Sexy Verhaal: Hotelkamer

door Myrthe

Ze lag helemaal naakt op haar buik. Op het tweepersoonsbed in de ouderwetse hotelkamer, waar ze pas een paar minuten daarvoor was ingecheckt. Ze haalde diep adem. Het zou nu niet lang meer duren voor ook hij de met daglicht overspoelde kamer binnen zou komen en alleen al die gedachte was genoeg om al haar zintuigen op scherp te stellen en haar hele lijf te doen ontbranden van verlangen. Ondanks haar gespitste oren kon ze vooralsnog geen enkel geluid uit de gang opvangen. Ze haalde diep adem, omknelde het zachte, in wit hotellinnen gehulde kussen nog wat harder en voelde hoe het gekriebel in haar onderbuik steeds nadrukkelijker werd. Zacht gekreun ontsnapte haar en ze moest moeite doen om stil te blijven liggen. Voorzichtig duwde ze haar dijen wat dichter tegen elkaar aan, in de hoop op die manier niet al te veel prijs te geven van haar opwinding.

Net op dat moment hoorde ze een klikje en ging de deur van de kamer open. Ze verstijfde, voelde onmiddellijk hoe zijn aanwezigheid de ruimte vulde. Een fractie van een seconde voelde ze zich vreemd kwetsbaar.

‘Hou je ogen dicht’, hoorde ze hem bevelend zeggen en ze volgde zijn instructie zonder erbij na te denken. Hier deed ze maar beter wél wat hij zei. Buiten deze hotelkamer deed ze dat niet, nooit. Maar hier dus wel. Voor deze ene keer. Het doel heiligt de middelen.

Ze bleef met haar ogen dicht en zonder te bewegen liggen op het bed. Toen hij haar een vluchtige zoen in haar nek gaf, streelde zijn warme adem haar huid. Ze kreeg er kippenvel van en zonder dat ze het in de gaten had, zuchtte ze diep. ‘Ssst’, fluisterde hij dwingend in haar oor en hij liet zijn tong zich een weg banen van haar hals, langs haar ruggengraat, tot aan de bolling van haar kont. Ze verzette zich tegen de neiging om die wat omhoog te duwen, omdat ze wist dat hij daardoor net níet zou doen wat ze zo graag wilde dat hij deed. Terwijl hij met zijn handen de contouren van haar lichaam volgde, bleven zijn lippen hier en daar enkele seconden plagend ter plaatse hangen. Hij bespeelde haar lijf meesterlijk, beroerde alles, behalve de plekjes waar ze verlangde om door hem aangeraakt te worden. O, wat was hij gemeen. Maar o, wat vond ze het heerlijk. Bij die gedachte berispte ze zichzelf.

Ze moest deze zelfgekozen kwelling even ondergaan, in gedachten houden waarom ze het deed en vooral niet te veel opgaan in het moment. Hoe moeilijk dat ook was, zelfs nu al.

Ze hield haar adem in en voelde hoe hij het met zijn handen over haar dijen streelde. Het gloeiende gevoel tussen haar benen werd nadrukkelijker, maar ze probeerde het te negeren. Het was verloren moeite omdat hij precies op dat moment een speelse tik tegen haar billen gaf. Shit, dat was dus de manier waarop hij het ging spelen. Ze onderdrukte een kreun. Ze was op alles voorbereid, behalve op dit. Als hij maar niet had gemerkt dat dit haar zwakke plek was. Ze wachtte gespannen af, zette zich schrap voor het geval er nog meer billenkoek zou volgen. Het was vooral zaak om haar reactie erop in toom te houden, hem op geen enkele manier te tonen hoe ze verlangde naar die heerlijke mengeling van pijn en genot. Ze ontspande heel even toen bleek dat het bij die ene verdwaalde klets zou blijven. Crisis afgewend. Voorlopig in ieder geval.

Ze kreeg niet langer de tijd om daar bij stil te staan. Met een felle beweging trok hij haar kont omhoog en stootte onmiddellijk hard en onverbiddelijk bij haar binnen. Ze graaide met haar handen in de lakens, klemde ze vast in haar vuisten, op die manier pogend haar concentratie niet te verliezen.

Zijn handen omknelden haar borsten, zo hard dat het pijn deed. Ze liet hem het ritme bepalen en probeerde er niet te veel in mee te gaan, het in de plaats daarvan te ondergaan. Zijn ademhaling versnelde en ze merkte dat ze zelf ook dieper en dieper begon te ademen. Even was er alleen maar dit. Op het moment dat ze hoorde hoe hij met diep gegrom klaarkwam, voelde ze hoe ze zelf ook bijna over de rand werd geduwd, maar ze verzette zich ertegen met het laatste beetje wilskracht dat ze in zich had.

Toen ze voelde hoe hij van haar af gleed, haalde ze opgelucht adem. Hard, ruw, kort, en zonder zelf klaar te komen, het was allemaal precies gegaan zoals ze het had gewild.

Toen hij wat later in een diepe slaap verzonken was, zijn mond halfopen, pakte ze het kleine cameraatje dat half verscholen zat achter het gedateerde televisietoestel en zette het uit. Ze wierp hem nog een laatste zelfgenoegzame blik toe en trok de deur van de muffe hotelkamer voldaan achter zich dicht.

Meer sexy verhalen:

De hele nacht lang (+podcast)

Een heerlijke zomer

De zweep erover (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy