Sexy Verhaal: Het broertje van de baas (+podcast)

door Saskia


Wat bezielde me?! Naja, dat weet ik eigenlijk wel… Ik was geil en hij was daar… Zo simpel is het eigenlijk gewoon. Gooi nog flink wat alcohol en een scheutje euforie in de mix en je hebt een heerlijke schandalige cocktail van een avond…nacht.

Het begon dus allemaal bij dat verjaardagsfeestje van mijn baas, nadat we diezelfde dag nog een mega belangrijke presentatie voor onze grootste klant hadden gedaan. Hij was super goed verlopen en iedereen was heel enthousiast, vandaar de euforie. En vandaar ook dat we om 13:00 onze eerste glas bubbels al achterover hadden getikt en het vanaf toen eigenlijk al heel hard ging met de drank.

Mijn baas vierde haar verjaardag diezelfde vrijdagavond op kantoor. We hadden met z’n allen wat slingers meegenomen en een taart geregeld en ze had zelf een paar dozijn aan bubbels meegebracht zodat we wel even door konden. Halverwege de avond kwam er nog een Uber mannetje pizza’s brengen en dat is eigenlijk alles wat ik nodig heb voor een ideale avond.

Het was dan ook super gezellig. Naast wat collega’s was er ook wat aanhang, wat het eigenlijk alleen maar leuker maakte. Twee collega’s hadden een vriendin langs laten komen en ook het broertje van mijn baas was erbij. Tja… en daar ging het fout.

Het is al laat op de avond – of vroeg in de ochtend, het is maar net hoe je het bekijkt – en we zijn nog maar met een klein groepje over. Drie vrouwelijke collega’s, mijn baas, Job (haar broertje) en ikzelf. Allemaal redelijk aangeschoten. De muziek is harder gezet en het gezellige kletsen maakt plaats voor melige dansjes en twerk contesten.

Ik loop op de gang terug van de wc als ik Job tegenkom. We hebben oogcontact, hij kijkt ondeugend en komt dichter bij me staan. De muziek is ook hier goed te horen dus automatisch begin ik een beetje met hem te dansen. Maar al snel voel ik zijn hand via mijn heup over de gladde stof van mijn jurk naar achter afdwalen. Dit voelt allemaal veel te goed. Hij trekt me nog iets verder naar zich toe en voor ik het weet voel ik zijn lippen op die van mij. Een onschuldige kus loopt al snel uit op een gretige tongzoen, totdat ik besef wat ik aan het doen ben en hem van me af duw. Met mijn armen houd ik hem op afstand.

“Wat? Waarom niet?” vraagt hij verbaasd. Alsof het overduidelijk was dat dit zou gaan gebeuren.

“Wat dacht je van het feit dat je het broertje van mijn baas bent, dat we op mijn werk zijn, dat er elk moment iemand de gang op kan lopen.” Proest ik uit voordat ik langs hem terug de ruimte in wil lopen. Maar hij houdt me tegen en opnieuw vindt zijn tong die van mij. Het is allemaal veel te lekker en ik ga er in eerste instantie dan ook weer gretig op in, maar dan ruk ik me echt los en vlucht ik naar binnen.

Het is bloedheet in de kantoorruimte en ik zoek dan ook regelmatig de koelte van de gang op. Is het omdat ik wil dat hij me volgt? Ik heb geen idee. Ik heb sowieso even geen idee meer waarom ik doe wat ik doe en wat ik eigenlijk wil. Flirten doe ik altijd en Job was vandaag een easy target, maar verder dan dat was ik absoluut niet van plan te gaan. Maarja, nu dat toch al mislukt is…

Hij volgt me inderdaad weer en gelijk staan we weer te tongen in de gang. Het is ook veel te lekker om mee te stoppen. Het zou bizar zijn als de anderen het nu nog niet doorhadden, maar toch houd ik hoop. Ter vergeefs, merk ik al snel. Want als ik even later weer terugloop voel ik me zwaar bekeken. Maar niemand zegt iets dus ik doe net alsof er niks aan de hand is.

Het is inmiddels al midden in de nacht en bijna iedereen is even naar buiten gegaan om te roken of een frisse neus te halen. Ik begin op te ruimen en loop het keukentje in. Opeens staat Job achter me. Gelijk zijn z’n handen overal. Ze glijden van mijn borsten over mijn buik naar mijn heupen verder naar beneden. De stof van mijn jurk is zo dun dat hij gemakkelijk tussen mijn benen glijdt. Zijn tong verkent ondertussen mijn nek en vindt mijn oorlel. Het is zo verleidelijk hieraan toe te geven. Ik draai me om en glijd met mijn tong diep zijn mond in. Ik kan het niet laten even op zijn lip te bijten, waarschijnlijk net te hard maar het kan me niet schelen. Als hij met zijn hand tussen mijn benen begint te bewegen hap ik naar adem. Ik ben zo fucking nat. Net als ik een hele zwakke poging doe hem tegen te houden wanneer hij onder mijn jurk probeert te komen, hoor ik stemmen dichterbij komen en duw ik hem weer van me af.

“Was het lekker?” vraagt Sophie, één van mijn collega’s even later plagerig als we even alleen staan. O nee, denk ik, wat heb ik gedaan. Maar ze verzekerd me ervan dat onze baas het alleen maar heel grappig vindt. Het stelt me gerust, maar hij blijft nog steeds heel jong en ik blijf nog steeds heel aangeschoten en het blijft nog steeds op kantoor…

Als ik Job even later met Sophie en een andere collega zie kletsen kom ik naast hem zitten. Terwijl we daar aan het kletsen zijn begint hij met mijn lichaam te spelen. Zijn hand glijdt van mijn dij naar mijn billen over mijn schouder waar hij van bovenaf mijn jurk in glijdt en even in mijn tepel knijpt. Alsof ik nog niet geil genoeg was.

“Ga je mee?” Fluistert hij in mijn oor. Het feest loopt duidelijk tegen zijn eind en het idee dat ik in deze staat naar huis ga is niet te doen.

“Oké.” Knik ik dan ook. Ik heb het amper gezegd of hij vliegt op en loopt weg.

Ik ontmoet hem weer bij de wc waar we samen het kleine niet zo heel schone hokje induiken. Maar het kan me op dit moment weinig meer schelen. Al snel glijdt hij met zijn hand onder mijn jurk mijn broekje in. Ik klamp mezelf aan hem vast omdat mijn benen me niet meer houden. Ook mijn adem heb ik niet meer onder controle en ik hijg en kreun in zijn oor van genot. Mijn hand glijd zijn broek in, over zijn billen, verder naar voren. Ik wil hem in me. Ik draai me om en ik ben zo nat dat hij gemakkelijk naar binnen glijdt en begint te stoten. Ik ben ongeduldig en wil komen. Terwijl ik met mijn ene hand tegen de muur aan leun glijd ik met mijn andere hand tussen mijn benen. De opbouw is zo lang en zo geil geweest dat ik mezelf amper hoef aan te raken om een dof hoogtepunt te bereiken. Ik schok nog even na maar ben er dan al snel klaar mee.

Zonder hem verder aan te kijken loop ik de wc uit.

Als ik zie dat bijna iedereen al naar buiten is pak ik snel mijn spullen.

Dit wordt nog heel ongemakkelijk op het werk, maar totally worth it.

Meer Sexy Verhalen:

Een wilde zomeravond (+podcast)

Familiezaken

Hotelkamer

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy