Sexy verhaal: Het naaktmodel

door Myrthe

Zoals elke les vroeg Sara zich ook nu weer af wat ze hier eigenlijk deed. Iedere week opnieuw moest ze zich hier naartoe slepen. Iedere week opnieuw kwam ze al na vijf minuten tot de conclusie dat ze er niets van bakte. En iedere week opnieuw wilde ze eigenlijk liefst ergens anders zijn.

Ze zat opnieuw weggedoken achter een schildersezel en probeerde onzichtbaar te zijn. De geur van acrylverf drong binnen in haar neus en herinnerde haar aan wat ze hier kwam doen. Haar lerares, een typische kunstenares met wilde roodgeverfde haren en wijde kleren aan met bloemenprint, deed toch haar best om Sara wat bij te leren en stimuleerde haar om nieuwe stijlen te proberen. De waarheid was dat Sara eigenlijk over geen greintje schilderstalent beschikte. Op zich was dat niet erg, zo waren er wel meer mensen, maar ze volgde deze lessen samen met een vriendin. Het was hun wekelijkse uitstapje samen – en ze wilde die vriendin niet ontgoochelen door plots niet meer mee te komen. Dus beet ze iedere week op haar tanden en telde ze de minuten af tot de les voorbij was en ze samen in een nabijgelegen cafeetje iets konden gaan drinken.

Haar vriendin had wel talent en slaagde er iedere keer in om tegen het einde van de les iets verrassends op het doek te toveren. Zelfs al moesten ze een rieten mand met fruit naschilderen. Of een boeket bloemen.

Ze zuchtte diep toen de lerares iedereen welkom heette. Wat zou deze keer het onderwerp worden? Een herfsttafereeltje met kastanjes en dorre bladeren? Een paar kannen en kruiken? Of een kaastafel? Sara probeerde een kreun van frustratie te onderdrukken.

De stem van de lerares klonk opgewonden toen ze de cursisten vertelde dat ze deze keer ‘iets speciaals’ zouden doen. Sara trok haar wenkbrauwen op. Ja ja, iets speciaals… Dat had de lerares hen ook gezegd die keer dat ze twee dode duiven moesten naschilderen.

“Ik ben zo terug”, zei de lerares en ze liep het leslokaal uit. Sara probeerde de blik te zoeken van haar vriendin, maar die zat in haar tekenboek te schetsen en had totaal geen aandacht voor wat rond haar gebeurde. Ze nam dan maar haar mobieltje en checkte snel even haar mails. Ze keek op toen het leslokaal zich vulde met geroezemoes en opgewonden gilletjes. De lerares liep opnieuw het klaslokaal in, op de voet gevolgd door… een reusachtige naakte man.

De man ging zitten terwijl de lerares haar leerlingen aanmaande tot stilte. Sara vond hem meteen woest aantrekkelijk. “Zoals jullie al kunnen raden, is dit vandaag het voorwerp dat we gaan schilderen.” Ze wees naar de reus die zich ondertussen had plaatsgenomen op de bank die centraal in het lokaal stond. De ogen van Sara werden groot toen ze zag hoe hij zelfbewust grijnzend alle leerlingen aankeek. Ondanks zijn naaktheid voelde hij zich duidelijk meer dan op zijn gemak. Of misschien was het dánkzij zijn naaktheid.

De lerares verloor zichzelf in een gepassioneerde uitleg over naaktschilderijen doorheen de eeuwen, maar Sara registreerde er niets van. Ze was te zeer in beslag genomen door het bestuderen van het naakte lichaam van de man. Ze wilde eigenlijk ongegeneerd staren naar wat zich tussen zijn benen bevond, maar dwong zichzelf om eerst zijn gezicht goed te bekijken. Hij had een vierkante kin, een Romeinse neus, uitgesproken jukbeenderen en ogen die zo donker waren dat ze bijna zwart leken. Zijn donkere haren waren strak achterover gekamd en blonken van de gel. Hij straalde gevaar uit en Sara wist dat het, ondanks zijn knappe gelaatstrekken, precies dat was waar ze zich tot aangetrokken voelde. Haar hart begon sneller te kloppen op het moment dat ze zich voorstelde dat hij haar kuste, ruw en vol begeerte. Ze zou, met haar één meter zestig, opgeslokt worden door zijn omhelzing.

man in white shirt frankfurt

Zijn bovenlichaam was gespierd en glad. Er was geen sprietje borsthaar te bekennen. Ze beeldde zich in hoe ze haar handen over de zachte huid van zijn hals zou laten glijden, over zijn schouders en dan over zijn borstkas, hoe haar wijsvinger rond zijn tepel zou draaien, er aan zou trekken en er op zou duwen. Ze hoopte dat hij zou grommen en grauwen terwijl ze dat deed, als een jonge leeuw.

Zijn penis lag slap op zijn bovenbenen, maar verraadde nu al de indrukwekkende proporties die hij kon aannemen in stijve toestand. Ook rond zijn intieme zone was geen haartje te bespeuren, hij was ook daar helemaal geschoren en glad. In haar gedachten werd zijn penis stijf zodra ze hem aan zou raken, en minstens achttien centimeter lang. Ze stelde zich voor hoe het zou voelen om zijn erectie in haar mond te nemen, haar tong te laten glijden over de volledige lengte ervan. Hij zou haar hoofd tussen zijn handen nemen, haar dwingen om zijn erectie helemaal in haar mond te nemen, op zijn ritme. Zijn eikel zou tegen het achterste van haar keel duwen, ze zou bijna kokhalzen, de tranen zouden in haar ogen springen, maar ze zou volhouden. Ze zou blijven doorgaan, net zolang tot ze voelde hoe zijn eikel nog groter werd en ze de prijs van haar inzet kon smaken in haar mond. Ze zou slikken, zonder een seconde te twijfelen. Daarna zou hij zijn dankbaarheid tonen door zijn tong over haar hele lichaam te laten glijden, doelbewust naar dat ene plekje tussen haar benen. Ze zou compleet willoos zijn op het moment dat hij haar benen uit elkaar zou duwen en zijn lange tong met grote halen tussen haar schaamlippen door zou laten glijden. Hij zou een bovengemiddeld lange vinger bij haar naar binnen duwen, op zoek naar haar G-spot. Op het moment dat hij die gevonden had, zou hij haar daar blijven plagen, terwijl hij met zijn tong een directe aanval pleegde op haar clitoris.

Terug in het leslokaal voelde ze hoe haar hele lichaam verlangen was geworden. Ze wilde deze man, maar nog meer wilde ze dat hij háár wilde. Haar hart klopte onrustwekkend snel en ze ademde zwaar en gejaagd. Ze dook opnieuw veilig weg achter haar schildersezel, maar de begeerte woedde te hard in haar binnenste en zo onopvallend mogelijk keek ze langs het canvas in zijn richting. Iedere keer opnieuw.

De reus ging een paar keer verzitten, zocht naar een positie die comfortabel genoeg was om die twee uur te blijven aanhouden, maar Sara had door dat hij vooral ook naar een positie zocht waarin hij er op zijn best uitzag. Iedere ademteug die hij nam, nam hij bewust, zodat zijn borstkas nog breder werd dan die al was. Nog geen enkele keer had hij in haar richting gekeken, maar toch voelde het alsof hij het speciaal voor haar deed. Alleen voor haar.

Toen de lerares eindelijk haar uitleg afgerond had, begonnen de leerlingen met het maken van een paar vlugge schetslijnen die de basis zouden vormen voor hun schilderij. Sara nam een staafje houtskool en trok snel een paar lijnen, maar wist al terwijl ze nog bezig was, dat het weer nergens op zou gaan lijken. Ze zuchtte gefrustreerd en gluurde opnieuw naar hem.

En toen leek het plots alsof ze iemand anders werd, alsof niets er nog toe deed.

Ze stond recht, trok met een paar vlotte bewegingen al haar kleren uit en liep toen helemaal naakt in zijn richting. Ze merkte het niet eens dat haar medeleerlingen verbaasd door elkaar heen begonnen te praten, dat de lerares geschrokken een hand voor haar opengevallen mond sloeg en dat haar vriendin hysterisch haar naam aan het roepen was.

Ze ging met haar benen wijd uit elkaar bovenop hem zitten en voelde hoe zijn penis groeide tot veel méér dan achttien centimeter.

Beeld: Unsplash

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy