Waarom je wel een naaktfoto moet maken, maar ‘m niet moet versturen

door Maaike

We zijn allemaal wel eens in een stoute bui, ook jij. Op zulke momenten voel je je hotter than hell en ben je wel in voor een potje sexting. En daar hoort natuurlijk een sexy foto bij. Toch zitten er heel wat risico's aan het – letterlijk – blootgeven van jezelf op beeld. Wij geven vijf redenen waarom je wél een naaktfoto moet maken, maar 'm niet moet versturen.

Waarom je wél een naaktfoto moet maken….

1. Het geeft je zelfvertrouwen een boost

Je mag best eens in de spiegel kijken en denken 'wow, I'm looking good!' Met of zonder lingerie: je lichaam is prachtig en het is mooi om dat vast te kunnen leggen. Telkens als je naar deze sexy foto's van jezelf kijkt, krijgt je zelfvertrouwen een boost en misschien accepteer je je lichaam dan wat meer, mocht je hier zo nu en dan nog mee struggelen. Your body is worth it!

2. Het is de perfecte reden om nieuwe lingerie te kopen

Sexy op de foto betekent (in sommige gevallen) sexy lingerie. Ben jij in de mood om jezelf van je pikantste kant te laten zien? Scoor dan wat mooie lingerie-setjes. Een heel goede reden om je lingerielade weer aan te vullen met nieuw kant, satijn of jarretels! Zonde als niemand deze kan zien… Toch? *wink*

3. Spanning on point

Juist omdat het zo fout is, is het ook zo spannend en sexy. Do we need to say more?

Lees hier hoe je de perfecte naaktfoto maakt!

4. Actie, reactie

De reactie van je lover zal is het allemaal waard! Je lover zal even goed in zijn/haar handjes knijpen wanneer je hem/haar verrast met een sexy foto. En je weet wat ze zeggen: actie = reactie.

5. Long Distance Relationship

Als je een long distance relationship hebt, zit kan het soms lang duren voordat jullie elkaar weer naakt zien. Een nude zal ervoor zorgen dat jullie nog meer naar elkaar zullen verlangen…

naaktfoto

…Maar 'm niet moet versturen

1. Er kan misbruik van gemaakt worden

Het delen van je naaktfoto brengt de nodige risico's met zich mee en kan zelfs helemaal uit de hand lopen. Denk voordat je je foto met iemand wilt delen eerst aan de gevolgen. Zo kan je foto worden doorgestuurd of kun je zelfs gehanteerd worden. Better save than sorry!

2. There's no way back

Als je eenmaal nudes hebt gedeeld met iemand betekent dit dat er no way back is. Door een hack of wraakactie van je ex kunnen je foto's online belanden. Je wordt door recruiters fanatiek gegoogeld, en je wilt niet dat je toekomstige werkgever jou in lingerie ziet en zich daarom in zijn koffie verslikt, right?

3. Het kan in verkeerde handen komen

Wees niet naïef als iemand om een foto zonder kleding vraagt. In een fractie van een seconde kan je foto gedeeld worden met de buitenwereld. Ga daarom eerst voor jezelf na of je degene aan wie je een naaktfoto wil versturen écht te vertrouwen nog belangrijker: sta zelf ook achter het versturen van je foto. Vertrouw je die persoon 100%, let er dan nog op de je #geenhoofd erop zet.

4. Trust issues

Vertrouw niet gelijk de allereerste Tinder-match. Wanneer het fout gaat, kun je last van trust issues krijgen en dat verdien je niet.

5. Think about it

Dus, mocht je na de eerste vijf stappen denken 'I'll go for it!', gebruik je volle verstand en denk na over de gevolgen! You never can go back

Meer over sexting:

Sexting 2.0: verleiden met emoji's

Sexting tips op de werkvloer

Sexting: wat vinden mannen nou écht sexy?

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy