast haar in haar nachtkastje en grijpt haar lievelingsspeeltje eruit. Met haar ene hand glijdt ze even tussen haar benen en verspreid ze wat vocht over haar clit. Haar andere hand drukt de SILA aan en laat hem een reis afleggen van haar nek via haar hals en borsten, waar ze zichzelf even plaagt door de sonische golven over haar tepels te laten gaan, verder naar beneden onder de deken langzaam tot aan de eindbestemming die zich tussen haar benen bevindt.

Rosa sluit haar ogen en bedenkt hoe Jamie boven op haar zit en haar armen omhoogduwt. Hoe hij haar diep in haar ogen aankijkt, haar gepassioneerd, diep en slordig zoent en daarna met zijn mond diezelfde weg over haar lichaam naar beneden aflegt. Hoe zijn mond over de binnenkant van haar dijen plagend steeds dichterbij komt. Hoe zijn kusjes als vlinders op haar kale vulvalippen landen. Hoe zijn grote ruwe handen haar benen uit elkaar duwen en haar billen vastpakken. Hoe zijn tong met een lange haal alles natmaakt. Hoe haar handen door zijn rossige krullen graaien en hem dieper in haar duwen. Hoe hij kreunt van genot als hij haar proeft. Hoe zij hem aanmoedigt door te gaan en hij daar gretig op ingaat.

Ze drukt de SILA op standje constant trillen en drukt ongeduldig de plusknop een paar keer in om de trilling sterkte te verhogen. Ze voelt haar kut samentrekken en terwijl ze houvast zoekt in de lakens raast een hoogtepunt al snel door haar hele lichaam.

Als ze haar ogen opent ziet ze Claire naakt op haar beeldscherm op haar rug in bed liggen. Haar perfecte borsten met nog harde tepels en haar zachte rode lippen doen meer met Rosie dan ze had verwacht. Voor het eerst voelt ze het na een orgasme opnieuw tintelen tussen haar benen en hoewel ze de SILA net had uitgedrukt, klikt ze hem toch nog een keer aan. Dit keer gelijk op een intense stand en terwijl ze Claire voor zich ziet, hoe haar borsten in Rosie haar gezicht duwen en haar lippen op haar mond drukken, plaatst ze het speeltje nog een keer op haar clit. Dit keer heeft ze geen tijd om een hele fantasie te verzinnen want gelijk voelt ze een tweede orgasme vanuit haar buik door haar hele lichaam razen.

Dan legt ze het speeltje uitgeput naast zich neer. Ze trekt de dekens die door alle intensiteit van haar afgegleden zijn weer over haar borsten en streelt zichzelf nog even terwijl ze kijkt hoe Jamie voldaan in slaap is gevallen. Ze voelt haar ogen zwaarder worden en krult ook helemaal voldaan in een bolletje op haar zij. Opeens snapt Rosie helemaal waarom iedereen zo’n fan is van deze serie. En ook van de SILA. Het is de ideale combinatie, alles wat je nodig hebt voor een avond met jezelf.


SILA shoppen met korting

Maak kennis met het allernieuwste speeltje van award winning sexual wellnessmerk LELO. SILA is een clitorisstimulator die is uitgerust met maar liefst acht standen. De sonische golven strelen je clitoris zonder dat er direct contact nodig is. De ‘mond’ is iets groter dan oudere stimulators waardoor je hele erogene zone wordt geprikkeld. Wel is de SILA verrassend klein en handzaam speeltje. Ze is waterdicht, dus ook ideaal om mee te spelen in de douche of in bad.

Shop tijdens mei Masturbatie Maand met 20% korting!

lelo sila

Hebben, hebben, hebben

Even wat praktische info. SILA is gemaakt van zacht siliconen, fluisterstil, volledige waterproof, USB-oplaadbaar en verkrijgbaar in Pink, Lila en Aqua.

LELO viert masturbatie maand met flinke kortingen op hun toys. SILA shop je nu van 3 tot 17 mei met 20% korting. Van €169 naar €135!

LELO biedt 10 jaar garantie, dus het gaat langer mee dan je dure smartphone.


lelo sila

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Beeld: LELO, Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy