Sexy verhaal: Drankje in de stad of toch liever thuis? (+podcast)

door Jet

Terwijl ze haar kanten lingerie aantrekt kijkt ze op de klok. Hoe krijgt ze het toch altijd voor elkaar om te laat te komen? Snel trekt ze haar spijkerbroek en een simpel shirtje aan. Verdomde dates ook altijd. Ze hoort haar telefoon gaan, dat zal hem zijn. “Hey! Je bent er al zeker?”, vraagt ze terwijl ze haar telefoon onhandig tussen haar schouder en hoofd klemt, zodat ze haar kastanjebruine haren ondertussen kan vlechten. “Ja, ik ben dus nog thuis. Kan je anders hierheen komen? Dan lopen we samen naar de stad?” Als de afspraak is gemaakt, hangt ze snel op. Ze vertelt haar dates liever niet waar ze woont, maar nu kan het even niet anders. Ze had de tijd helemaal verkeerd ingeschat, de les bij sportschool duurde toch langer dan verwacht.

Ze loopt naar de deur als de bel gaat. Als ze de deur open doet schrikt ze van wat ze ziet. Wauw, veel knapper dan op de foto’s. Dat is nieuw. Chris, zo heet hij, is onwijs lang en heeft een baard, een opgeschoren hipster kapsel en hij draagt een geruite blouse. Beetje standaard, maar ze kan het er wel op. “Kom binnen!”, zegt ze blij. Als ze hem wat wijn aanbiedt en een rondleiding door het huis geeft, begint ze het idee te krijgen dat ze niet per se weg hoeven. Ze installeert hem op de bank en ze kletsen over van alles en nog wat. “Wilde je nog wat gaan drinken?” vraagt hij lachend, terwijl hij naar de klok kijkt. “Drank zat hier, toch?” zegt ze lachend en loopt naar de keuken om nog een fles wijn te halen. Shit, hoe langer ze naar hem kijkt, hoe leuker hij wordt. Vooral omdat het gesprek zo soepel loopt. Als ze zich weer naast hem installeert, kijkt hij haar serieus aan. “Heb jij enig idee hoe knap jij bent?” vraagt hij op serieuze toon, terwijl hij met zijn hand een lok achter haar oor schuift. “Heul knap.” grapt ze, terwijl ze hem heel blij aankijkt. Hij lacht en geeft haar zacht een kus op haar mond. Voorzichtig zoent ze hem terug. Met zijn handen pakt hij haar gezicht vast en zoent haar langer. Ja, dit gaat wel goed komen, denkt ze bij zichzelf. Ondertussen gaat ze met haar handen door zijn haar en begint heviger te zoenen. Voorzichtig trekt hij haar op zijn schoot. Ze stopt met zoenen en lacht voorzichtig naar hem. Dan gaat ze met haar tong over zijn onderlip en bijt er vervolgens zachtjes in. Ze voelt hoe hij zijn nagels in haar rug zet en sneller begint te ademen. Hij gaat met zijn handen onder haar shirt en trekt dan het shirt over haar hoofd. Hij kijkt naar haar borsten en begint ze te zoenen terwijl hij met zijn handen haar bh losmaakt. Zuchtend komt ze op haar knieën zitten waardoor ze haar borsten meer in zijn gezicht drukt. Ze trekt zachtjes aan zijn haar. Met haar handen gaat ze naar beneden en trekt zijn shirt uit. Gespierd is hij niet, juist vrij smal, maar wel onwijs sexy. Met haar handen streelt ze zijn borsthaar en begint hem in zijn nek te zoenen. Opeens pakt hij haar beet en gaat staan. In één beweging tilt hij haar van de bank. Snel slaat ze haar benen om hem heen.

Bij de vensterbank aangekomen, zet hij haar op de rand. Ze woont op de eerste verdieping en de gordijnen zijn niet dicht. Ze kijken uit op een drukke weg. Hij begint haar broek los te knopen en trekt hem uit. “Je bent zo sexy in kant.” fluistert hij in haar oor terwijl hij met zijn hand haar slipje ingaat. Ze klemt haar benen weer om hem heen, terwijl ze zijn vingers over haar clitje voelt gaan. Ze kreunt hard als hij bij haar naar binnen glijdt. “Ik wil dat mensen het horen.” fluistert hij in haar oor terwijl hij het raam op een kiertje zet. Opnieuw glijdt hij met zijn vingers diep bij haar naar binnen waardoor ze zich niet in kan houden. Het is al laat dus er zijn weinig mensen op straat maar de mensen die langslopen, hoort ze stil vallen. Fuck, ze hebben haar gehoord. Hij haalt zijn hand uit haar broekje trekt meteen haar broekje uit. Als hij ook zijn eigen broek uittrekt, ziet ze hoe hard hij is. Ze wil hem ook plezieren, maar hij geeft haar geen kans. Hij trekt haar naar zich toe en laat zich bij haar naar binnen glijden. De eerste stoot is al vrij hard en ze bonkt tegen het raam aan. Ze hoort de mensen mompelen beneden. “Ze weten nog niet waar het vandaan komt.” fluistert hij lachend als hij haar vertwijfelde gezicht ziet. “Maar daar gaan ze wel achterkomen.” Wederom stoot hij hard in haar en kreunt ze luid. 

“Het komt van boven” hoort ze een jongen zeggen. De twee jongens op straat lopen wat naar achter en zien de twee voor het raam. Chris lacht en tilt haar op. “Ze hebben wel genoeg gezien”, zegt hij lachend en legt haar op de bank. Vervolgens glijdt hij weer bij haar naar binnen en stoot steeds sneller. Het gevoel is zo goed, ze grijpt met haar handen de kussens vast en laat hem al het werk doen. Ze kreunt steeds harder. Hij legt zijn handen om haar billen en tilt haar wat omhoog, hij komt nog dieper. Hij trekt haar omhoog, draait haar om en legt haar over de bankleuning. Zachtjes gaat hij met zijn hand van haar billen richting haar kutje. Met zijn vingers begint hij weer rustig over haar clitje te wrijven. Hij leunt over haar heen, verplaatst zijn hand voor haar been langs en laat zijn stijve vervolgens weer diep in haar glijden terwijl hij haar clit tussen zijn vingers draait. Ze kreunt het uit. Fuck, ze komt nooit klaar van het penetreren, maar als hij zo doorgaat… “Je hebt echt een heerlijk kutje”, fluistert hij in haar oor. Hij begint weer steeds harder te stoten, terwijl hij haar blijft stimuleren. Ze komt omhoog en draait zich om. Hij gaat weer zitten en ze klimt bovenop hem. Even kijken ze elkaar aan. “Je bent zo lekker”, fluistert zij in zijn oor en laat hem weer langzaam in haar glijden. Ze hoort hem hard kreunen. Zij begint met haar heupen te draaien. Ze bijt in zijn nek, hij knijpt in haar borsten, ze zet haar nagels in zijn rug en hij bijt zachtjes in haar oorlel. Hij tilt haar weer op en legt haar neer op het vloerkleed voor de bank. Dan begint hij haar weer keihard te neuken. Ze schreeuwt het uit. Hij stoot steeds harder terwijl hij zijn ene hand onder haar hoofd heeft en met de ander in haar bil masseert. “Ik ga komen”, hoort ze hem kreunen in haar oor en ze voelt hoe zijn warme zaad haar kutje vult. Hijgend gaat hij naast haar liggen op het vloerkleed, uitgeput maar voldaan kijken zij elkaar aan. Man, wat was dat goed. “Zullen we een douche nemen?” fluistert hij in haar oor.

Als ze het water over haar borsten laat glijden, komt hij bij haar staan. Hij drukt zich tegen haar aan en samen genieten ze van het warme water. Hij begint haar weer zachtjes te zoenen. Van haar natte lippen gaat hij naar haar nek, hij kust haar schouders, haar borsten, haar buik. Hij gaat steeds meer naar beneden. Dan duwt hij haar zachtjes met haar rug tegen de muur. Hij slaat haar benen over zijn schouders, zodat ze op zijn schouders zit. Dan pakt hij haar billen beet en duwt haar kutje naar zijn gezicht. Zachtjes begint hij haar lippen te zoenen en zuigt teder aan haar clitje. Ze kreunt binnensmonds terwijl ze geniet van zijn natte, warme tong op haar clit. Dan laat hij voorzichtig een vinger bij haar naar binnen glijden. Weer kreunt ze hard. 

Hij kijkt haar aan. “Nu is het jouw beurt”, zegt hij lachend, hij wijst naar de douchekop. Ze pakt de douchekop van de houder en geeft het aan hem. Hij zet ‘m op de middel harde stand en richt ‘m op haar kutje, terwijl hij met zijn andere hand haar blijft vingeren. Ze voelt de warme stralen op haar clitje terecht komen. Ze zucht diep en geeft zich over aan het gevoel. Hij haalt de straal van haar kutje en begint haar weer te likken. Haar benen beginnen te trillen, ze zit nog steeds op zijn schouders dus kan nergens op leunen of zich schrap zetten. Ze begint steeds harder te kreunen.

“Oh mijn god, fuck, het is zover”, roept ze uit en ze voelt hoe het warme gevoel zich vanaf haar kut verspreid over haar hele lichaam. Ze wordt licht in haar hoofd en haar lichaam begint te schokken. Hij haalt haar benen van zijn schouders en pakt haar weer stevig vast om haar overeind te helpen. Nog nahijgend staat ze tegen de muur geleund. Ondertussen giet hij de douchegel in zijn handen en begint haar uitgebreid in te soppen. Zijn warme handen glijden over haar rug, haar billen, haar benen. “We kunnen zo nog wel een keer, toch?” zegt hij zachtjes en ze knipoogt naar hem. Ja… hij is wel een blijvertje.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy