Sexy Verhaal: Twee voor de prijs van één

door Izzy

Shit, het is al bijna vier uur. Er mag wel een klein wonder gebeuren wil ik op tijd zijn voor mijn afspraak. Ik baal van mezelf, want waarom lukt het me bijna nooit om op tijd weg te gaan? De hele middag houd ik er rekening mee en toch verlies ik vaak op het laatste moment de tijd uit het oog. Nog twee blokken. Ik stap zo snel mogelijk door zonder dat ik ga zweten. Want met zweetplekken tegenover een nieuwe klant zitten vind ik bijna nog gênanter dan iets te laat komen. Nog één blok. We hebben afgesproken in een lounge café, op verzoek van de klant. In de verte zie ik het gevelbord al opdoemen. Het is inmiddels één minuut over vier. Twee minuten later wandel ik zo nonchalant mogelijk het café binnen. Mijn hart bonst nog hard na, maar mijn ademhaling is onder controle. Ik scan de tafels en de banken.

“Hé, Margot.” De stem klinkt ergens bekend, maar ik kan het niet direct plaatsen. Met mijn ogen volg ik het geluid en pas als ik hem zie zitten besef ik wie hij is. In de tien jaren dat ik mijn vroegere buurjongetje niet heb gezien is hij behoorlijk veranderd. In positieve zin, weliswaar. De ietwat slungelige puber met zijn vlasbaardje is veranderd in een jonge man met brede schouders en een glad, egaal gezicht.
“David! Wauw, dat is lang geleden. Hoe is het met jou?”
Een lach breekt door op zijn gezicht. “Goed. Hoe is het met jou? Wat zie je er goed uit! Kom je bij me zitten?” Zonder op mijn antwoord te wachten pakt hij mijn hand en trekt me naast zich op de bank. Het complimentje en zijn aanraking doen mijn wangen kleuren. David ziet het. “Ik meen het, hoor.”
“Ja, ja. Voor mijn leeftijd zeker,” grap ik. “Trouwens, jij bent ook goed opgedroogd.”
Nu lacht David hardop. “Volgens mij ben je maar een paar jaar ouder dan ik, toch?” Hij heeft gelijk. Op mijn tweeëntwintigste ben ik op mezelf gaan wonen. David zal toen vijftien geweest zijn. Een onopvallende jongen. Nu kan ik wel naar hem blijven kijken, ik vind hem oprecht knap. Plotseling besef ik dat ik een afspraak heb hier. Ik schiet overeind.
“Shit, ik heb een afspraak hier en ik ben al te laat. Tot een volgende keer!” Snel draai ik me van hem af, maar zijn hand sluit zich weer om de mijne.

“Margot, ik bén je afspraak.”

Voor de tweede keer in een paar minuten zit ik blozend naast hem. Een goed begin, maar niet heus. Dan herpak ik mezelf, zet mijn zakelijke gezicht op en vraag David wat hij precies wil. “Wat ik precies wil?” Zijn ogen glinsteren ondeugend, maar dan lacht hij. “Geintje.” Hij vertelt hoe hij samen met een goede vriend een bedrijf is begonnen. Ze maken houten meubels op maat, van zware en hoogwaardige kwaliteit. Vandaar die gespierde schouders. Af en toe kijkt hij me net iets te lang aan. Ik kijk brutaal terug. Het creëert een aangename spanning tussen ons.

“Ik zoek dus iemand die een goede website voor me kan maken,” besluit hij zijn verhaal. Dat is wat ik doe, dus dat zou moeten lukken. Op mijn tablet laat ik verschillende voorbeelden zien. Hij schuift dicht tegen me aan en tuurt aandachtig naar het scherm. De spanning tussen ons is nu bijna tastbaar. Hoe zal hij zoenen? En hoe zullen zijn sterke handen op mijn lichaam voelen? Ik probeer mijn gedachten te negeren, maar dan legt David zijn hand op mijn knie.

“Wil je het bedrijf anders zien? Mijn pand zit hier om de hoek.” Als ik niet direct reageer trekt hij zijn hand terug en wappert de vraag weg. “Sorry, stomme vraag.”
Ik stop mijn tablet in mijn tas en streel plagend over zijn dijbeen. “Welnee. Ik wil je bedrijf graag zien.”

Ik zie helemaal niets van het bedrijf. We zijn nog maar amper binnen als de spanning niet meer te houden is. Ik hef mijn gezicht naar David op en voel onmiddellijk zijn lippen overal. Op mijn wangen, op mijn neus, in mijn hals, nog meer in mijn hals, hij maakt me helemaal gek. Ik wil met hem tongzoenen, ik wil zijn lichaam heel dicht tegen me aan voelen, ik wil dat hij zijn pik diep in me stoot. David zakt even door zijn knieën, tilt me op en loopt verder het pand in. Ik sla mijn benen om zijn middel en voel zijn erectie door zijn broek heen. Hij laat me zakken op een massieve, houten tafel en dan pas kust hij me vol op mijn lippen. Zijn tong zoekt de mijne. Eerst voorzichtig, dan steeds wilder. Heerlijk. Ik trek mijn shirt uit en David haakt mijn bh los. Steunend op mijn armen leun ik achterover en laat mijn borsten door zijn mond en handen verwennen. Hij weet verdomd goed wat hij doet.

“Doe je shirt uit,” gebied ik hem. Een prachtige torso komt tevoorschijn. Dan knoopt hij mijn broek los en tilt mijn billen even van de tafel. Ik ben helemaal naakt nu. David doet een stap achteruit en observeert me. “Je bent prachtig. Ik heb je altijd al een lekker wijf gevonden.” Ik wenk hem en bevrijd zijn erectie. Hij legt zijn handen onder mijn billen en zet zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Langzaam glijdt hij volledig bij me naar binnen. “Shit, Margot, wat voel je lekker!” Ik kan hetzelfde over hem zeggen, maar kom er niet aan toe. De buitendeur wordt opengetrokken en een man stapt naar binnen. Hij kijkt even verrast naar het tafereel en lacht. “Jullie hebben het goed voor elkaar samen!”

David moet ook lachen. Hij verslapt echter geen moment. “Dit is dus mijn compagnon en goede vriend Mick.” Ik steek mijn hand naar hem op. “Margot.” Mick is van dezelfde leeftijd als David en ziet er prima uit. Ik ben bloedgeil en voordat ik het besef rollen de woorden mijn mond uit. “Zin om mee te doen?”

Beide heren kijken me even verbaasd aan.
“Zeker weten?” vraagt David.

“Heel zeker.”
Mick komt naar ons toe en kleedt zich uit. “Mag ik je zoenen?” vraagt hij me. Ik knik. Hij buigt zich naar me toe en kust me teder. “Ik kan het nog niet helemaal geloven hoor,” verzucht hij, “wat een droom is dit.” Ik leg mijn vinger even op zijn lippen en trek hem dan naar me toe. Ik wil met hem zoenen, niet praten. David stoot zich ondertussen diep in me. Vier handen strelen mijn lichaam. Supergeil.

Ik kom overeind en stap van de tafel. David neemt mijn plek in. Ik ga voor hem staan en zuig aan zijn eikel. Dan laat ik zijn pik diep in mijn mond glijden. Boven me hoor ik goedkeurend gekreun. Ik steek mijn billen hoog in de lucht en Mick snapt het. Hij komt achter me staan en drukt zijn stijve pik moeiteloos bij me naar binnen. Zijn sterke handen klemmen zich om mijn heupen. Hij neukt me precies zoals ik het nu wil; hard en diep.

“Wat ben je ontzettend geil en nat,” kreunt Mick.
“Ben je wel eens door twee pikken tegelijk geneukt?” Davids stem klinkt schor. “Nee, maar ik zou het best willen.”
Hij legt zijn handen om mijn middel en tilt me omhoog, op zijn schoot. Mijn knieën steunen aan weerszijden van zijn lijf op de tafel. Ik laat me over zijn erectie zakken. Mick komt achter me staan en geeft me een tik op mijn billen. ‘Lekker ding,’ gromt hij.
David leunt achterover en trekt me naar zich toe. Hij kust me zachtjes en streelt over mijn rug.

“Ontspan je maar,” fluistert hij. Ik probeer het en voel hoe Mick vanaf de andere kant druk uitoefent. Hij duwt zijn eikel naast Davids pik bij me naar binnen. Ik adem hoorbaar uit en Mick drukt zich nog iets dieper in me. “Ooh!” Mijn vagina kan niet verder oprekken dan dit. De ingang voelt een klein beetje pijnlijk. Het maakt me enorm opgewonden. David kust me weer. Onze tongen spelen een bijna liefdevol spel. Om mijn heupen klemmen de vingers van Mick zich weer aan me vast. Oh shit, wat is hij van plan? Dat gaat nooit passen.

“Ben je er klaar voor? Het gaat wel passen hoor.” Het is alsof Mick mijn gedachten kan lezen. Dan rijt hij me in één beweging uiteen. Oef! Ik hap verschrikt naar adem.
“Alles oké?” vraagt David.

“Ja. Ja. Ik weet alleen even niet of het pijn doet of dat ik al tegen een orgasme aanzit. Ik weet wel dat ik het verdomd geil vind om zo extreem gevuld te worden.”

“Laat je maar lekker gaan.” David begint me te neuken. Mick gaat mee in zijn ritme. Dit is niet pijnlijk. Dit is pure geilheid, puur genot. Elke stoot brengt me op het randje van een orgasme. Zo lekker. Ik probeer het tegen te houden, maar als David met zijn vingers mijn clitoris begint te stimuleren is er geen houden meer aan. Mijn orgasme lijkt vanuit mijn tenen omhoog te komen. Ter hoogte van mijn vulva wordt een bom van genot ter ontploffing gebracht. “Ooooh!! Oóóóóh!” Alles pulseert. Ik laat me helemaal gaan, ik kan niet anders. David trekt me dicht tegen zich aan en houd me vast. De druk van de twee enorme erecties binnenin me zorgen voor een ongekende intensiteit. “Oooh jongens, wat is dit goddelijk!” Heel langzaam ebt de ontlading uit me vandaan. Ik kom omhoog en laat me op mijn knieën voor hen op de grond zakken. ‘Jullie beurt. Spuit maar lekker over me heen.’
Dat laten ze zich geen twee keer zeggen. Ze staan op knappen. Ik kijk naar ze. Wat een heerlijke mannen zijn het. Mijn handen kneden mijn borsten en even knijp ik speels in mijn tepel. “Kom maar.” Boven me klinkt gegrom en van twee kanten dalen stralen warm zaad op me neer.

De website voor het bedrijf mag ik maken, met als extra voorwaarde dat ik regelmatig even langskom om te kijken. En een paar minuten te laat komen vinden ze geen probleem. Als ik maar kom. Daar zorgen zij dan wel weer voor.

Dit verhaal is geschreven door: Izzy van der Horst (www.izzyvanderhorst.nl)

Meer Sexy Verhalen:

De hoofdact gemist (of toch niet)

In de auto (+podcast)

De Black box (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy