De Rebound deel I: Verboden verleiding

door Julia

Na haar derde gebroken hart en maanden van verdriet, neemt Julia een besluit. Geen avonden meer van praten en huilen met vriendinnen, Sex and the City-marathons en zich volstoppen met comfort food . Deze keer kiest ze voor een andere aanpak: de rebound.

 

“Het was zes maanden na de breuk met mijn ex. Hoewel de relatie niet lang duurde, was het wel heel intens. Ik was er dan ook kapot van toen hij me vertelde dat hij niet verder wilde. Het was niet de eerste keer dat ik dit hoorde, maar het deed wel verdomd veel pijn. Mijn manier om ermee om te gaan was heel simpel: ik zwoer mannen helemaal af, nam uitgebreid de tijd om de breuk te verwerken door op mezelf te focussen. Meestal duurde dit een jaar of twee totdat ik er weer klaar voor was. Maar deze keer was het anders, het werd tijd om het over een andere boeg te gooien. Deze gedachte samen met mijn op slag gestegen libido gaf me het antwoord; een rebound.

Op zoek

Tegenwoordig hoef je niet meer de deur uit om een scharrel te vinden, je installeert gewoon een datingapp op je telefoon en hoppa! Keuze genoeg, en aan aandacht ook geen gebrek. Maar goed, als het dan toch alleen om sex gaat dan moet het wel een lekker ding zijn dacht ik zo. Dus zoeken, zoeken, zoeken, want ja met die datingapps, en in het echte leven natuurlijk ook, is het wel zo dat de meerderheid gewoon helemaal niks is. En opeens zag ik zijn foto ertussen staan, hé die ken ik! Of nou ja ‘ken’… ik had een paar jaar geleden contact met hem gehad via Tinder. Verder dan wat gesprekken is het toen niet gekomen, hoewel ik hem al wel knap vond was ik er nog niet zo zeker van. Nu wel, het moment dat ik zijn foto zag wist ik; dit wordt mijn rebound.

Twist

Ik klikte op zijn profiel en damn, wat zag hij er goed uit! Maar wacht even, zie ik daar een vrouw staan op een van zijn Instagram foto’s? Hmm ja… ‘wifey’ stond er bij. Oké duidelijk, die boot heb ik dus gemist. Nou goed, dan alleen even kijken of ie me nog herkent. Dat was niet het geval, helaas, maar het gesprek was wel heel leuk. Shit hé waarom heeft hij nou een vriendin! Niet dat ik op zoek ben naar een relatie, maar nu kan ik er helemaal niks mee. Balen.

We kletsten wat en al gauw ging het over op flirten. Lastig, lastig, ik wilde die grens niet overgaan eigenlijk. Maar misschien wist ik stiekem al waar dit heen ging. We waren heel goed op elkaar ingespeeld over en weer opmerkingen, plagen, flirten, het duurde niet lang of het ging over sex. Ik vertelde hem dat ik iemand zocht voor ‘mijn behoeftes’. Ik wilde verder niet uitweiden, want ja hij was toch niet beschikbaar. Maar zijn nieuwsgierigheid was al gewekt, dus drong hij erop aan dat ik hem vertelde wat die ‘needs’ precies waren. Ik heb het verteld en de conclusie was dat hij me daar niet bij kon helpen. Dit was dus het moment om te stoppen met praten, want het leidde toch nergens heen. Maar dat was niet wat we deden…

Verlangens

Twee dagen later stelde hij voor om op Snapchat verder te gaan. Ik had hem net toegevoegd of ik kreeg al een foto van hem, halfnaakt met alleen een boxershort aan. Ik schrok wel een beetje, oké hij zag er goed uit, maar wat kende ik hem nou? Hoewel, ergens vond ik het ook heel leuk en spannend.

Hij deed wonderen voor mijn zelfvertrouwen, dat naar een aardig nulpunt was gezakt na de breuk met mijn ex. Iedere dag vertelde hij me hoe sexy hij me vond, hoe graag hij me wilde, naar me verlangde. Hij noemde me schatje en stuurde me elke ochtend een bericht; goedemorgen met een kusje. De hele dag door, tot ’s avonds laat, hadden we contact. Twee weken lang maakten we elkaar gek met sexy berichtjes en foto’s. Hoe meer we over onze fantasieën spraken, hoe groter het verlangen werd om het waar te maken. We lieten ons compleet leiden door onze lusten.

Afspraak

Hij wilde bij me langskomen om ‘even geil te zoenen’. Het moment dat ik mijn adres doorgaf, klopte mijn hart in mijn keel, deed ik hier nou wel goed aan? Ik kende heel die jongen niet, maar aan de andere kant was het super spannend. Ik ben het typische voorbeeld van een braaf meisje, iemand die zich altijd aan de regeltjes houdt, nooit uit de band springt qua drugs of alcoholgebruik. Kortom, ik doe geen gekke dingen. Omdat ik daar geen behoefte aan heb, of heb ik dat stiekem toch wel? Voor ik over het antwoord kon nadenken ging mijn telefoon:

“Ik wil sowieso je lippen voelen, al is het maar 5 minuten.”

 

Benieuwd hoe dit afloopt? Lees het in deel II.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy