Sexy Verhaal: De hele nacht lang (+podcast)

door Saskia


Ik plof naast hem in bed en laat een hele diepe zucht. Ik ben kapot. Het was een belachelijk drukke dag op het werk vandaag. Ik heb echt een fantastisch team waarmee ik mag werken, maar soms moet er gewoon geknald worden, zoals vandaag. En na een belachelijk lange werkdag moest ik voor mijn werk ook nog langs een boekpresentatie om daar vervolgens een artikel over te schrijven. Uiteindelijk was ik pas middennacht thuis en omdat er alleen veel drank op de boekpresentatie was, maar amper eten, was ik uitgehongerd en plunderde ik thuis dus nog even de voorraadkast. Ik eindigde met een zak chips, crackers kaas en een reep chocola op de bank.

Het is dus pas tegen enen wanneer ik naar de slaapkamer loop, al mijn kleren van me af op de grond laat glijden en naast Ray ons bed in stap.

“Hi.” Ray draait zich op zijn zij en kijkt me glimlachend aan. “Hoe was het?” Ik had verwacht dat hij al wel zou slapen, maar hij heeft duidelijk op me gewacht want hij klinkt nog klaarwakker.

“De boekpresentatie? Ja top, echt heel interessant, maar het duurde wel echt te lang. En er was bijna geen eten!” Mompel ik terwijl ik comfortabel op mijn buik ga liggen.

Hij moet lachen. Ray weet hoe mijn leven eigenlijk om eten draait en ik niet langer dan drie uur zonder kan.

“Ach gossie, je hebt het ook zo zwaar.” Hij zegt het enigszins sarcastisch, maar ik weet dat hij het meent.

Met zijn hand gaat hij over mijn rug en streelt hij me even. Ik geniet er altijd zo van als hij dat doet, ik kom helemaal tot ontspanning en laat mijn hoofd in mijn kussen zakken. Als snel voel ik zijn hand echter klam worden. Dat kan maar één ding betekenen. Ik grom waarschuwend. “Schatje, ik wil echt heel graag, maar ik kan niks meer.”

“Je hoeft niks te doen schatje. Ik doe alles voor je.” Hij klimt bovenop me en glijdt met zijn handen van mijn schouders naar beneden waar hij mijn billen tegenkomt. Hij begint ze gelijk stevig te masseren. Ik kronkel gelijk onder hem en kreun aanmoedigend. Met mijn handen zoek ik de spijlen boven mijn hoofd om me aan vast te houden.

Met zijn duimen duwt hij mijn billen uit elkaar en glijdt er met zijn vinger tussen. Hij zakt met zijn duimen verder naar beneden en masseert mijn vulvalippen. Met een vinger glijdt hij er tussen om te voelen hoe nat ik ben. “Hmm, zo nat, zo geil.” kreunt hij. Hij duikt met zijn hoofd tussen mijn benen, duwt mijn billen iets omhoog en ik voel zijn tong over mijn clit, langs alle openingen heen en weer gaan. Hij blijft heen en weer gaan en ik voel mezelf soppen in mijn eigen vocht en dat van hem. Hij zuigt aan mijn clit en ik geniet intens. Dan voel ik zijn lul tussen mijn billen. Hij trekt ze uit elkaar en klemt zijn pik ertussen waarna hij met zijn heupen heen en weer gaat. Langzaam glijdt hij tussen mijn vulvalippen waar hij heen en weer over mijn clit gaat en ik wordt helemaal gek. Ik wil nu al komen, maar hij heeft duidelijk iets anders in gedachten. Hij glijdt een klein stukje bij me naar binnen en blijft daar heen en weer gaan voordat hij dieper in me glijdt. Met zijn handen vindt hij mijn borsten en gebruikt ze als houvast om in me heen en weer te gaan.

“Hmmm…zo lekker. Ik kan uren doorgaan zo. De hele nacht lang.” fluistert hij in mijn oor.

Hij glijdt weer uit me en opnieuw tussen mijn billen. Zo blijft hij heen en weer gaan tussen mijn billen, over mijn clit, bij me naar binnen en er tergend langzaam weer uit. Ik word helemaal gek, geniet zo intens van deze verwennerij en kronkel en kreun onder hem als aanmoediging om vooral niet te stoppen.

Totdat ik het echt niet meer houd en ik hem smeek of ik mag komen. “Alsjeblieft.” Kreun ik uit. Ik kantel mijn heupen iets naar achter en hij glijdt voor de zoveelste keer moeiteloos bij me naar binnen.

“Ik laat je zo hard komen. kreun voor me. Schud voor me.” Moedigt hij me aan. Mijn handen klemmen zich nog strakker om de spijlen, ik voel mijn nagels in mijn handpalmen drukken en mijn adem gehaaster worden. “Ja, fuck ja.” roep ik uit als ik een gigantisch orgasme voel aankomen. Hij blijft met zijn heupen bewegen terwijl hij in me heen en weer gaat en moet het minutenlang volhouden omdat mijn orgasme zo lang aanhoud. Ondertussen voel ik zijn vocht in mij lopen, terwijl mijn eigen orgasme maar doorgaat.

Uiteindelijk laat ik me helemaal verzadigd en uitgeput in het bed zakken. Van de de nacht is niet veel meer over. Maar hee, wie heeft er slaap nodig als je ook zo heerlijk genomen kan worden…

Meer sexy verhalen:

Een heerlijke zomer

Cunnilingus

De zweep erover (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy